- Konu Sahibi Cherry Mom
- #284.501
Cumartesi ve Pazar günü menumu yazamıyorum canlarim dogun gunu ve geziden dolayi pazar gunu gezide adana kebap yendi sabah kahvalti yapilmadi ama vugunden itibaren eski duzenime geri döndüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes görsün bilsin diye paylaşıyorum ara ara Eki Görüntüle 2146289
Aynen kuzum öyleCikilatam bitti mi benim cezam? Artık Fancy'i etiketliyorum o zaman.
Hedefcim moralini bozma lütfenBugün tartıda gördüğüm rakam moral bozucuydu.
Menüme dikkat ediyorum, spor yapıyorum ama tartı tersini gösteriyor.
Şişkinliğim var, kabızlığım arttı ama bence hiçbirisi bu kadar artı görmem için neden olmamalı.
morordek Kaptanım cumaya kadar elimden geleni yapacağım ama olur da yine rakamlar böyle olursa olmazsa 2-3 hafta izne çıkar vücudumun normale dönmesini beklerim.
Kilo veremiyorum siniri ile cuma günü takımı kötü etkileyeceğim psikolojisi bir araya geldi iyice.
Hoşgeldin, sanırım yarışmacı olmadan motive amaçlı takılmak istiyorsun aramızda :)mrb arkadaşlar,
bende yeniyim aranızda,yarışmada değilim ama ufak ufak motivasyon için paylaşımlar yapacağım.Cikilatacanavari teşekkür ederim gruba davet ettiği için..
klasik pazartesi gününden bol sendromlu,bol planlı ve inş bol uygulamalı olarak başladım haftaya..
sabah tartıldım ve 32 yaşının en tepe noktası olan ve inş bir daha görmeyeceğim bir rakamla!! tam tamına 98,2 kilo ile..
kolumda adımsayar saatim,ekranımda odama gelenlerden gizlediğim forum ekranı))) yanımda su şişem:) ile burdayız:)
oruçla birlikte karatay beslenmesini denemeyi düşünüyorum.çnkü gluten ztn fazlaca ödeme ve sorunlara neden oluyır bende.en azından ekmeksiz beslenerek hem diyetimi hemde orucumu tutmak niyetindeyim.cumaya kadar tartılmadan günlük hedeflerimi yerine getirmek çabasındayım.cuma sizlerin paylaşımıyla kendimce yarışıyor olacağım:)
günlük hedeflerim:
bu cumaya kadar kendime kilo hedefi koymuyorum.cuma ki sonucuma göre bir hedef belirleyeceğim..
- min. 8bin adımı tamamlamak.
- min. 2litre su içmek
- 40dk leslie/parkta yürüyüş/bantta yürüyüş den birini yapmak.
- akşamları zencefilli ödem çayını içmek.
- enn önmlisi bu yapılanların sonucunu almak için sabah akşam insülin direnci hapını almak..
45 puan cezaKahvaltı : fırında baharatlı patates, lorlu yumurta,domates salatalık dereotu zeytin iki dilim ekmek
Ara: kiraz çilek yenidünua dan oluşan meyve tabağı , Maraş dondurması
Akşam:yayla çorba, salata
Spor yok su 2lt
@fancynancymorordek
Sana da 45 puan ceza ciklatımMenü
Uyanır uyanmaz ananas kabugu çayı
Sabah sade türk kahvesi
2si bir arada nescafe
Ara
2 parça çikolata (buzluklara koydum minik iki kare yani)
1 hurma
Aksam
3yk tavuk sote
3yk patlican salatası
Booolll salata (zeytinyağı ve nar ekşili)
Ara
Aksam misafirlikteydım yabancı yerdi aralarından en masum gelen 1kup sütlü tatlı yedim
3-4 parça karpuz
3 bardak şekersiz çay
Su 1.5 litre
Spor yok
Canım oruç tutan arkadaslardan persembe aksamı iftardan önce tartılmalarını isteyecegim. Malum cuma sabahı sahur sonrası fazla çıkılabilir.morordek çim ramazanda nasıl olacak kilo bildirimleri. Herhangi bir düzenleme var mı bu konuda. 2 gün kaldı bizi bilgilendirir misin canım
Hoşgeldin aramızamrb arkadaşlar,
bende yeniyim aranızda,yarışmada değilim ama ufak ufak motivasyon için paylaşımlar yapacağım.Cikilatacanavari teşekkür ederim gruba davet ettiği için..
klasik pazartesi gününden bol sendromlu,bol planlı ve inş bol uygulamalı olarak başladım haftaya..
sabah tartıldım ve 32 yaşının en tepe noktası olan ve inş bir daha görmeyeceğim bir rakamla!! tam tamına 98,2 kilo ile..
kolumda adımsayar saatim,ekranımda odama gelenlerden gizlediğim forum ekranı))) yanımda su şişem:) ile burdayız:)
oruçla birlikte karatay beslenmesini denemeyi düşünüyorum.çnkü gluten ztn fazlaca ödeme ve sorunlara neden oluyır bende.en azından ekmeksiz beslenerek hem diyetimi hemde orucumu tutmak niyetindeyim.cumaya kadar tartılmadan günlük hedeflerimi yerine getirmek çabasındayım.cuma sizlerin paylaşımıyla kendimce yarışıyor olacağım:)
günlük hedeflerim:
bu cumaya kadar kendime kilo hedefi koymuyorum.cuma ki sonucuma göre bir hedef belirleyeceğim..
- min. 2litre su içmek
- enn önmlisi bu yapılanların sonucunu almak için sabah akşam insülin direnci hapını almak..
Ordekim sayımız tam mi bilemedim arkadaşımız da katılmak istiyorum diye yazmış yerimiz varsa liste için de olabilir kendi de isterse yok ise bizimle birlikte dışardan dahil olacakHedefcim moralini bozma lütfen
Cumaya kadar neler olur kimbilir. Bu ara çok spor yapıyorsun acaba o yüzden şişkinlik falan mı oldu kaslarında? Biraz normal tempoda devam et bakalım. Olmazsa bir çare düşünürüz.
Hoşgeldin, sanırım yarışmacı olmadan motive amaçlı takılmak istiyorsun aramızda :)
Hedeflerine en kısa sürede ulasırsın umarım
Kahvaltı dışında çok hafif geçirdim canım dondurmaya mı o cezalarŞimdi gerilere anca gidebildim hafta sonu menülerindeki kaçamaklara ceza vakti
45 puan cezaCikilatacanavari
Sana da 45 puan ceza ciklatım
İsterse katılabilir tabiOrdekim sayımız tam mi bilemedim arkadaşımız da katılmak istiyorum diye yazmış yerimiz varsa liste için de olabilir kendi de isterse yok ise bizimle birlikte dışardan dahil olacak
Evet cunku hep kaçamak var menülerindeKahvaltı dışında çok hafif geçirdim canım dondurmaya mı o cezalar
Katılmak isterim tabii ki yeriniz varsa.yer yok diye öyle kendi kendime yarışıyor gibi yapayım demiştimİsterse katılabilir tabi
Evet cunku hep kaçamak var menülerinde![]()
Şu an önümde bir ton pasta börek sarma var tam çıldırmalik![]()
mrb arkadaşlar,
günlük hedeflerim:
- min. 2litre su içmek
Kendi kendine yarışmana gerek yok canım tabi ki bizimle yarışabilirsin. Asıl listeye girme işi zaten en az 2 hafta sonra, o zamana kadar durumunu değerlendiririz. Sen ilk sayfadaki kurallarımızı bi okuyup kabul ettiğini yaz istersen. Olur da listeye girecek olursan kurallardan haberdar oldugunu bilelim :)Katılmak isterim tabii ki yeriniz varsa.yer yok diye öyle kendi kendime yarışıyor gibi yapayım demiştim
Tavsiyeler icin cok tesekkurler canım, oldukca faydalı bilgiler var :)Evettt kızlar ben de diyet konusunda dikkat edilecek birkaç konuyu yazayım. Belki işinize yarar, tavsiyelerin hepsi diyetisyenine aittir.
1) Et yemeğinin yanında yoğurt tüketilmemeli. Yoğurt etin sindirimini zorlaştırıyor.
2) Salatalarda limon ve nar ekşisi yasak. İkisinin de meyve şekeri oranı çok yüksek. Salatalara sirke, yağ ve tuz ekleniyor.
3) kahvaltıda yumurtayı yağda pişiriyorsanız zeytin yemeyeceksiniz. Almanız gereken yağı yumurtadan almış oluyorsunuz.
4) Yemeklerden 5 dk önce 1 bardak su için. Bu sayede yemeği daha az tüketecek ve doyma hissini daha çabuk yaşamış olacaksınız.
5) Bir şey yiyeceğiniz zaman öğünler arasında 2 ile 4 saat olmalı.
6) Yemek esnasında ve yemekten 20 dk sonrasına kadar sıvı bir şey tüketmeyin. Mide kendi suyuyla yiyecek içindeki suyu ayırt etmeliymiş.
7) Uyumadan iki saat öncesinde yeme işini bitirmeniz lazım.
8) İnsülin direnci olanlar meyveyi asla tek başına tüketmemeli. Yanında 2 kaşık yoğurt ya da 1 bardak süt tüketmeli.
9) öğlen yemeğinde 8 kaşık etsiz yemek ya da 6 kaşık etli yemek yiyebilirsiniz. Akşam yemeğinde bunu 2 kaşık azaltın.
10) kırmızı et yetecekseniz avuç içiniz kadar tüketin.
11) Beyaz eti ise eliniz boyutunda tüketin.
Aklıma gelen bunlar kızlar. Hatırladıkça yazarım.