Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oooooo harikasın :KK9:

Rica ederim Evet gerçekten güzel oldu. Bana biraz fazla tatlı geldi. Bir dahakine ya hurma ya da kayısı kullanacağım. Sende denedikten sonra kararını verirsin:KK39:

diyet biskuviler de çok zararlı cnm ya :110:

Cnm ben de buranın sağlıklı tarifler bölümü var ordan aldım çikolata tarifini :hamarat:

Bana da zorla bi çocuk bulup emzittirecen o olacak :KK11:

Buranın sağlıklı tarifler kısmında bir sürü tarif var bi de incir uyutmasını denemelisin şekersiz tatlı :rapci:

Bu paket ile dilimi çok merak ettim :KK51:

Harikasin bebeğim :KK9::KK9:

Tamamdır.. Bugün yaparım inşallah...:KK19:

Vayy Süpersiniz. .:KK9:

73 dakika mı???? :KK53:
hepinize cok cok tesekkur ederimmmm:KK36:

Didemcim ödem attirici çay dediğin ne,nasıl bisey
altin otu
Barut agaci
Cinnema
Mate
Funda yapragi
Biberiye
Bilye kekik
Sinirli yaprak
Deve cökerten
Aspir
Kiraz sapi
Mısır püskülü

Bunlarin hepsini bi posette az az karistirilmis olrak gvendigim bi aktarcidan aldim 4 kupa icin 4 tutam atiyorum icine ama herseferinde hepsinden gelsin dye seciyorum biraz oyuzden hepsini karstrdigim icin pisman oldum ayri ayri alip hepsin 1 lt cay icin minnak minnak kyulsa daha gzel oluyo aslinda sonra 5 10 dakika kaynatiyosun cayi suzup iciyosun ben 9lu cay kullanmistim onu o sekil yaptim ayri ayri daha gzeldi bitsin diye dort gzle bekliyorum 9lu cay alicam insallah :KK25:

altin otu
Barut agaci
Cinnema
Mate
Funda yapragi
Biberiye
Bilye kekik
Sinirli yaprak
Deve cökerten
Aspir
Kiraz sapi
Mısır püskülü

Bunlarin hepsini bi posette az az karistirilmis olrak gvendigim bi aktarcidan aldim 4 kupa icin 4 tutam atiyorum icine ama herseferinde hepsinden gelsin dye seciyorum biraz oyuzden hepsini karstrdigim icin pisman oldum ayri ayri alip hepsin 1 lt cay icin minnak minnak kyulsa daha gzel oluyo aslinda sonra 5 10 dakika kaynatiyosun cayi suzup iciyosun ben 9lu cay kullanmistim onu o sekil yaptim ayri ayri daha gzeldi bitsin diye dort gzle bekliyorum 9lu cay alicam insallah :KK25:
Bunların hepsinin aynı anda tüketilmesi sıkıntı olmasın canım sonra böbreklerini yormasin hepsinde farklı etken madde oluyor diye biliyorum.2 ser mi karıştırsan ben yeşil çay içine biberiye bazen karanfil atınca bile çok oldu diye endişelendiriyorum

Tamamdır.. Bugün yaparım inşallah...:KK19:

Vayy Süpersiniz. .:KK9:

73 dakika mı???? :KK53:
Evet özlemcim eşimle spor salonuna yazıldık girdikten sonra cikasimiz gelmiyor :eğlence:

O zaman 60 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Ahaha git 1 saat bebeni emzir o zaman :KK53:

O video Leslie ile Jillian arası demiştiniz di mi? Puanı da ona göre olsun madem. Leslie 1.5, Jillian 3 puan. O da 2.5 olsun. Adı neydi o videonun, tabloya ekleyeyim?

Ooo spor çok güzel
148 puan yapıyor. Cikilatacanavari Cikilatacanavari kaçı senin kaçı benim bu puanın? :KK53:

Bence çok su içmek ödem yapmaz. Hele ki emzirirken susaman ve su içmen çok normal. Kendini kısıtlama bence canım

:KK53::KK53:

Oh oh sporlara gel :spor:
Bu hafta cidden 1.liğe oynuyorsun ciklatım

60 puan ceza da sana Cikilatacanavari Cikilatacanavari
40 puanı ceza için cnm
Tabii kafaya koydum 1. Olmam lazım En Büyük KK:sampiyon:

Öf ben kesinlikle güneş enerjisiyle çalışıyorum. Bugün ist resmen kış gibi. Girdim battaniye altına. Artık güneş çıksın. Yoksa hedefim tutmaycak. Yürüyüşe ciksam diyorum hiç canım istemiyor. ..:uykucu:
Bahane yaratma lutfen en kötü kalkıp evde yürü hadi bakalım

Selamlar ;
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

İftar:
2 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye yemeği
Kaşığını tanimlayamadigim kadar bol.semizotlu salata
Ramazan'ın başından beri canının çektiği ramazan pidesinden 4 parmak boyunda....

Sahur:iftarda yenen ekmekten sonra ekmek yoooooh...
2 adet hindi füme arası yağsız lor peyniri
1 adet zeytin
Bir kocaman salatalık
Şekersiz çay....

Spor olmadı dün bu aradaadet oldum umarım bu bende artı yaratmaz ben yine bogazimi tutacam.

Selamlar ;
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

İftar:
2 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye yemeği
Kaşığını tanimlayamadigim kadar bol.semizotlu salata
Ramazan'ın başından beri canının çektiği ramazan pidesinden 4 parmak boyunda....

Sahur:iftarda yenen ekmekten sonra ekmek yoooooh...
2 adet hindi füme arası yağsız lor peyniri
1 adet zeytin
Bir kocaman salatalık
Şekersiz çay....

Spor olmadı dün bu aradaadet oldum umarım bu bende artı yaratmaz ben yine bogazimi tutacam.
Bol su iç cnm o zaman artı olmaz

Evet özlemcim eşimle spor salonuna yazıldık girdikten sonra cikasimiz gelmiyor :eğlence:

40 puanı ceza için cnm
Tabii kafaya koydum 1. Olmam lazım En Büyük KK:sampiyon:

Bahane yaratma lutfen en kötü kalkıp evde yürü hadi bakalım
1. Olman için önce cesedimi çiğnemelisin ahbap :KK70::KK70:bu arada bugün çok güzel beslendim :süslü:tabi Cuma’yı telafi edebildim mi bilmiyorum:işsiz:

Bunların hepsinin aynı anda tüketilmesi sıkıntı olmasın canım sonra böbreklerini yormasin hepsinde farklı etken madde oluyor diye biliyorum.2 ser mi karıştırsan ben yeşil çay içine biberiye bazen karanfil atınca bile çok oldu diye endişelendiriyorum
aslinda haklisin bende endiselenmiyo degilim ama bol su iciyorum bilmiyorum sende bole diynce arada kaldim 2 sene oncede 3 ay 9lu cay kullandim hepsinden birer cimcik koyuyodum bi zarari olmadi zatem 9lu cayin icindekilerin cogu bunda da var bilemedim:KK64:

Bende kinoa aldım daha önce okumamıştim. Meğer ne çok faydaliymis. Bir sürü tarifte var. Bakalım tadı nasıl. Yag yaktiriyormus.
onunla salatalar yapiliyo kısir yapiliyo mesela kırmizi pancar slatasina cok yakisiyo denemelisi :KK39:

Oooo büyük kapışma var bu hafta desenize :rolleyes::rolleyes:
Evvetttt :halay:
Kızlar bu arada diyetten ayrı kardeş takımımız 10. takım kitap okuma konusu açmıştı, uzun süredir pek giren olmadığından yazmamıştım ben de. Okuduğunuz kitaplar hakkında konuşmak isterseniz bekleriz :)

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-hem-zayifliyor-hem-okuyor.1061414/
Çok güzel düşünülmüş bir grup. Bende uzun zamandır iş yoğunluğu, tüp bebek gibi nedenlerle kitap okumayı ihmal etmiştim. Hemen kendime bir kitap seçip gruba geliyorum.

Günaydın hanimlar
Nedense bu hafta hedefime ulasamiycak gibi hissetse mde 65 desem baştan kaybettim galiba o_O
Ohooo böyle baştan su koyuvermek de görülmedi yaniii
Bugun yine misafirim var iftara sık sık giremiyorun ama goruyorumki kismelerr cok yok yineee nesem ben yemek yapmaya devam:-)
Biz varız, bizi beğenmiyor musun :p

Back
X