- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.701
Yarın için çok korkuyorum. Yediklerimin günahı tartıda kendini gösterecek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın için çok korkuyorum. Yediklerimin günahı tartıda kendini gösterecek![]()
Yarindan itibaren asıl sende canim dikkat et cabuk gelen cabuk gdermis ödemdir o ödem![]()
Gel gel sende rekabete gelayip ettin kaptanicem begenmem mi hic ben sizi kasdetmedim yahuu
cok hırslı gördum seni bende gizliden sizi gecicem diye hırs yaptim caktırma
cok gzel bak pilav gbi duymamistim buda bi secenk olur artik bizim icinafiyet olsun
![]()
Evet canım öyle düşünüyorum bende . Zaten yaşımı biyolojik açıdan söyledim. Yoksa hiç 37 gibi hissetmiyorum. Taş çatlasın 18Suzicim belki bir bir kadar daha ömrün var diye düşünüp çaba harcamak gerekli diye düşünüyorum. Ben de stres anında yemekle rahatlayanlardanım. İşin kötüsü çok da kolay stres yapıyorum.
Hoşgeldin aramıza. Eşinin o kadar dikkat etmesi gerçekten zor olsa gerek.
Yaşasın kötülük
Eminim takımla beraber kilo verme hızı da artacaktır. Aramıza hoşgeldin.
Ananasın faydasını gördün mü violincim?
Nasıl yaptın acaba?
Hoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısı büşra ceza alırsan menülerin için daha yakından tanisabilirizTeşekkür ederim kaptanımbismillah diyorum o halde :)
Kurallarımızı okudum kabul ediyorum :)
Hedef kilom 60doğum kilolarınızı verdiğiniz için ayrıca sizi tebrik ederim yeni gelen bebekle rejim cidden sıkıntı..
Şükür ki benim kocis de tombis o da benimle spor ve diyet yapıyor bana biraz yaklaşınca ona ekmek ve tatlı veriyorumEvet bu hafta özellikle çok yoğun olacağım. Tabi gruba girmeyi aksatmayacağım ama bu hafta bittim ben
Canım akşam yemeğine kadar güzeldi menün ama akşam patates ve makarna olmamış bence. Birinin yerine yoğurt yeseydin daha iyi olabilirdi
Alacak bütün erkekler bir gün kilo alacakbenim eşim de hep fittir. Allah’tan öyle kaslı falan değil de kendimi öyle tatmin ediyorum
![]()
Tam tahmin ettiğin gibi bebegimCikilatacanavari ortalıkta yok kesin spor yapıyordur. Bende spora başlayayım yoksa cumaya sonum iyi olmaz
spordan sonra görüşürüz
![]()
Hoşgeldin aramıza 3.5kg çok iyi daha çok burda vereceğine inanıyorumHosbuldum. Okudum ve kabul edıyorum.
Sporu düzenledi yapamıyorum suan Ramazan dolayısıyla sporla bırlıkte daha güzel kılo verılıyor.
Ahaaaa yazdım seni de kara kaplı deftere ne çok düşmanım var benim yaayip ettin kaptanicem begenmem mi hic ben sizi kasdetmedim yahuu
cok hırslı gördum seni bende gizliden sizi gecicem diye hırs yaptim caktırma
cok gzel bak pilav gbi duymamistim buda bi secenk olur artik bizim icinafiyet olsun
![]()
Ben de çok merak ediyorum cnm senin kilonuYarın için çok korkuyorum. Yediklerimin günahı tartıda kendini gösterecek![]()
Ya ödem ya tiroid zaten. Klasik bahanelerim
![]()
bu menuyle nasil rekabet olacaksaOfff geç saate kalınca uykum kaçıyor. Yatayım dedim ama yatamadım.
Gel gel sende rekabete gel
Evet canım öyle düşünüyorum bende . Zaten yaşımı biyolojik açıdan söyledim. Yoksa hiç 37 gibi hissetmiyorum. Taş çatlasın 18![]()
Hoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısı büşra ceza alırsan menülerin için daha yakından tanisabiliriz
Şükür ki benim kocis de tombis o da benimle spor ve diyet yapıyor bana biraz yaklaşınca ona ekmek ve tatlı veriyorum
Tam tahmin ettiğin gibi bebegim
morordek hepsi senin hiç cezası yok
Hoşgeldin aramıza 3.5kg çok iyi daha çok burda vereceğine inanıyorum
Ahaaaa yazdım seni de kara kaplı deftere ne çok düşmanım var benim yabenim adım yazacak oraya 1. Ben olacam
Ben de çok merak ediyorum cnm senin kilonu![]()
Menüme Sizi etiketlemeyi unutmuşum![]()
morordek
Cikilatacanavari
Spor
30 dakika jessica smith
20 dakika cardio
10 dakika bölgesel egzersiz
250 ip atlama
Ben anlamam yakalandin artıkAyy kocana ekmek ve tatli vermene cok guldum Allah iyiligini versin
Kara deftere yazmada sey yani ben biraz kacak dovüsüyorum![]()
Şükür ki benim kocis de tombis o da benimle spor ve diyet yapıyor bana biraz yaklaşınca ona ekmek ve tatlı veriyorum
Tam tahmin ettiğin gibi bebegim
Ahaaaa yazdım seni de kara kaplı deftere ne çok düşmanım var benim yabenim adım yazacak oraya 1. Ben olacam
![]()
Yok canım ya cuma günkü menü beni dağıttı. Acayip şiştim onu düzeltmeye çalışıyorum
bu menuyle nasil rekabet olacaksa
Valla insan oldugu degil hissettigi yastadir bence![]()
Almıyor onun metosu hızlı çok hizladigi zaman nadiren yapıyorum onuEşine üzüldüm şimdi. Ben niye kilo alıyorum diye düşünüyordur herhalde
Sessizliğin ardında spor olduğunu biliyordum. Neler yaptın bakalım.
Yok canım ya cuma günkü menü beni dağıttı. Acayip şiştim onu düzeltmeye çalışıyorum![]()
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim kaptanımbismillah diyorum o halde :)
Kurallarımızı okudum kabul ediyorum :)
Hedef kilom 60doğum kilolarınızı verdiğiniz için ayrıca sizi tebrik ederim yeni gelen bebekle rejim cidden sıkıntı..
Benim eşim de öyle canım. Çok sıkı yemek yer ama kilo almaz. Spor yapsın yapmasın hep ince. Gecenin 3 ü 5 i demez yerHoşbuldum :)
Dakika bir gol bir eşime koca bir dilim revani koydum kendime koymadım ben yemeyip onu yedirdiğimde çok mutlu oluyorum :))) ama adam ne yaparsa yapsın kilo almıyor :)
Hoşgeldin canımHosbuldum. Okudum ve kabul edıyorum.
Sporu düzenledi yapamıyorum suan Ramazan dolayısıyla sporla bırlıkte daha güzel kılo verılıyor.
Ben 40 saatte bir mesajı yazdığım için sen benden önce yazmışsın canımAlmıyor onun metosu hızlı çok hizladigi zaman nadiren yapıyorum onu
Menümü altına ilistirdim sporu kuzum![]()
iftar sahur rutine devam zaten bol su içeceğim de kuytu köşeler arıyorum iş yerindeBol su iç cnm o zaman artı olmaz