Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oncelikle hoşbulduk. Yaklaşık 6 yıldır 73 kiloyum. 5 ay once dogum yaptım. Hamileligimin ilk 5 ayında 5 kg verdim ve doguma kadar verdigim 5 kg yu geri alarak kendi kilomla dogum yaptim. Yani hamileligimde hic kg almadım diyebilirim. Dogum yaptım 68kg ya düştüm ve 5 aydir eski kiloma geri döndüm. Bir ay once diyetisyene gittim ve bugün tartıldım 2 kg vermişim . Suan guncel kg 71.65. 35 yaşındayım .3 oglum var. 1.59 boyum ve hedefim 58kg
Hosgeldin allah bağışlasin aslanlarini. En kısa zamanda sağlıkla zayıflarsin inşallah burası iyi geliyor insana

Bakayim canim. Ara ogun yok bu durumda degil mi?

Yemicem insallah. Tutmak gerek kendimi
Söylemeyi unuttum hatta Karatay 2 öğün tavsiye ediyor. Sabah ve akşam. Ama zorlanırsan 3 öğünde yapabilirsin sorun değil. Ben günüme göre 2 veya 3 öğün yapıyorum. Alışınca hiç sorun olmuyor.:super: Ben ilk başladığımda alışana kadar 2 hafta 3 öğün yaptım. Sonra alışınca 2 öğüne geçtim.

Bugünkü menüm şöyle fancynancy fancynancy
Uyanınca 2 bardak su 3 kuru kayısı
11.30 kahvaltı:
2 sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Domates kurusu salatası
Kuruyemiş
Kapya biber
Maydonoz
Domates
Salatalık
Havuç
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez :oops:

17.00
Ciğer
Salata
1 bardak Şalgam

3 litre su
2 Türk kahvesi

300 ip atlama
30 dakika jillian

Oncelikle hoşbulduk. Yaklaşık 6 yıldır 73 kiloyum. 5 ay once dogum yaptım. Hamileligimin ilk 5 ayında 5 kg verdim ve doguma kadar verdigim 5 kg yu geri alarak kendi kilomla dogum yaptim. Yani hamileligimde hic kg almadım diyebilirim. Dogum yaptım 68kg ya düştüm ve 5 aydir eski kiloma geri döndüm. Bir ay once diyetisyene gittim ve bugün tartıldım 2 kg vermişim . Suan guncel kg 71.65. 35 yaşındayım .3 oglum var. 1.59 boyum ve hedefim 58kg

Cok memnun oldum. Kurallari okudum ve biraz da yazismalara goz attim cok aktif ve sıcak bir ortamınız var. Burada cok zevkli bir diyet macerasi geçireceğimi düşünüyorum . Hepimize Allah kolaylik versin. Başarılar herkese

Hoşgeldin o zaman aramıza :KK54:

Öyleyse bende bugün ki menümü yazayim;
Sabah 2 yumurta ile yapılmış peynirli kekikli omlet
1 domates
1 salatalik
2 dilim ekşi mayalı organik tam buğday ekmeği

Ara 1 fincan türk kahvesi
Bir kase leblebi üzüm

Öğlen lahana çorbası

Ara 1 kase yoğurt ve 1 adet muz

Aksam 1 tabak patates yemegi ve bir kase yogurt

Gun boyu 2lt su

Yatarken 1 bardak süt icecegim :)
Menüne yorum yapıldı mu bilmiyorum canım, gerilerden geliyorum. :KK48:
Leblebinin beyaz olduğunu düşünüyorum, sarıysa daha yeme, beyaz leblebi ye şekerim. Ayrıca 1 kase de yeme, 1 avuç yeter :-)

Pazar menü fancynancy fancynancy
Sabah 10 da patatesli omlet
2 zeytin
Peynir
Tost
Yeşil cay
Öğlen 1 de elma
3 de 3 4 petitbor puding
Karpuz
5 de yarım kase mercimek corba
3 4 tatlı kaşığı bisküvili pasta oğlum yapalım diye tuturdu diziyor beraber yapıyoruz. Yaparkende sonradan da yedim.
8de dereotu cacık.
Yarım krep.
2yk patatesli Kıymalı bezelye.
Şimdi çay koydum ütü yapcam. Yanında pasta yemiycem. Hurma yiyip bari.
Su 2 lt 1ltresi cevizli şu.
Spor yok. Benim için pek aydınlık bir gün değildi .
Birde limonu bütün yada yarım buzluga atın biraz yumusatip rendeleyin.herşeye katın salata yogurt corba süper oluyor caciga 1 yk kattım süper oldu ben sevdim .
Amanınnnn petibör, puding, krep, bezelye, patates. Bütün nişasta ve şekerleri tek güne sığdırmışsın Sibelcim. :confused:
Limon tarifini bir yerde daha okumuştum, yapacağım mutlaka.

Evet canım birçok insanda stres etkili oluyor. Dediğin gibi o stresli dönemleri atlattım. Bunda kilo vermeye yoğunlaşmamın da etkisi oldu. Aslında ben eşimle çocuk yapmayacağım haberin olsun diyerek evlendim. Sonra zamanla bende istedim. Özellikle kürtajdan sonra çok sıkıntı yaptım olmamasını. Hamile kalana kadar olursa olur, Olmazsa da olmaz ne yapalım mantığındaydım. Kürtaj beni dağıttı açıkçası. Yani gerçekten bu işin içine girene kadar sanki herkes hemen hamile kalıyormuş gibi geliyordu. Hatta kazara hamile kalırsam diye ilk zamanlar çok korkuyordum :işsiz:
Aynıymışız yaaa. Bende çocuk istemiyorum diyordum hatta senden bir tık önde olarak. Yıllarca böyle dedikten sonra da böyle şeyler yaşamak. İşte, hayat eğitiyor bizi kaç yaşında olursak olalım. :halay:

Bu arada bir önceli mesajım yarım kalmış. Geçen hafta darıca hayvanat bahçesine gittik. Bayramoğluna falan uğrayıp çıtacılarda köfte yedik, belki bilirsin dedim. :KK50: Ne kadar yakın bilemiyorum tabi size.

Aynen kardelen sporlar güzel. Biraz karbonhidratlı olmuş menü benim gibi:KK39::KK74:
Evet canım yaa.
Haftasonu rehaveti mi desem yoksa uzun süre tatlı yememiş olmanın verdiği zihin açlığı mı bilmiyorum.
Kendimi spora verince dizginleyebiliyorum yalnızca. Ama bende de iki minik prenses var. Onlardan fırsat bulup yapmaya çalışıyorum işte. :KK15:

Yağ yaktırıcı bi çay canım tilya kürü. Haklısın kek olmasa daja iyi olurdu. Ama o gün içimde sanki bi canavar vardı. Aşırı yeme istrği ile mücadalemden 1 dilim kekle çıktım bana hayırlı olsun. :olamaz::olamaz:
Ayy bende nelerden geçtim dün bugün. Anlatılmaz yaşanırrrrr :KK70::KK70::KK70: salya sümük ağlayacaktımmm çikolataaaaa diyeee

Son düzenleme:
Back
X