Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Offf geç saate kalınca uykum kaçıyor. Yatayım dedim ama yatamadım.
ayip ettin kaptanicem begenmem mi hic ben sizi kasdetmedim yahuu:KK48:

cok hırslı gördum seni bende gizliden sizi gecicem diye hırs yaptim caktırma:sus:

cok gzel bak pilav gbi duymamistim buda bi secenk olur artik bizim icin:KK39: afiyet olsun :KK15:
Gel gel sende rekabete gel :KK70:

Suzicim belki bir bir kadar daha ömrün var diye düşünüp çaba harcamak gerekli diye düşünüyorum. Ben de stres anında yemekle rahatlayanlardanım. İşin kötüsü çok da kolay stres yapıyorum. :duduk::eek:

Hoşgeldin aramıza. Eşinin o kadar dikkat etmesi gerçekten zor olsa gerek.

Yaşasın kötülük :halay::halay:

Eminim takımla beraber kilo verme hızı da artacaktır. Aramıza hoşgeldin.

Ananasın faydasını gördün mü violincim?

Nasıl yaptın acaba?
Evet canım öyle düşünüyorum bende . Zaten yaşımı biyolojik açıdan söyledim. Yoksa hiç 37 gibi hissetmiyorum. Taş çatlasın 18 :KK70:

Teşekkür ederim kaptanım:KK54:bismillah diyorum o halde :)
Kurallarımızı okudum kabul ediyorum :)

Hedef kilom 60 :rapci: doğum kilolarınızı verdiğiniz için ayrıca sizi tebrik ederim yeni gelen bebekle rejim cidden sıkıntı..
Hoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısı büşra ceza alırsan menülerin için daha yakından tanisabiliriz :KK70:

Evet bu hafta özellikle çok yoğun olacağım. Tabi gruba girmeyi aksatmayacağım ama bu hafta bittim ben:KK57:

Canım akşam yemeğine kadar güzeldi menün ama akşam patates ve makarna olmamış bence. Birinin yerine yoğurt yeseydin daha iyi olabilirdi:KK72:

Alacak bütün erkekler bir gün kilo alacak:KK8: benim eşim de hep fittir. Allah’tan öyle kaslı falan değil de kendimi öyle tatmin ediyorum :KK70:
Şükür ki benim kocis de tombis o da benimle spor ve diyet yapıyor bana biraz yaklaşınca ona ekmek ve tatlı veriyorum :KK73::KK33:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari ortalıkta yok kesin spor yapıyordur. Bende spora başlayayım yoksa cumaya sonum iyi olmaz :KK17: spordan sonra görüşürüz:KK55:
Tam tahmin ettiğin gibi bebegim :KK3:

Bugun sporum Cikilatacanavari Cikilatacanavari morordek morordek
10dk cardio
5dk karın egzersizleri
15dk Leslie
3000 adim
morordek morordek hepsi senin hiç cezası yok :KK9::KK9:

Hosbuldum. Okudum ve kabul edıyorum.
Sporu düzenledi yapamıyorum suan Ramazan dolayısıyla sporla bırlıkte daha güzel kılo verılıyor.
Hoşgeldin aramıza 3.5kg çok iyi daha çok burda vereceğine inanıyorum Hoppa

ayip ettin kaptanicem begenmem mi hic ben sizi kasdetmedim yahuu:KK48:

cok hırslı gördum seni bende gizliden sizi gecicem diye hırs yaptim caktırma:sus:

cok gzel bak pilav gbi duymamistim buda bi secenk olur artik bizim icin:KK39: afiyet olsun :KK15:
Ahaaaa yazdım seni de kara kaplı deftere ne çok düşmanım var benim ya :KK75: benim adım yazacak oraya 1. Ben olacam :sampiyon::KK70:
Yarın için çok korkuyorum. Yediklerimin günahı tartıda kendini gösterecek :KK43::KK43:
Ben de çok merak ediyorum cnm senin kilonu :sus:

:KK48::KK48: Ya ödem ya tiroid zaten. Klasik bahanelerim:KK53:
:KK48::KK48::KK48:

Offf geç saate kalınca uykum kaçıyor. Yatayım dedim ama yatamadım.

Gel gel sende rekabete gel :KK70:

Evet canım öyle düşünüyorum bende . Zaten yaşımı biyolojik açıdan söyledim. Yoksa hiç 37 gibi hissetmiyorum. Taş çatlasın 18 :KK70:
bu menuyle nasil rekabet olacaksa :lülülü:
Valla insan oldugu degil hissettigi yastadir bence:KK66:

Hoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısı büşra ceza alırsan menülerin için daha yakından tanisabiliriz :KK70:

Şükür ki benim kocis de tombis o da benimle spor ve diyet yapıyor bana biraz yaklaşınca ona ekmek ve tatlı veriyorum :KK73::KK33:

morordek morordek hepsi senin hiç cezası yok :KK9::KK9:

Hoşgeldin aramıza 3.5kg çok iyi daha çok burda vereceğine inanıyorum Hoppa

Ahaaaa yazdım seni de kara kaplı deftere ne çok düşmanım var benim ya :KK75: benim adım yazacak oraya 1. Ben olacam :sampiyon::KK70:

Ben de çok merak ediyorum cnm senin kilonu :sus:

Ayy kocana ekmek ve tatli vermene cok guldum Allah iyiligini versin:KK70::KK70:

Kara deftere yazmada sey yani ben biraz kacak dovüsüyorum :-)

Menü
Uyanınca suda bekletilmek 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı
Tbe arasına kaşarlı tost
Ara
Sade Türk kahvesi
Aksam
1.5 kepçe tarhana çorbası
1 porsiyon etli patates yemeği
Avuç içi kadar pide
Salata
1 hurma
Ara
Elim kadar karpuz
Küçük parmağım kadar kavun
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dk bisiklet
60dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Su 1.5lt

:KK70::KK70:Eşine üzüldüm şimdi. Ben niye kilo alıyorum diye düşünüyordur herhalde:KK70:
Sessizliğin ardında spor olduğunu biliyordum. Neler yaptın bakalım.

:KK48::KK48::KK48:

bu menuyle nasil rekabet olacaksa :lülülü:
Valla insan oldugu degil hissettigi yastadir bence:KK66:
Yok canım ya cuma günkü menü beni dağıttı. Acayip şiştim onu düzeltmeye çalışıyorum :KK73:

:KK70::KK70:Eşine üzüldüm şimdi. Ben niye kilo alıyorum diye düşünüyordur herhalde:KK70:
Sessizliğin ardında spor olduğunu biliyordum. Neler yaptın bakalım.

Yok canım ya cuma günkü menü beni dağıttı. Acayip şiştim onu düzeltmeye çalışıyorum :KK73:
Almıyor onun metosu hızlı çok hizladigi zaman nadiren yapıyorum onu :bicak:
Menümü altına ilistirdim sporu kuzum :KK14:

Hoşbuldum :)
Dakika bir gol bir eşime koca bir dilim revani koydum kendime koymadım ben yemeyip onu yedirdiğimde çok mutlu oluyorum :))) ama adam ne yaparsa yapsın kilo almıyor :)
Benim eşim de öyle canım. Çok sıkı yemek yer ama kilo almaz. Spor yapsın yapmasın hep ince. Gecenin 3 ü 5 i demez yer

Back
X