Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Esracim evet biliyorum. Bence kg olarak zaten pek de fazlan kalmadı vücudun direniyor muhtemelen. Egzama kısmını bilemeyeceğim tabi. Umarım intolerans testinden faydalı olabilecek bir sonuç çıkar en azından ona göre önlemini alırsın. Gerçekten böyle yaşamak zorunda olman başlı başına stres sebebi :KK43:

Bu işi o kadar çok okudum-araştırdım ki...Muhtemelen o kadar azimle devam etmeme daha hızlı kilo vermiş olmam gerekiyordu. Ben çok uzun direnişler yaşadım. Vücut direnir anlıyorum da, arada detokslar da yaptım; hiç bırakmadım, yılmadım derken. Neredeyse 2,5 aydır aynı kilolardayım. Hatırlarsan başlangıçta da kilom böyle 1,5 ay direnmişti neredeyse... hem de başlangıç kilom olmasına ve daha kolay gidecek olmasına rağmen. Muhtemelen müthiş gıda intoleransım var ki egzamam da buna bağlı, kolay kilo verememem de! Bir bakalım neler çıkacak test sonucumda. Bir de öyle beslenmeyi, test sonucuma göre eliminasyon yapmayı deneyeceğim.

Bu işi o kadar çok okudum-araştırdım ki...Muhtemelen o kadar azimle devam etmeme daha hızlı kilo vermiş olmam gerekiyordu. Ben çok uzun direnişler yaşadım. Vücut direnir anlıyorum da, arada detokslar da yaptım; hiç bırakmadım, yılmadım derken. Neredeyse 2,5 aydır aynı kilolardayım. Hatırlarsan başlangıçta da kilom böyle 1,5 ay direnmişti neredeyse... hem de başlangıç kilom olmasına ve daha kolay gidecek olmasına rağmen. Muhtemelen müthiş gıda intoleransım var ki egzamam da buna bağlı, kolay kilo verememem de! Bir bakalım neler çıkacak test sonucumda. Bir de öyle beslenmeyi, test sonucuma göre eliminasyon yapmayı deneyeceğim.
Evet haklısın . Diyetisyenin miydi tam hatırlamıyorum gruba ilk başladığında süt ürünlerini de kesmeyi denemeni söylemişti. Belki de ondandır? Bence de kesinlikle yaptır ve dene. Kilodan da öte şu egzamadan kurtulmanı can-ı gönülden diliyorum :KK200:

fancynancy fancynancy Bir de İzmir’e geldim; ye-iç-gez moduna girdim! Neyseki uzatmadan Pazartesi döneceğim ve bitecek bu iş. Balkabağına döneceğim yine. Diyet başlar. Ve acilen gıda intoleransı testiyaptıracağım. Benim uzun süren dirençlerim de gıda intoleransı yüzündendi muhtemelen. morordek morordek fancynancy fancynancy nasıl emek verdiğimi biliyorsunuz. Çok uğraştım ama aylarca belli kilolarda çok uzun uzun takıldım. Muhtemelen gıda intoleransı yüzünden ve egzama problemime de çözüm olacak diye umut ediyorum.... Artık son çarem. Bu da fayda etmezse böyle stresle yaşamayı kabullenmek zorunda kalacağım galiba. :KK43:
İnşallah oradan bir çözüm bulursun bebeğim. Ya da kendine özel zaman ve alan açıp stresten uzak kalmaya çalışacaksın bu koşuşturmalı yaşantılarımızda. Çocuk olunca insana fazla zaman kalmıyor maalesef. Her fırsatı değerlendirip kendimizi öyle ev işine ütüye vermemek lazım ya, oturup bir kahve yapıp sevdiği bir şeyle ilgilenmeli aslında insan. :KK15:

İnşallah oradan bir çözüm bulursun bebeğim. Ya da kendine özel zaman ve alan açıp stresten uzak kalmaya çalışacaksın bu koşuşturmalı yaşantılarımızda. Çocuk olunca insana fazla zaman kalmıyor maalesef. Her fırsatı değerlendirip kendimizi öyle ev işine ütüye vermemek lazım ya, oturup bir kahve yapıp sevdiği bir şeyle ilgilenmeli aslında insan. :KK15:
Çok doğru demişsin Ferahcim
Bu hem kendi psikolojimiz hem de çocuklarımız için önemli. Mutlu anne mutlu çocuk :) çocuklar stresi gözlerimizden okuyorlar bence

Değil maalesef bir sonraki mesajımda yazacağım

:KK15:
Daha güzelleri sizin olsun :KK200:

Nasıl geçti?

Canım bugünden itibaren olanları alıyorum artık yeni hafta başlangıcı

Bi ara ilgileneceğim kuzucum eline sağlık :KK15:

Ah ah kimseye yaramıyor cidden
Sen yine de listedeymissin gibi gel menü yaz istersen Esracim
Güzeldi Şeymacım. Bize hediyeler hazırlamışlar onları verdiler. Her öğrenciye video çekmişler annesiyle ilgili sorular sorup. Hepsi donup kalmış kuzular yaaaa ama evde diller pabuç kadar. Okulda öğretmenin karşısında ihihih, eee, şey, bilmeeem şeker modundalar :KK70:
Öğretmenimizle yardımcılara hediyelerini vs verdik. Öyle 21 çocuk çığlığı eşliğinde birbirimize bağırarak konuştuk velilerle :confused::confused:
Ağrı kesici aldım :KK48:
Neyse bunu da atlattık. Hafta sonu pikniğimiz olacaktı, hava muhalefetinden iptal oldu. Önümüzdeki haftaya yapacağız. Bir de hazırlık yapmıştım yaaaa kaldı mı bize o mamalar. :sinirli:
Neyse haftaya pikniğe çocuklara meyve götürmeye karar verdim :KK45: kendime de activia, ahahah.

Güzeldi Şeymacım. Bize hediyeler hazırlamışlar onları verdiler. Her öğrenciye video çekmişler annesiyle ilgili sorular sorup. Hepsi donup kalmış kuzular yaaaa ama evde diller pabuç kadar. Okulda öğretmenin karşısında ihihih, eee, şey, bilmeeem şeker modundalar :KK70:
Öğretmenimizle yardımcılara hediyelerini vs verdik. Öyle 21 çocuk çığlığı eşliğinde birbirimize bağırarak konuştuk velilerle :confused::confused:
Ağrı kesici aldım :KK48:
Neyse bunu da atlattık. Hafta sonu pikniğimiz olacaktı, hava muhalefetinden iptal oldu. Önümüzdeki haftaya yapacağız. Bir de hazırlık yapmıştım yaaaa kaldı mı bize o mamalar. :sinirli:
Neyse haftaya pikniğe çocuklara meyve götürmeye karar verdim :KK45: kendime de activia, ahahah.
Yaa ne kadar hoş bir düşünce olmuş video olayı, çok hoşuma gitti :) güzel geçmesine sevindim. Evdeki mamaları eşine ve çocuklara paylaştır o halde, sevinsinler :-)

Öyle yapmayı planlıyorum Şeyma’cım çünkü buradan kopunca ipin ucu hemen kaçıyor. Belki yarışma paikolojisinden çıkmak bir süre için iyi gelebilir. Mahçup oluyordum ilgilenemeyince. Şimdi fırsat buldukça yazarım. Menülerimi de pazarteaiden itibaren paylaşacağım sizinle.
Paylaş tabiii, burası iyi geliyor gerçekten insanaaaa. :KK50:

Yaa ne kadar hoş bir düşünce olmuş video olayı, çok hoşuma gitti :) güzel geçmesine sevindim. Evdeki mamaları eşine ve çocuklara paylaştır o halde, sevinsinler :-)
Ay zaten Neva anne çok güzel olmuş diye diye geldi gitti yedi :KK48:
Eşimde eve gelir gelmez tırtıkladı. Bende menü paylaşamayacağım. Elim çok mu lezzetli ne :ıslık::ıslık::ıslık:
Neyse yarın toparlıyorum ama Şeymacım. :KK74:

Ay zaten Neva anne çok güzel olmuş diye diye geldi gitti yedi :KK48:
Eşimde eve gelir gelmez tırtıkladı. Bende menü paylaşamayacağım. Elim çok mu lezzetli ne :ıslık::ıslık::ıslık:
Neyse yarın toparlıyorum ama Şeymacım. :KK74:
Aaaaaaa ama sana da kızacagim artık :sinirli:
Doğum günü dedik görmezden geldik, zaten artıdasın :( Lütfen artık kacamaklarını sıfıra indir

fancynancy fancynancy Cuma menüm
Sabah 8 bucuk
Zeytin
Peynir
Annemin getirdigi ıspanaklı pide çok büyük değil bence hamurunu saymazsak sobadan yapılmış yağsız bol malzemeli pide yani ördekcim ...
Ara kavun çeyrek armut
Öğle 1 buçuk
1 tabak tarhana
Tursu
1tabak mucver üstüne yogurt salata oldu
4 gibi yarım simit
Aksam 7 buçuk
Semizotu yogurt salata gibi oldu soğuk yedim 2 kere isitmadim
Su 2 lt 1 lt cevizli arada ceviz lerini yedim
Spor yok ama hareketli günler annemle carsı pazar. ..

İyi akşamlar :KK3: derecemiz pek parlak değil bu hafta. Haftaya çoğu kişi regl dönemini atlatıyor. Daha iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Bireyselde 1. Olan arkadaşa baktım 4.5 kilo vermiş :KK57: . Yani ödem vs. ne bilmiyorum ama bir hafta için çok yüksek bir rakam bence. İyi mi kötü mü bilemedim :bicak:

Okulumuzda bugün şenlik vardı. Öğlen herkes birşeyler getirmişti. Ordan iyi yırttım ama akşam da günümüz vardı. Küçük bir dilim tatlı yedim ve midem o kadar kötü ki. Çok pişman oldum yediğime. 2 gündür çok erken saatte yemeği bıraktığım için bugün geç saate kalınca midem taş gibi oldu :kızgın: tek tesellim bugün regl oldum. Saçma sapan yollara girmem artık.yarın ve pazar özellikle spora ağırlık vereceğim

Back
X