- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #283.861
İyi geceler canmBen yatıyorum canlar, malum yarın okul var. Herkese iyi geceler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canmBen yatıyorum canlar, malum yarın okul var. Herkese iyi geceler![]()
Öyle oldu ama eskisi kadar çok abartmadan eskiden paketini bitirdim 4 tane yedim. 3 dilim banamisin demezdi. 3 kaşık aldım. Hatta oğlumun artigini bile yemedim öyle demeyin. Bence madalyaligim ya krep evde ekmek yoktu bebelere 2 yumurta 1 yk undan yaptım. Yumurtayı anca böyle yediriyorum. Yemekten daha çok yiycek tim oğlum yedi. Allahtan. Bence bugünün tek abartisi biskuvili pasta. Dedigim gibi ben çok aşırı kısıtlamalar yapma taraftarı değilim. VücuduM çokta unutmasin istiyorum.Amanınnnn petibör, puding, krep, bezelye, patates. Bütün nişasta ve şekerleri tek güne sığdırmışsın Sibelcim.
Limon tarifini bir yerde daha okumuştum, yapacağım mutlaka.
Piki, herkes kendi bünyesini daha iyi tanır tabii. Bu şekilde kilo verebiliyorsan sıkıntı yok canım.Öyle oldu ama eskisi kadar çok abartmadan eskiden paketini bitirdim 4 tane yedim. 3 dilim banamisin demezdi. 3 kaşık aldım. Hatta oğlumun artigini bile yemedim öyle demeyin. Bence madalyaligim ya krep evde ekmek yoktu bebelere 2 yumurta 1 yk undan yaptım. Yumurtayı anca böyle yediriyorum. Yemekten daha çok yiycek tim oğlum yedi. Allahtan. Bence bugünün tek abartisi biskuvili pasta. Dedigim gibi ben çok aşırı kısıtlamalar yapma taraftarı değilim. VücuduM çokta unutmasin istiyorum.
Aynen hayat bizim planladığımız gibi gitmiyor maalesef. Gebze bize çok uzak değil ama Kocaeli merkez daha yakın olduğu için oraya gidiyoruz genelde. Söylediğin yerleri ismen duydum ama gitmedim canımAynıymışız yaaa. Bende çocuk istemiyorum diyordum hatta senden bir tık önde olarak. Yıllarca böyle dedikten sonra da böyle şeyler yaşamak. İşte, hayat eğitiyor bizi kaç yaşında olursak olalım.
Bu arada bir önceli mesajım yarım kalmış. Geçen hafta darıca hayvanat bahçesine gittik. Bayramoğluna falan uğrayıp çıtacılarda köfte yedik, belki bilirsin dedim.Ne kadar yakın bilemiyorum tabi size.
Al tabiki canım ama ilk başladığım zamanlar olmadığı için doyana kadar olayını genelde yapmıyorum. Yediğim birşey zararsızsa doyana kadar yiyebiliyorum yani. Miktar belirtmediğim için öyle düşünerek incelersin canım. Mesela dün yemek yediğimiz yerde salatayı çok beğendim bir daha istedikSenin menüleri daha bir alıcı gözüyle takibe alıciimm Canan hoca taktikleri için.![]()
Ahahahaa salatayı ikinci kez isteyen de senden başka yoktur benceAl tabiki canım ama ilk başladığım zamanlar olmadığı için doyana kadar olayını genelde yapmıyorum. Yediğim birşey zararsızsa doyana kadar yiyebiliyorum yani. Miktar belirtmediğim için öyle düşünerek incelersin canım. Mesela dün yemek yediğimiz yerde salatayı çok beğendim bir daha istedik![]()
Aslında ne kadar uzun yaparsak okadar iyi ama en azından 2 haftaya kendimizi şartlandırsak iyi olur.Kaç gün yapacaksın canım? Ben de başlamak istiyorum
Ben bilmiyorum canım amac şekerden uzak durmak sen de bunu yapıyorsun zaten.Harika fikir özlemcim. Katılmak isteyen arkadaşlar olur herhalde. Şekersiz günlerde neye dikkat ediliyor bilmiyorum ama ben Karatay yaptığım için şekersiz günler gibiyim bence![]()
Sağol bebeiim okumussundur canım geçmeyen başağrım vardı neyse ki geçti gitti de kendime geldim çok şükür.Geçmiş olsun orticim, neyin vardı?
Alışkanlık çikilatam
Tüm güzel dilek ve duaların için aminnnn canım.
Allah’ın izniyle bizde birşeylerin ucundan tutup kendi evimizi istiyoruz ama kısmet. İnşallah başarırız.
Çek cek öncesi sonrası yaparız bizde.Aaaa bende çekiyim hemen yarın
Benim glütensiz işi zor. 10undan sonra şekersiz 21 güne teşebbüs edeceğim yine unutmazsam![]()
Kaslı olsalar bari yağlı vıcık vıcık olmasından iyidir.Yaaa benimde öyle. Bizim vücut tipleri böyle işte. Altta bişi yok ama maşallah yüzücü gibi omuz, biracılar gibi göbek, halterciler gibi kol.![]()
Maşallah canım metabolizman hızlı herhalde, o kadar kaçamağa rağmen çok güzel kilo veriyorsunBen geldim bile Günaydın hanımlar hafif bir gün olsun. Ben tartıldım kabak detoksu sonrada mı etki etti bilmiyorum 65 9. Çıktıminanamadım 2 3 kere çıktım aynı . Inşallah cumaya sonuç iyi olur. Kaçamaksiz bir hafta diliyorum kendime öncelikle sonra size.
![]()
Ben de bugün başladım canım şekersizliğe yoldaş kalım birbirimize, hem de yarışalım bakalım hangimiz daha iyi kilo verecekAslında ne kadar uzun yaparsak okadar iyi ama en azından 2 haftaya kendimizi şartlandırsak iyi olur.
Ben bilmiyorum canım amac şekerden uzak durmak sen de bunu yapıyorsun zaten.
Sağol bebeiim okumussundur canım geçmeyen başağrım vardı neyse ki geçti gitti de kendime geldim çok şükür.
Çek cek öncesi sonrası yaparız bizde.
Neden 10undan sonra?
Kaslı olsalar bari yağlı vıcık vıcık olmasından iyidir.![]()
Harikasın canımBen geldim bile Günaydın hanımlar hafif bir gün olsun. Ben tartıldım kabak detoksu sonrada mı etki etti bilmiyorum 65 9. Çıktıminanamadım 2 3 kere çıktım aynı . Inşallah cumaya sonuç iyi olur. Kaçamaksiz bir hafta diliyorum kendime öncelikle sonra size.
![]()
Bence de sana ders olsun ciklatım, yeme öyle cıs şeylerYa merakima yedim yoksa tatlı veya dondurma diye yemedim daha önce denemedim sırf o yüzden bida yemem
Eveeet takımımız diye demiyorum çok sevecenizdirCok memnun oldum. Kurallari okudum ve biraz da yazismalara goz attim cok aktif ve sıcak bir ortamınız var. Burada cok zevkli bir diyet macerasi geçireceğimi düşünüyorum . Hepimize Allah kolaylik versin. Başarılar herkese
Menümü yazayım
Sabah serpme kahvaltidaydim tek tek yazıcam
1dilim koy ekmegi normal 1dilim ekmek kadardı boyutu
1yk sucuklu yumurta
1yk menemen
1cay kaşığı cilek reçeli
1cay kaşığı incir reçeli
3yk tahin pekmez
Salça
1 yeşil zeytin
2kk peynir
Salata
Şekersiz çay
1 kücük su böreği
1 işaret parmağım kadar sigara böreği
Off korkuncmus yazınca farkettim
Ara
1 kızarmış dondurma
1.5avuc çiğ kuruyemis
3 erik
Aksam
1.5 lahmacun
1.5 su bardağı ayran
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
10bin adım
İlk gün için güzel menü canımÖyleyse bende bugün ki menümü yazayim;
Sabah 2 yumurta ile yapılmış peynirli kekikli omlet
1 domates
1 salatalik
2 dilim ekşi mayalı organik tam buğday ekmeği
Ara 1 fincan türk kahvesi
Bir kase leblebi üzüm
Öğlen lahana çorbası
Ara 1 kase yoğurt ve 1 adet muz
Aksam 1 tabak patates yemegi ve bir kase yogurt
Gun boyu 2lt su
Yatarken 1 bardak süt icecegim :)
Bir Sibel klasiği ile karşı karşıyayızPazar menüfancynancy
Sabah 10 da patatesli omlet
2 zeytin
Peynir
Tost
Yeşil cay
Öğlen 1 de elma
3 de 3 4 petitbor puding
Karpuz
5 de yarım kase mercimek corba
3 4 tatlı kaşığı bisküvili pasta oğlum yapalım diye tuturdu diziyor beraber yapıyoruz. Yaparkende sonradan da yedim.
8de dereotu cacık.
Yarım krep.
2yk patatesli Kıymalı bezelye.
Şimdi çay koydum ütü yapcam. Yanında pasta yemiycem. Hurma yiyip bari.
Su 2 lt 1ltresi cevizli şu.
Spor yok. Benim için pek aydınlık bir gün değildi .
Birde limonu bütün yada yarım buzluga atın biraz yumusatip rendeleyin.herşeye katın salata yogurt corba süper oluyor caciga 1 yk kattım süper oldu ben sevdim .
Sporun süper FerahcımKahvaltı
Küçük bir parça İzmir tulum
Peynirli yumurta
3 zeytin
Biraz tahin pekmez
2 dilim çok tahıllı ekmek
Ara
Filtre kahve sütlü
Kaju 12 tane
Öğle
1 köfte
1 mücver