- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.261
Günaydın herkese. Sırt ağrım geçmiş çok mutluyum şuan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın fistiklar![]()
GünaydınGünaydın herkese. Sırt ağrım geçmiş çok mutluyum şuan![]()
tatlım maşallah sana analizlerde gördün mü son analiz döneminde en çok sen kilo vermişsin seabahar seni etiketleyerek yapmış paylaşım alanındaki analiz de linki aşağıya bırakıyorumGünaydın herkese. Sırt ağrım geçmiş çok mutluyum şuan![]()
Çok teşekkür ederimtatlım maşallah sana analizlerde gördün mü son analiz döneminde en çok sen kilo vermişsin seabahar seni etiketleyerek yapmış paylaşım alanındaki analiz de linki aşağıya bırakıyorum
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Beni ramazan değil de sahurlarda uyanmak bitirecek kaptanım çok yorgun hissediyorum kendimi sürekligünaydınlarrr
kızlar ölü toprağı serpilmiş gibi canlanın biraz ramazan fena çarpmış sizleri
Esracım anlaşılan şekerimizi yeriz cezamızı da yaparız diyor bu hatunlar :)) ordek boş durmasın bol bol ceza kessin diye herhaldeYahu şekersiz 21 gün yapalım dediminciitanesi hariç kimsenin sesi çıkmadı. :) Diyet grubuysa zaten herkesin aslında şekersiz besleniyor olması gerekmez miydi? :))))) Kaldı ki grup falan değil zayıflama yarışması ama kimse şekersize yanaşmadı gibi görünüyor şu an:)))))
Geçtiğine sevindim canım :)Günaydın herkese. Sırt ağrım geçmiş çok mutluyum şuan![]()
Ben iki gündür başladım canım şekersiz hayata, iftar davetleri de bitti gibi ben de evde yapmam bişey uzak kalabilirim inşallajYahu şekersiz 21 gün yapalım dediminciitanesi hariç kimsenin sesi çıkmadı. :) Diyet grubuysa zaten herkesin aslında şekersiz besleniyor olması gerekmez miydi? :))))) Kaldı ki grup falan değil zayıflama yarışması ama kimse şekersize yanaşmadı gibi görünüyor şu an:)))))
Şimdi bile öyle ya kahvaltıda Nutella fındık ezmesi vs gibi şekerli bieşy yediğimde gün içinde tatlı yeme ihtimalim artıyor yedikçe yediriyor kendini2 hafta yemeyince canın zaten artık şekerli birşey istemiyor. He azıcık ucundan bakayım yapmazsan öyle devam edebilirsin tabii. Azıcık ucundan bile şekerli birşey tattığında beyin tekrar hatırlıyor şekeri ve canın daha çok istiyor. Aslında bir arınsan hayat çok kolay olacak, inan. :)
Ben de tembeldim yaa üşendim ipe mekikeinciitanesi ne durumdasın, bugün spor yapabildin mi? Ben yürümeye üşendim bugün tembel günümdeydim maalesef spor yapamadım.
![]()
Asıl bizim yapmamamız lazım zaten canın kaçamaklardan kurtulmak içinValla hâlâ bana göre değil canım heleki kaçamaklariyla nam salmışken
Akşam pide miktarını yazmamışsın canım? 1pidr 10dilim ekmek demekmiş ona göre frenleyebilirsin pide miktarınıCarsamba menumorordek
Sahur
Pide arası hindi füme ve beyaz peynir pide 2 kare büyüklüğünde deseni var ya 2 parça
Geç kalmışiz sahura
Aksam
Bamya
1 kepçe patates bezelye etli
Salata
Karpuz
Pide
Erik
Su 1 buçuk
Spor 150 ip 50 dk yürüyüş cezalar yapildi
Önüme alip yemedim sağdan soldan tirtikladim 3 5 lokma yok 1 pide değildi ...salata bazen yemek banma huyum varda.Akşam pide miktarını yazmamışsın canım? 1pidr 10dilim ekmek demekmiş ona göre frenleyebilirsin pide miktarını
Ben de sahur mağdurlarındanım.Günaydın kızlar.
Bende sahur mağdur yat kalk yat kalk nevrim döndü bir kaynanam larla oturuyorum onlarda geldi bebelere falan bakiyorlar yatıyorum 2 gündür geç kalkmakda iyi gelmiyor .birde havalarda bulutlu hiç sevmem.