Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef ayakkabıları daha yeni aldım sadece yürüyüşte kullanıyorum ve daha çok yürüyüş yapmadım. Üst baldırları yoruyor iyi mi kötü mü bilemedim. Letgodan aldım. Kullanamazsam yazık olmasın parama diye. Ama giyiliyor dengesizlik falan olmadı. Etkisi var mı daha belli değil .

Normalde yürüyüşte bacakların üst kısmı pek çalışmıyor bende. Yorulmuyor. Herhalde herkeste aynıdır. Belki bu ayakkabılarla oralar da çalışıyordur.

Cikilatacanavari Cikilatacanavari Aslında canlı kefir mayası bulabilsek o da ise yarayabilir. internette satanlar var ama güvenemedim.

Birisi şokta satılandan memnunum diyordu Özlemcim ama bazı aktarlarda da oluyormuş.
Mayalama şekli midemi bulandırırsa diye çok araştırmadım, hazır kullanıyorum mecburen.

Merhabalar okudum kuralları ve kabul ettim.ismim Aysel,30 yaşındayım.biri 3 diğeri 4bucuk aylık iki kızım var.hemsireyim ve doğum iznindeyim.veremedigim dogum kilolarım var.hemen herkes gibi evlendikten sonra kilo almaya başladım 56 kg dan hemen 62 ye ulaşmıştım.ilk doğumunda iki senede verebilmistim doğum kilolarimi.suan 74 kiloyum hedefim 60 kg olmak.kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz gelenimiz gidenimiz hic eksik olmuyor tabi kekler borekler...istah desen cok acik.ama genede karar aldim bikac aydır ugrasiyorum ekmegi kahvaltı hariç bıraktım tabi kekleri börekleri de bol sıvı tüketiyorum yuruyus yapiyorum ama insan iki kiloda mi veremez,olmuyor ve çok moralim bozuluyor,hiç veremedikce de strese giriyorum,hic bisey yakistiramiyorum kendime.her hafta yeniden basliyorum hic bisey degismiyor,umarım burası bana iyi gelir

Merhaba Aysel. Aramıza hoşgeldin. Ben Hilal.
Umarım takımla beraber kiloların tıkır tıkır gider

Normalde yürüyüşte bacakların üst kısmı pek çalışmıyor bende. Yorulmuyor. Herhalde herkeste aynıdır. Belki bu ayakkabılarla oralar da çalışıyordur.
Dik durmaya çalışıyorsun o yüzden ama bugün farkettim destek yerleri catlamaya başlamış şikayet edenleri okumuştum dünya para verdim 2 günde altında dağılma oldu diyenler. Benimkilerde olcak gibi. Tabi daha önceki kullanıcıyı bilmiyorum ne kadarlık bir ayakkabı bilmiyorum bunlarda etkili olabilir ama 300 500 lira para verilmez. En azından ben veremem.

Back
X