Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yahu şekersiz 21 gün yapalım dedim inciitanesi inciitanesi hariç kimsenin sesi çıkmadı. :) Diyet grubuysa zaten herkesin aslında şekersiz besleniyor olması gerekmez miydi? :))))) Kaldı ki grup falan değil zayıflama yarışması ama kimse şekersize yanaşmadı gibi görünüyor şu an:)))))
Esracım anlaşılan şekerimizi yeriz cezamızı da yaparız diyor bu hatunlar :)) ordek boş durmasın bol bol ceza kessin diye herhalde :işsiz::işsiz:
Şaka bir yana birkaç kişi emziriyor canım, onlar belki o sebeple iradelerine güvenememiş olabilirler
H hayalalemiveben ve S Suzi1704 genelde şekersiz besleniyor menülerden gördüğüm kadarıyla. 21 gün mü çok geldi hanımlar :KK48:
Günaydın herkese. Sırt ağrım geçmiş çok mutluyum şuan :halay:
Geçtiğine sevindim canım :)

Yahu şekersiz 21 gün yapalım dedim inciitanesi inciitanesi hariç kimsenin sesi çıkmadı. :) Diyet grubuysa zaten herkesin aslında şekersiz besleniyor olması gerekmez miydi? :))))) Kaldı ki grup falan değil zayıflama yarışması ama kimse şekersize yanaşmadı gibi görünüyor şu an:)))))
Ben iki gündür başladım canım şekersiz hayata, iftar davetleri de bitti gibi ben de evde yapmam bişey uzak kalabilirim inşallaj

2 hafta yemeyince canın zaten artık şekerli birşey istemiyor. He azıcık ucundan bakayım yapmazsan öyle devam edebilirsin tabii. Azıcık ucundan bile şekerli birşey tattığında beyin tekrar hatırlıyor şekeri ve canın daha çok istiyor. Aslında bir arınsan hayat çok kolay olacak, inan. :)
Şimdi bile öyle ya kahvaltıda Nutella fındık ezmesi vs gibi şekerli bieşy yediğimde gün içinde tatlı yeme ihtimalim artıyor yedikçe yediriyor kendini

Carsamba menu morordek morordek
Sahur
Pide arası hindi füme ve beyaz peynir pide 2 kare büyüklüğünde deseni var ya 2 parça
Geç kalmışiz sahura
Aksam
Bamya
1 kepçe patates bezelye etli
Salata
Karpuz
Pide
Erik
Su 1 buçuk
Spor 150 ip 50 dk yürüyüş cezalar yapildi
Akşam pide miktarını yazmamışsın canım? 1pidr 10dilim ekmek demekmiş ona göre frenleyebilirsin pide miktarını

morordek morordek dünkü menüm
Kahvaltı: patatesli omlet peynir domates salatalık biber sütlü kahve
Öğle: 2yk patlıcan yemeği 2yk safranlı pilav,cacık
Ara:kefir, 2 kuru incir, 10fındık
Ara:10hurma (yedikçe yiyesim geldi ya kendimi durduramadım :() (öğlen de az yemiştim karnım da acıktı iftar saatine daha çok vardı)
Akşam: tarhana çorbası,minik bir karnıyarık yoğurt salata

Günaydın kızlar.
Bende sahur mağdur yat kalk yat kalk nevrim döndü bir kaynanam larla oturuyorum onlarda geldi bebelere falan bakiyorlar yatıyorum 2 gündür geç kalkmakda iyi gelmiyor .birde havalarda bulutlu hiç sevmem.
Ben de sahur mağdurlarındanım.
Uykum zaten bölük pörçük, oğlum bir de erken uyanıyor. Sabahları iyice dünyam dönmüş oluyor :confused:

Selam herkese,

Benim de dünkü menüm şöyle

Sahur: 1,5 yumurta, peyaz peynir, kaşar peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, az pide

İftar: yarım kase mercimek çorbası, 2 adet kıymalı enginar dolması, az kara lahana sarması ve salata

Su: yarım lt

Spor: 100 ip atlama + yarım saat yürüyüş

Back
X