- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.421
TeşekkürlerKardelen ve suzi tebtik ederimmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerKardelen ve suzi tebtik ederimmmm![]()
Teşekkür ederim canımKardelen ve suzi tebtik ederimmmm![]()
Olur cnm kilo da mı yarışacaz menü spor puaninda mi?Çok tatlısın canım. Var mısın bu hafta yarışalım. Regl de oldun sonuçta şişliğin olmaz
biraz hareketlenmiş oluruz
![]()
Kilo yüzdesi olabilir bence. Ama istersen spor ve menü de olurOlur cnm kilo da mı yarışacaz menü spor puaninda mi?
Bugun ya da yarın sen de kilo bildirimi yapar mısın cnm?
Hedef ayakkabıları daha yeni aldım sadece yürüyüşte kullanıyorum ve daha çok yürüyüş yapmadım. Üst baldırları yoruyor iyi mi kötü mü bilemedim. Letgodan aldım. Kullanamazsam yazık olmasın parama diye. Ama giyiliyor dengesizlik falan olmadı. Etkisi var mı daha belli değil .
Cikilatacanavari Aslında canlı kefir mayası bulabilsek o da ise yarayabilir. internette satanlar var ama güvenemedim.
Merhabalar okudum kuralları ve kabul ettim.ismim Aysel,30 yaşındayım.biri 3 diğeri 4bucuk aylık iki kızım var.hemsireyim ve doğum iznindeyim.veremedigim dogum kilolarım var.hemen herkes gibi evlendikten sonra kilo almaya başladım 56 kg dan hemen 62 ye ulaşmıştım.ilk doğumunda iki senede verebilmistim doğum kilolarimi.suan 74 kiloyum hedefim 60 kg olmak.kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz gelenimiz gidenimiz hic eksik olmuyor tabi kekler borekler...istah desen cok acik.ama genede karar aldim bikac aydır ugrasiyorum ekmegi kahvaltı hariç bıraktım tabi kekleri börekleri de bol sıvı tüketiyorum yuruyus yapiyorum ama insan iki kiloda mi veremez,olmuyor ve çok moralim bozuluyor,hiç veremedikce de strese giriyorum,hic bisey yakistiramiyorum kendime.her hafta yeniden basliyorum hic bisey degismiyor,umarım burası bana iyi gelir
Ayy bu mens beni devirdi yine
Bulantı kusma ağrı nobet off kadın olmak çok zor ya![]()
Teşekkür ederim canım hoşbuldum, inşallah hep beraber:)Merhaba Aysel. Aramıza hoşgeldin. Ben Hilal.
Umarım takımla beraber kiloların tıkır tıkır gider
İkisinde de olur benceKilo yüzdesi olabilir bence. Ama istersen spor ve menü de olur![]()
Tamam bekliyorum heyecanlaCikilatacım pazartesi yapayım bildirimimi. Bugün tartılmadım. Aslında korktum.
Yok bende herhangi bir değişiklikCkilatacım kilo verince rahatlıyorum ben. Senin nasıl?
Ağrılarım falan çok hafifliyor.
Dik durmaya çalışıyorsun o yüzden ama bugün farkettim destek yerleri catlamaya başlamış şikayet edenleri okumuştum dünya para verdim 2 günde altında dağılma oldu diyenler. Benimkilerde olcak gibi. Tabi daha önceki kullanıcıyı bilmiyorum ne kadarlık bir ayakkabı bilmiyorum bunlarda etkili olabilir ama 300 500 lira para verilmez. En azından ben veremem.Normalde yürüyüşte bacakların üst kısmı pek çalışmıyor bende. Yorulmuyor. Herhalde herkeste aynıdır. Belki bu ayakkabılarla oralar da çalışıyordur.
3800 adım ceza için kalanı senin olsun ordekimKahvaltı: tost domatea salatalık sütlü kahve
Öğle lahmacun köz patlıcan acılı ezme salata ayran
Akşam cacık büyük kase
Su 1,5lt 10000adım yürüyüşCikilatacanavari
morordek
Geç kaldın cnmÇok özür dilerim yetiştim mı bilmiyorum geçen hafta 78.4 şu an 77 verilen kilo 1.4morordek
Allah'ın dağına yolladılar telefon çekmiyor şu,daha yeni eve girdim orucu açtım hemen yazdim