Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok yapmam sanıyorum pis bir inadım vardır :)) teşekkür ederim zaten arkadaş bütün gün oruç tutmuş maşallah bir börek de yiyiversin :))
Bu mantıkla herkese kaçamak hakkı doğar ama :KK53:
İşi sıkı tutalım ki caydırıcı olsun di mi :KK48::KK48:
Günaydın kızlar..:KK3:
Çarşıda isim vardı biraz spor sayılmaz ama 30 dk kadar yürümüsümdür.
Ben de az önce tartildim 79.3 kilo çıktım bugün 79un altına inerim galiba.. inşallah...:KK36:
Özlemcim hadi bakalım artık 8'leri görme bir daha
günaydınlarrr
kızçelerim güzel bir hafta olsun hepinize 29. tur performans yarışmasında hiç barajın altına inmediğiniz için bir nazar boncuğunuz var başarılarınızın devamını dilerim merak edenler için linki bırakıyorum
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Ellerine sağlık kaptanicem :KK68:
Bu dönemi notasız atlattıgımız icin mutluyum. Umarım bu sekilde devam ederiz :nazar:

Ama ama hep de gofret olmaya başladııı menülerde :sinirli:
45 puan ceza @Cikilatacanavari
Haklısın morördekim ama akşam aşırı bi tatlı isteği oluyo. Bazı günler kuru incir kuru kayısıyla bu isteği dizginliyorum ama bazen de başaramıyorum.
Ama bugünden itibaren olmayacak emin olabilirsin.

Dün iftar yemeğinde ailece görüştğğümüz bi arkadaşım vardı. Harika kilo vermişsin dedi çok şaşırdı. 10 kilo verdiğimi söyleyince daha da fazla gitmiş sanki dedi. Çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim. :KK68::KK15:
Ne kadar güzel :KK200::KK200:
Sporla da sıkılaşmışsındır o yüzden daha da ince görünüyorsundur. İnsallah coook daha zayıf olacaksınn :KK68:

Dün iftar yemeğinde ailece görüştğğümüz bi arkadaşım vardı. Harika kilo vermişsin dedi çok şaşırdı. 10 kilo verdiğimi söyleyince daha da fazla gitmiş sanki dedi. Çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim. :KK68::KK15:
Cok gzel canik senin adina sevindim:KK36:Insan bole seyler duyunca dahada mutlu oluyo motive oluyo dimi:KK66:

morordek morordek
Dıyete başlama sebebım eşim oldu. Kendileri cok dıkkat eder 2 gr fazlası çıksın ekstra spor yapar. Yedıklerıne dıkkat eder proteın ağırlıklı beslenır ve sporunu hıc aksatmaz. Onu öyle fit gördükçe bana da zayıflamam düştü. 3 Tane çocuğum var. 2. Çocuktan sonra daha Doğum kılolarını veremeden 3. Ye hamıle kalınca olan oldu. 3. Doğumda 5 kılo aldım Doğum sonrası zaten onlar gıttı ama 3 çocukla 2 kılo daha eklemişim üstüne derken 69.9 olunca yeter dedım. Dün 66.4 tüm. Bugunde ıftara doğru tartılır bıldırımımı yaparım.
Sporla kılo vermek daha ıyı ama Ramazan ve 3 çocukla pek spor yapamadım.

En güzeli de bu laflar oluyoor zaten maşallah diyelim ne güzel vermişsin

morordek morordek
Dıyete başlama sebebım eşim oldu. Kendileri cok dıkkat eder 2 gr fazlası çıksın ekstra spor yapar. Yedıklerıne dıkkat eder proteın ağırlıklı beslenır ve sporunu hıc aksatmaz. Onu öyle fit gördükçe bana da zayıflamam düştü. 3 Tane çocuğum var. 2. Çocuktan sonra daha Doğum kılolarını veremeden 3. Ye hamıle kalınca olan oldu. 3. Doğumda 5 kılo aldım Doğum sonrası zaten onlar gıttı ama 3 çocukla 2 kılo daha eklemişim üstüne derken 69.9 olunca yeter dedım. Dün 66.4 tüm. Bugunde ıftara doğru tartılır bıldırımımı yaparım.
Ay bu kocalar niye bu kadar fitler :))

Cok gzel canik senin adina sevindim:KK36:Insan bole seyler duyunca dahada mutlu oluyo motive oluyo dimi:KK66:
Aynen canım daha da gaza geldim. Spora daha sıkı sarılcam artık. Vücut sporla inanılmaz bi şekilde toparlıyo. Açıkcası doğum sonrası o koca karnım hiç gitmeyecek sanıyordum:KK68::KK68:

Aynen canım daha da gaza geldim. Spora daha sıkı sarılcam artık. Vücut sporla inanılmaz bi şekilde toparlıyo. Açıkcası doğum sonrası o koca karnım hiç gitmeyecek sanıyordum:KK68::KK68:
gercekten ole ilk diyete basladigimda 15 kilo vermistim ama yuruyuse spora devam ediyodum arkadaslarim artik yetr her gordugumde 5 kilo vermis gibi degisiyosun diyolardi kesinlikle spor vcudu sekillendiriyo kas kutlemiz arttigi icinde tartida oynama olmuyo ama grunus olrak degismeye devm ediyoruz oyuzden napiyoruuzzzzz sporaa devammmm:KK19:

morordek morordek
Allah bağışlasın canım 3 çocuk epey zor olsa gerek :KK53:
O zaman eşine sürpriz yapalım verelim şu kiloları :) zaten çok aşırı kilolu da sayılmazsın, hedefine kolayca ulaşacaksın eminim ki :KK36:

Allah bağışlasın canım 3 çocuk epey zor olsa gerek :KK53:
O zaman eşine sürpriz yapalım verelim şu kiloları :) zaten çok aşırı kilolu da sayılmazsın, hedefine kolayca ulaşacaksın eminim ki :KK36:
Kılo verınce onunda hosuna gıdıyor zaten. Benım kılo vermemı ısteme sebebı aslında sağlık ıcın. Dedıgın gıbı fazla bı kılom yok 38 -40 beden arası gıyıyorum. Yedıklerıme dıkkat etmezsem sekerım yukselıyor. Dıyetle bırlıkte sekerımde yukselmedı. :))

Sabah tartildim 72.3 geldim,cumadan bu yana -700 çok mes'udum:) tartıda eksiyi görmek benim için çok degerli hergun diyorum iyi ki katilmisim bu gruba:)destek ve uyarılarınız gerçekten işe yariyor tesekkur ederim hepinize
Süper :)
Zaten sporların çok iyi. Ilk gün menüsü dışında menülerin de fena değil. Bu şekilde devam edersen istediğin kiloya ulaşamamak için bir sebep yok ;)
Kılo verınce onunda hosuna gıdıyor zaten. Benım kılo vermemı ısteme sebebı aslında sağlık ıcın. Dedıgın gıbı fazla bı kılom yok 38 -40 beden arası gıyıyorum. Yedıklerıme dıkkat etmezsem sekerım yukselıyor. Dıyetle bırlıkte sekerımde yukselmedı. :))
Evet aslında önemli olan da o, sağlıklı beslenince birçok problemden de kurtuluyoruz

Merhaba hanımlar, bir doğum sonrası muzdaribi de benim. Ooo aslında ben vermiştim... Durun anlatayım.
58 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim. Oğlum 9 aylıkken sadece emzirerek 65 kiloya indim. 9 aylıkken alerji çıktı sıpada ve stres oğlan için alerji diyeti derken 54e kadar zayıfladım. Oğlum bir yaşındayken 54 kilo hedefine ulaşmış bir anneydim.
Sonra oğlan düzeldi diyet bitti iştah açıldı tatilde lezzet turu yapıldı derken.... Şu an 62 kiloyum. Hedefim 55.
Yemek yemeyi çok seviyorum. İştahım dillere destan :)
Boyum 1,60
Öyle kendi kendime diyet yapamıyorum ben desteğe ihtiyacım var. Sıkılaşmak istiyorum.
Kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum. Yer varsa kilo vermeye talibim.
morordek morordek

Back
X