Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar okudum kuralları ve kabul ettim.ismim Aysel,30 yaşındayım.biri 3 diğeri 4bucuk aylık iki kızım var.hemsireyim ve doğum iznindeyim.veremedigim dogum kilolarım var.hemen herkes gibi evlendikten sonra kilo almaya başladım 56 kg dan hemen 62 ye ulaşmıştım.ilk doğumunda iki senede verebilmistim doğum kilolarimi.suan 74 kiloyum hedefim 60 kg olmak.kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz gelenimiz gidenimiz hic eksik olmuyor tabi kekler borekler...istah desen cok acik.ama genede karar aldim bikac aydır ugrasiyorum ekmegi kahvaltı hariç bıraktım tabi kekleri börekleri de bol sıvı tüketiyorum yuruyus yapiyorum ama insan iki kiloda mi veremez,olmuyor ve çok moralim bozuluyor,hiç veremedikce de strese giriyorum,hic bisey yakistiramiyorum kendime.her hafta yeniden basliyorum hic bisey degismiyor,umarım burası bana iyi gelir
hos geldin canim kilomuz boyumuzda ayni nerdeyse bend kayinvalidem ve kayinpederimle yasiyorum yasam tarzimizda hemen hemen benziyo :KK39:benimde biri 5 yasinda dgeri 9 bucuk aylik kizlarim var insallah burda bol bol kilolar vericez eski halimiza donucez :KK36:

hos geldin canim kilomuz boyumuzda ayni nerdeyse bend kayinvalidem ve kayinpederimle yasiyorum yasam tarzimizda hemen hemen benziyo :KK39:benimde biri 5 yasinda dgeri 9 bucuk aylik kizlarim var insallah burda bol bol kilolar vericez eski halimiza donucez :KK36:
Hoşbuldum canım,evet baya bı benziyoruz haklısın:)Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun omurler versin,vericez inşallah bu kiloları:)

Dunku menum

Sahur
1 haslanmis yumurta
1 tabaka menemen
Avuc ici kadar pide
4 bardak su

Iftar
1 kepce mercimek corbasi
1 kucuk kase cacik
Salata
3 kasik etli nohut yemegi
1 tane 2 kofteli kürdan kebabı
2 dilim karpuz
Avuc icinin yarisi kadar pide

Arada
1 bardak Cay
turk kahvesi
1 catal kıbrıs tatlısı
Bgun tuttum kendimi ama kendi yaptigim tatlininda tadina bakim yani

Su 2.5 lt
2 kupa kiraz sapli form cay
Spor aksama kadar temizlik yemek hic oturmadim desem yemege kadr yeridir yani bence spor sayilir:KK48:

morordek morordek

Herkese selam

Dünkü menümü yazıyorum.

Sahur: 2 haşlanmış yumurta, yarım porsiyon sarma (mısır çekmesinden yapma) (ekmek yok)

İftar :
yarım kase şehriye çorbası,
1 tabak patlıcan yemeği + 4 adet peynir köftesi
bir kase cacık,
bir dilim pide

Ara: 2 adet peynir köftesi + 1 porsiyon kavun

Su: 1 lt

Spor: 100 ip atlama + yarım saat yürüyüş

upload_2018-5-25_14-37-27.webp

Bu haftanın menü ve spor birincisi S Suzi1704 :sampiyon::KK9::nazar:

Bu haftanın yüzdesi en iyi olan etap birincisi iseeee kardelelen321 kardelelen321 :sampiyon::KK9::nazar:

Back
X