Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

M melampusefe canım üstteki mesajı düzenledim ama görmemiş olabilirsin belki diye tekrardan yazıyorum
Gecen haftaki kilon 65,8'miş? Yanlış mı oldu ne oldu?
Geçen haftaki kilomu unutmuşum o zaman kaptanım.hafta sonu tartıldığımı hatırladım demek ki. Bu hafta 400 gram vermişim

Tamam canım sağlık olsun

Tekrardan hoşgeldin
Ben takım kaptanıyım bu arada, 29 yaşındayım, 1 yaşında bir oğlum var. Emzirenler tayfasındayım yani :) O yüzden iştahını anlayabiliyorum ama bu iştah açıklığını sağlıklı şeyler yiyerek frenleyebilirsek kilolar da gidecektir. Evet, canın tatlılardan çekecektir ama en azından onları tadımlık bırakabilirsek süper olur. İnsallah hedefine en kısa sürede ulasacaksın

Spora gel hele :nazar::nazar::nazar:

Eline sağlık canım :KK200:

Evet cezan yolda cidden
60 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

:olamaz:
Liste hayal oldu desene
Evet ya haftasını olan iftarlar yüzünden oldu hepsi pzartesi 59,1dim ancak bu kadar düşebildim

20180525_000135.webp

Tamam canım sağlık olsun

Tekrardan hoşgeldin
Ben takım kaptanıyım bu arada, 29 yaşındayım, 1 yaşında bir oğlum var. Emzirenler tayfasındayım yani :) O yüzden iştahını anlayabiliyorum ama bu iştah açıklığını sağlıklı şeyler yiyerek frenleyebilirsek kilolar da gidecektir. Evet, canın tatlılardan çekecektir ama en azından onları tadımlık bırakabilirsek süper olur. İnsallah hedefine en kısa sürede ulasacaksın

Merhabalar hoşbuldum.istahi bı kontrol edebilsem herşey mükemmel olabilir:)basaricam ama sizinle beraber

Spora gel hele :nazar::nazar::nazar:

Eline sağlık canım :KK200:

Evet cezan yolda cidden
60 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

:olamaz:
Liste hayal oldu desene

Son düzenleme:
Olsun canım haftaya güzel bir eksi ile geleceğine ben eminim. Menülerin çok iyi çünkü
Evet sağlık olsun canım. Dediğin gibi haftaya daha güzel olacak :spor:

Günaydın:)ben dunku mesajimda 74 kg oldugumu yazmıştım ama üç gün önceki yok halimdi.biraz önce aç tartildim 73 kg bugunku tartim
Günaydın :)) ne sebeple olursa olsun insan tartıda eksiyi görünce mutlu oluyor:-) ibre hep aşağı olur umarım:)

Back
X