- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.441
iftardan 2 saat önce tartıldım.. 79.8 kilo çıktım. Kabızlık sorunum olmasa daha güzel sonuçlar görürdüm sanırım. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de yazmak canım ya ben ne zaman yazmasam menü daha da ipin ucunu kaçırdım, baktı artılar artıyor kuzu kuzu geldim gerimorordek Kaptan'ım kaçamaklı da olsa menü yazim siz de cezam neyse kesin belki bu şekilde daha hızlı ilerlerim.
![]()
Tamam birtanem okadarda ugrastim ama oructan dolayi duzen olmuyor satan 13 puanlik cezam kalmisti simdi 26 oldu leslieyle kapatirim gece gec acmasak orucu disarda yuruyecegimde oglanin odevini yaptiriyorum yemekten sonra hicamiz günlük 15 sayfa odev veriyor nerdeyse
Ah canım baya geç kaldın aslında listeye alsaydık baya yuzdemiz iyi olabilirdi ama neyse kısmet değilmiş. Haftaya artık..Çok özür dilerim yetiştim mı bilmiyorum geçen hafta 78.4 şu an 77 verilen kilo 1.4morordek
Allah'ın dağına yolladılar telefon çekmiyor şu,daha yeni eve girdim orucu açtım hemen yazdim
HoşgeldinMerhabalar .. araniza katılmak ve motivasyonumu yüksek tutmak istiyorum.99 kıloyum. 4 aylık bebegim ve 3.5 yaşında da iki oğlum var. Diyet yapamıyorum. Günlük 3 4 km akşam yürüyüşü yapıyorum arkadaşlarla.ama bi türlü yiyeceklerde kontrol sağlayıp kilo veremedim...yazarak belki bişeyleri değiştiririm istiyorum.
Tamamdır Ozlemcim ceza geliyor hazır olmorordek Kaptan'ım kaçamaklı da olsa menü yazim siz de cezam neyse kesin belki bu şekilde daha hızlı ilerlerim.
![]()
Sporun fena değilmiş aslında o sebeple 45 puan yazıyorumMenüm;
SAHUR;
Bişey yiyesim yoktu 1 kuru incir,1 t.kahvesi ve bol su
İFTAR;
3 yk taze fasulye
3 yk bulgur pilavı
Salata ve ayran
Biraz zaman geçtikten sonra fırında pişmiş küçük 1 parça börek
1 küçük kase sütlac
2 L su
2 t.kahvesi
1,5 maden suyu
Spor;
1,5 saat yürüyüş
Ovvvv fecaat bir menüBugunku menum
Kahvaltı:domates salatalık 1 kk peynir 1 yumurta 3 ince dilim tahilli ekmek 1 tatlı kaşığı bal ve krem peynir
Ara öğün:bir kase çekirdek(çok çok seviyorum ya)
Ogle:bir tavuk but ve bir kase yoğurt
Ara öğün:2 ceviz 4 adet gün kurisu
Aksam:bir orta boy üçgen dilim pizza,bir porsiyon menemen,yarım kase yoğurt,yarım kase tarhana çorba,3 tane peynir tatlısı(vicdan azabim)
3.5 lt su,6 bardak çay,1 fincan yeşilçay,1 fincan rezene
Spor şimdiye kadar hiç yok,cocuklari uyuyunca yarım saat yürüyüş ve koşu yapmayi planliyorum
Canım bu hafta menü de yazmadın pekTamam birtanem okadarda ugrastim ama oructan dolayi duzen olmuyor satan 13 puanlik cezam kalmisti simdi 26 oldu leslieyle kapatirim gece gec acmasak orucu disarda yuruyecegimde oglanin odevini yaptiriyorum yemekten sonra hicamiz günlük 15 sayfa odev veriyor nerdeyse
Merhaba tekrardan.kurallari okuyup onayladım. Ama eksiğim ya da unuttuğum durumda ilk zamanlar hatırlatır misiniz. Pekiştirene kadar tabiiHoşgeldin
Ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Menulerini yazdıkça belki yanlışlarını görürsün ve kilo vermeye de başlarsın :)
Bu yediklerimi annemde yemiştim. Eve de göndermış şimdi o cısslardan tekrar yedim canım cezamı çoğalt.Ah canım baya geç kaldın aslında listeye alsaydık baya yuzdemiz iyi olabilirdi ama neyse kısmet değilmiş. Haftaya artık..
Hoşgeldin
Ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Menulerini yazdıkça belki yanlışlarını görürsün ve kilo vermeye de başlarsın :)
Tamamdır Ozlemcim ceza geliyor hazır ol
Sporun fena değilmiş aslında o sebeple 45 puan yazıyorumCikilatacanavari
Ovvvv fecaat bir menü
Aslında kahvaltı gayet iyi ama akşam menüsü fena fena
Canım kaçamak yapacaksak da en azından geç saatlere bırakmamalıyız. Sabah yediklerimizi gün içinde yakarız ama aksamkiler direkt yağ olarak depolanır.
Aksam pizza ve tatlı hiç olmamış. Ara öğündeki çekirdek de cok fazla, hele ki tuzluysa kesin ödem yapar.
Şimdi ben böyle menülere ceza yazıyorum. Ilk sayfada spor tablosu var yazdığım puana eşdeğer spor yapıpCikilatacanavari 'ni etiketlersin, o cezaların cetelesini tutuyor.
Ilk günden cok korkutmayalım 100 puan ceza yazıyorum
Tabi kiiMerhaba tekrardan.kurallari okuyup onayladım. Ama eksiğim ya da unuttuğum durumda ilk zamanlar hatırlatır misiniz. Pekiştirene kadar tabii
O zaman iki katıBu yediklerimi annemde yemiştim. Eve de göndermış şimdi o cısslardan tekrar yedim canım cezamı çoğalt.![]()
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba tekrardan.kurallari okuyup onayladım. Ama eksiğim ya da unuttuğum durumda ilk zamanlar hatırlatır misiniz. Pekiştirene kadar tabii
Beni bu aksam menuleri mahvediyor zatenAh canım baya geç kaldın aslında listeye alsaydık baya yuzdemiz iyi olabilirdi ama neyse kısmet değilmiş. Haftaya artık..
Hoşgeldin
Tamamdır Ozlemcim ceza geliyor hazır ol
Sporun fena değilmiş aslında o sebeple 45 puan yazıyorumCikilatacanavari
Ovvvv fecaat bir menü
Aslında kahvaltı gayet iyi ama akşam menüsü fena fena
Canım kaçamak yapacaksak da en azından geç saatlere bırakmamalıyız. Sabah yediklerimizi gün içinde yakarız ama aksamkiler direkt yağ olarak depolanır.
Aksam pizza ve tatlı hiç olmamış. Ara öğündeki çekirdek de cok fazla, hele ki tuzluysa kesin ödem yapar.
Şimdi ben böyle menülere ceza yazıyorum. Ilk sayfada spor tablosu var yazdığım puana eşdeğer spor yapıpCikilatacanavari 'ni etiketlersin, o cezaların cetelesini tutuyor.
Ilk günden cok korkutmayalım 100 puan ceza yazıyorum