Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 haftada 15 cm incelme süper. Spor yapma mevzuunu da ben şöyle biliyorum. Çok ağır sporlar yaptığımızda vücudumuzdaki yağlar kasa dönüşüyo bu yüzden küçülemiyorsun diye duymuştum. Ama bizim yaptığımız sporlar için geçerli olduğunu sanmıyorum. Ağırlık çalışmıyoruz mesela. Yürüyüş ve türevleri ip atlamak bizim yaptıklarımız. Yanlış biliyor da olabilirim tabi..

Mantikli canim bence de. O zaman spora devam..

Hiiiii tiramissuuu, 30 puan ceza kıyamisuuu :-)

:eek:

Bizim sporlarımız ağır sporlar değil. Vücut çalışmıyoruz o yüzden kilo vermeyi destekler ve sarkmalara engel olur, vücudu toparlar canım. Uzmanlar bile sağlık için günde yarım saat yürünmeli diyor.

İnşallah canımmmm

O zaman spor yapmaya devam edelim.

toplight'cığım ben hergün bir iki muz tüketmeye başlamıştım yulaf lapası yediğim için yulafla birlikte birleşince lif açısından çok zenginleşiyor bir kaç gün içinde günlük rutini yakaladığımda şaşırdım az araştırdım günde 28-30 muz yiyen aşırı zayıf bir kadını yakaladım youtube de adı freelee ..tosun gibi muz yiyorlar ve her şey yolunda muzu tüketmeye devam ettim..şu an muz yemiyorum 3 haftadır falan bende kabızlık başladı :işsiz:sırf muza dönüş yapmamak adına bende akşam kayısı haşlamayı planlıyordum
tatlım yulaf lapasını nasıl yedin peki

tatlım yulaf lapasını nasıl yedin peki
hemen tarif vereyim hem de ciddi tatlı ihtiyacını bastırıyor;)

3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1,5 su bardağı süt
içine küçük küçük yarım adet muz doğruyorum ve kaynatıyorum iki fıkırdayınca ocaktan alıp kaseye döküyorum..
biraz soğuyunca üstüne kalan yarım muzu doğruyorum hindistan cevizi döküyorum bazen yaban mersini ekliyorum hangi meyveyi istersen işte damak tadına kalmış ister soğuk ister sıcak çok lezzetli oluyor..

muz yerine elma ve tarçın kullanırsan da sütlaç gibi oluyor ;)

Merhaba kızlar, uzum bir süre önce bu grupta izne ayrılmıştım. O dönem doğum kilolarımı vermeye çalışmış ve başarılı da olmuştum. Ne var ki buraya uğrayamadığım vakitte 66 kilodan 76 kiloya çıkmıştım.Gidişat hiç de hoş değildi ve bu kiloları sadece hamilelikte görmüştüm.Rn sonunda kendime dur dedim,İki buçuk ay önce diyetisyene gittim ve 10 kilo verdim. Buraya da takılınca daha çok kilo veririm diye düşünüyorum. Ramazana da az kalınca beni bir telaş sardı ki sormayın. Bugünden itibaren aranizdayim.
Hoşgeldin tekrardan canım :KK200:
Ben de bilgilerine baktım bu arada 66,9 kilo ile izne ayrılmışsın. Şu an izin kilonun altında oldugun icin listeye girme hakkın var. Menülerini ve katılımını bekliyoruz :)
Merhaba kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı : 1dilim ekmek,peynir,bal-kaymak, sütlü kahve
Ara: 3gün kurusu, bir avuç haşlanmış nohut
Öğle: bir parça kuşbaşılı pide, salata,ayran,kabak havuç tarator
Ara:7hurma,10fındık
Akşam:tarhana çorba,yeşil elma
Su 2lt,spor yok
Bal-kaymak ? Oh oh afiyet olsun :sinirli:
30 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Iyi aksamlar herkese bugunku menum

Sabah
2 yumurtali omlet
Salatalik domates
Peynir
Zeytin

Ogle
Yesil mercimek salatasi
Yogurt

Ara
Kucuk bir dilim tiramisu:110::KK12:

Aksam
1 tavuk budu
2 kasik bulgur pilavi
Salata

2.5 lt su
Az sonra spor yapacagim
:olamaz::olamaz::olamaz:
Arkadaşlar bunlar nasıl diyet menüsü yaa?
60 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
25 dk bolgesel
1dk plank yapildi.

Simdi benim hedefim 10 kilo vermek en azindan. Bu sekilde spor yapmanin bi sakincasi yok degil mi? Bazi yerlerde kilo vermeden spor yapmayin gibi seyler okudim hic emin olamadim acikcasi. Bilen var midir dogrusunu beni bi aydinlatsa.
Bence spor yapmalısın cunku cok asırı kilolu degilsin.
Kızlar bugün Doğum günümdü ipin ucu azıcık kaçmış olabilir. Cumaya çok parlak gelemem ama sonraki cumanın sözünü şimdiden veriyorum size. Yarından itibaren cumaya kadar kaçamaksı ve güzel menülerle geliyorum karşınızaaaaa :KK73:
Kafası giden bir ben, neyse sen konuyu biliyorsun :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Doğum günün kutlu olsun canımcım, sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yılların olsun :KK200:
Jillian gün gün mü yapılıyor? Hiç bilmiyordum.:KK70:ben kafama göre takılıyorum. Henüz level 1 deyim. Zor geldiği için aralıklı yapıyordum. Şimdi biraz daha alıştım 2 günde bir yapmayı planlıyorum. Bence kesinlikle tekrar başlamalısın. Zor ama çok sevdim ben.
Evet canım onun programı var aslında ilk 30 gün level-1, diğer 30 gün level-2 şeklinde ama ben de hiç art arda günlerde yapamazdım :)

kızlar günaydın,

bugün isveç diyetine başlamaya karar vermiştim ama hafta sonu çeşitli organizasyonlar var ve onlarda diyeti bozma olasılığım çok yüksek diye şimdilik soft diyetimle devam ediyorum. sizce doğru mu yaptım pazartesi mi başlamalıyım yoğun diyete yoksa her zaman bir aktivite olacaktır bunlara kanma diyip yarın başlamalı mıyım. bugün için zaten çok geç..:110:

Kızlar bugün Doğum günümdü ipin ucu azıcık kaçmış olabilir. Cumaya çok parlak gelemem ama sonraki cumanın sözünü şimdiden veriyorum size. Yarından itibaren cumaya kadar kaçamaksı ve güzel menülerle geliyorum karşınızaaaaa :KK73:
Doğum günün kutlu olsun canım. 38 beden olarak nice yaşlar dilerim

kızlar günaydın,

bugün isveç diyetine başlamaya karar vermiştim ama hafta sonu çeşitli organizasyonlar var ve onlarda diyeti bozma olasılığım çok yüksek diye şimdilik soft diyetimle devam ediyorum. sizce doğru mu yaptım pazartesi mi başlamalıyım yoğun diyete yoksa her zaman bir aktivite olacaktır bunlara kanma diyip yarın başlamalı mıyım. bugün için zaten çok geç..:110:
Bence aktiviteler hiç bitmez. Bu bahaneler değil mi zaten bizleri bu hale getiren. Doğru olan onların da yaşamın bi parçası olduğunu kabul edip yediklerimize her an dikkat etmek. Bugün yarın deme başla bence.

Bence aktiviteler hiç bitmez. Bu bahaneler değil mi zaten bizleri bu hale getiren. Doğru olan onların da yaşamın bi parçası olduğunu kabul edip yediklerimize her an dikkat etmek. Bugün yarın deme başla bence.

doğru söylüyosun. zaten dikkat ediyorum gerçi diyetteyim yani ama isveç diyeti 13 gün boyunca hiç bozulmaması gereken bir şey ya. hiç bozmak istemiyorum. o zaman yarın sabah itibariyle başlıyım ben ona..

kızlar günaydın,

Canım bu tarz katı diyetleri bence daha sonra da yapabilirsin. Kilo takılman vs oldugunda ama tabi ki sen bilirsin.

Canım bu tarz katı diyetleri bence daha sonra da yapabilirsin. Kilo takılman vs oldugunda ama tabi ki sen bilirsin.

aslında doğru söylüyorsun ama hızlı bir başlangıç yapmak istedim. ama bununla başlarsam devamı nasıl olacak bilemiyorum. yani bu diyet bittikten sonra ne yapmalıyım acaba?

aslında doğru söylüyorsun ama hızlı bir başlangıç yapmak istedim. ama bununla başlarsam devamı nasıl olacak bilemiyorum. yani bu diyet bittikten sonra ne yapmalıyım acaba?
Hızlı bir şekilde başlarsan verdiklerini geri alma ihtimalin de var. Özellikle detoks tarzı diyetleri kilo takılması oldugunda öneriyorlar ve sürekli yapılmasını da önermiyorlar zaten. Bence şu anda sen saglıklı bir sekilde kacamak yapmadan beslenmeye baslarsan zaten kilo vereceksindir kolayca :)

ben mesai bitmeden bugünün menüsünü de vereyim..
ilk öğünüm bir kase yoğurt içi salatalık yeşil biber pul biber ve bir avuç ceviz

akşam öğüjnümde nasip olursa patlıcan yemeği dolu dolu bir kase yoğurt üstü ceviz olur..bugün

şu ana kadar bir buçuk litre su içtim bile akşama kadar iki olur iki bardak maden suyu içtim ..

akşam çoklu spor yapmam bugün eliptik takılırım.

ben mesai bitmeden bugünün menüsünü de vereyim..
ilk öğünüm bir kase yoğurt içi salatalık yeşil biber pul biber ve bir avuç ceviz

akşam öğüjnümde nasip olursa patlıcan yemeği dolu dolu bir kase yoğurt üstü ceviz olur..bugün

şu ana kadar bir buçuk litre su içtim bile akşama kadar iki olur iki bardak maden suyu içtim ..

akşam çoklu spor yapmam bugün eliptik takılırım.
Canım menü bildiriminde fancynancy yazarsan iyi olur @ yazıp fancynancy yaptığında oluyor. O tutuyor menü yazilmayinca ceza geliyor:KK39:

3 haftada 15 cm incelme süper. Spor yapma mevzuunu da ben şöyle biliyorum. Çok ağır sporlar yaptığımızda vücudumuzdaki yağlar kasa dönüşüyo bu yüzden küçülemiyorsun diye duymuştum. Ama bizim yaptığımız sporlar için geçerli olduğunu sanmıyorum. Ağırlık çalışmıyoruz mesela. Yürüyüş ve türevleri ip atlamak bizim yaptıklarımız. Yanlış biliyor da olabilirim tabi..

Yağların kasa dönüşme olayı tamamen yanlış.
İkisi farklı hücreler olduğundan dolayı dönüşüm gibi bir şey söz konusu olmuyor ama tabi farklı nedenlerle en başta spor yapılmayabilir.

Benimde moralim bozuldu :KK43:
Neyse yapacak birşey yok, diyet menülerimize deva ediciz bebeğim.

Aynen öyle Fancycim. Bir taraftan moral, bir taraftan menü düzenlemeye çalışalım.

Aslında çok severim ama kronik kansızlığım var o yüzden içmemeye özen gösteriyorum. Ayran da açlığımı aldı bu arada=)

Bu kahve konusu kişiden kişiye değişiyor olabilir mi? Benim bağırsaklarımın çalışmasına faydası olduğuna inanıyorum ama tam da emin değilim.

İyi ki doğdun tatlım. Her yaşın, bir öncekinden çok daha güzel ama en önemlisi sevdiklerinle huzur ve sağlık içerisinde geçsin. :KK200::KK200::KK200::KK200:

Teşekkür ederim canım, kendimi tanıtmaya gelince 32 yaşındayım, öğretmenim ve iki çocuğum var(biri 7 diğeri 2 yaşında). Güncel kilom 66.6, hedef ise 60. 60 kiloyu en son yedi yıl önce görmüştüm, hedefime ulaşabilecek miyim yoksa pes mi ederim hiç bilmiyorum. Sizlerle beraber daha azimli olacağıma eminim çünkü bu grup bana daha önce çokkk iyi gelmişti. Spor yapmaya fırsatım hiç olmuyor, fırsat bulduğum anda da tembellik yapmayı tercih ediyorum. Şimdilik bu kadar

Eminim ki takım motivasyon olacak ve pes etmeyeceksin.
tatlım hoşgeldin sen de benim sistemim karışık biraz ama ilk başta yulafa sardım ,yulaf lapası yaptım içine muz attım hindistan cevizi yaptım bir dönem kahvaltılarım böyle geçti oat bowl (yulaf kasesi ile) 3 öğün ekmeksiz beslenme yaptım ,

daha sonra smoothielere sardım muz ıspanak yaban mersini su dan smoothieler yaptım derken işi ilerlettim juicelere yöneldim.

green juice ler var hayatımın dönüm noktası fat sick and nearly dead (yağlı hasta ve neredeyse ölü) biografik filmi oldu..türkçe altyazılısı da var herkesin izlemesini tavsiye ederim..

bunu izledikten sonra çok uzun bir süre öğünlerimden biri veya ikisinde muhakkak juice vardı..

kilolar sistemi değiştirdikçe aşırı takılmadan yavaş yavaş indi.
ama tek tip gidersen duraklama çok oluyor malum derken iki haftadır karataya başladım aslında karaciğer temizliği seviye 1 diye başladım ama tam beceremeyince karataya döndüm şimdilik.

şu an şekersiz kahvemi içiyorum..ufak bir kabızlık peydah oldu ama sabah 78,9 dum tuvalete çıksam ve kahvaltımı öğlen yaptığımı düşünürsek sanırım 78 in başına inmişimdir.
bu arada günde en aşağı 3 litre de suyum var.

Ayy, ne güzel anlatmışsın.
Bu green juice olayını biraz daha açabilir misin?

yumurtan yoksa muz da mı yok yumurta yerine geçer tost yapma bence ilk günden :KK66:
bendeki de nasıl soru ise ekmek yoksa pasta ye olayına döndü:KK70:

Muz ile yumurta hangi değerler olarak birbiri yerine geçiyor? Buradan farklı bir bilgi gelecek gibi sanki deşelim. :oops::oops:

parky cim tatlım şu kabızlığı muzla nasıl çözdün bi ara onu da anlatsana bacım yaa kafayı yiyorum
haa bu arada ankara bugün hafif yağışlı idi sabah 3 km yürüyebildim

evet tatlım yapıyorum ama bakalım kilolar direniyor ben direniyorum dün toplamda 13 km yürümüşüm ama 100 gr bile gitmemiş o_Oo_O

Harikasın kaptanım. Gayet güzel olmuş 3 km'de. Eve dönüp öyle gidiyorsun dimi işe? Giderken falan yürümüyorsun?
İlk günler metabolizma biraz kendini toplasın daha hızlı gidecektir.

hemen tarif vereyim hem de ciddi tatlı ihtiyacını bastırıyor:KK66:

3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1,5 su bardağı süt
içine küçük küçük yarım adet muz doğruyorum ve kaynatıyorum iki fıkırdayınca ocaktan alıp kaseye döküyorum..
biraz soğuyunca üstüne kalan yarım muzu doğruyorum hindistan cevizi döküyorum bazen yaban mersini ekliyorum hangi meyveyi istersen işte damak tadına kalmış ister soğuk ister sıcak çok lezzetli oluyor..

muz yerine elma ve tarçın kullanırsan da sütlaç gibi oluyor :KK66:

Çilekle de olur mu acaba bu?

kızlar günaydın,

Ben de diğer arkadaşlara katılıyor.
Şok diyetler sonrası alış çok kolay oluyor.
Bak, ben 2 gün detoks yaptım ondan sonrasında bile vücut bir ters düz oldu. Şu an sıkıntıdayım.
Yine de illa yapacağım dersen programların bitince yap.

Hoşgeldin tekrardan canım :KK200:
Ben de bilgilerine baktım bu arada 66,9 kilo ile izne ayrılmışsın. Şu an izin kilonun altında oldugun icin listeye girme hakkın var. Menülerini ve katılımını bekliyoruz :)
O zaman Beni 66.9 sayıp listeye alırsanız sevinirim. Bu hafta maalesef artıdayım çünkü

kızlar günaydın,

Valla o diyeti bu diyeti biraz karşıyım sağlıklı beslenme ile hallolur kilo tabi harekette şart. Sonra geri alma olasılığı yüksek oluyor diye düşünüyorum. Kaçamaksiz düzenli beslenirken gidiyor zaten.yada triod insülin direnci varsa tedavi olmak gerek. Ama pzt çarşamba perşembe demeden başalmalı kesinlikle bir gün kaçınca pes etmeden yarını beklemeden dengelemek gerek. Belki Karatay olabilir onun 5 6 saat bişey yememek söylemi mantıklı geliyor.nacizane fikrim.

Back
X