• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgun iftarda baya ipin ucunu kacrdik biraz kacamakli oldu onumdeki iki gunde evde olmucam iftarda ama bgun boyumun olcusunu aldim cok rahatsiz oldu midem 2 gun tutucam kendimi pazartesiye kilo almadan bildirim yapican söz birazdan yapablirsem spor yapicam sonrada menumu yazarim :KK51:

Kizlarr kusura bakmayin ben iftardan once tartildim olculerimide aldim ama iftara arkadasima davetliydik ckarken tlfnumu unutmusum evde braz gec oldu ama yinede kilo bildirimimi yapim

Gecen hafta 73.5
Bu hafta 72.2
Fark 1.300 gr gitmisss:KK73::KK73: cok mutlu oldummm bi iki dafa kacamaginda olsa bu hafta elimden geldigince cok spor yaptim karsiligini almasaydim uzulurdum Cikilatacanavari Cikilatacanavari S Suzi1704 duyrulur canlarr cikilatacim seni gecemesemde yaklasmisim ama lutfen :KK45:

morordek morordek
çok güzel gitmiş canım, tebrikler :KK9:yarışta ben sonda kaldım ama haftaya böyle olmayacak :rapci:

çok güzel gitmiş canım, tebrikler :KK9:yarışta ben sonda kaldım ama haftaya böyle olmayacak :rapci:
insallah canim bu sefer bu kadr hırs yapamicam onumde iki iftar yemegi var bgunde dahil ve hafta icide 2 iftar yemegi daha olucak ben bittim bu hafta yarisa grmesem mi sizinle ne yapsam :KK14:

sen ne zaman listeye gireceksin canım?
67.5 kiloyken canim :KK59:

***5. Takım 572. Etap***

Cikilatacanavari (83,7/81,7/2/%2,39)
Suzi1704 (75,5/75,3/0,2/%0,26)
karabiber01 (80/) sabit
hayalalemiveben (69,8/69,5/0,3/ 0,43)
kardelelen321 (84,5/83,8/0,7/%0,83)
si_bel (65,7/64,9/0,8/%1,22)
violin35 (64,5/64/0,5/%0,78)
melampusefe (65,4/64,9/0,5/%0,76)
parkbyull (77/76/1/%1,30) 486. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 8 Mayıs, başlangıç kilosu: 79 hedef kilosu: 68

5. Takım Ortalaması: 0,89%

Ördeğim öncedem 2 haneli oluyordu, ben güncellenememişim. :)
Olsun hedefcim emeğine sağlık :KK68:
Aha ben de 2. Oldum sanırım genelde :KK71:
Tebrik ederim kuzucum çok iyiydin bu hafta kesinlikle hak ettin
morordek morordek kaptanim kusura bakmayın bekletmisim sizi burda akşam. Yeni farkına varıyorum. Misafirim vardi iftara hazirlik yapıyordum. Işten gelir gelmez mutfağa girdim. Biraz gec tartılmışım zaman akıp gitmiş.
İşte bu yüzden perşembeden almak istiyorum kilo bildirimlerini ama seninki ekstrem bi durumdu. Neyse ki eksi geldin beklediğimize değdi :KK68:
Kizceler nasilsiniz ben yokum ramazan beni ucurdu kendimi toparliyamadim en kisa surede yaninizdayim cok ozledim sohbetlerimizi
İnan kaç gündür aklımdasın arada etiketlesem mi diyordum :) hadi dön gel artık
Kizlarrr herkesi tek tek tebrik ederim brawo bize 2. Olmusuzz :KK73::KK9:insallah bu haftada gzel eksilerle geliriz ben listede olsaydim bence 2 degil 1. Olablirdik :KK48:
Aslında seni ekstrem durumdan listeye alabiliriz canım ama listeye girince ekstra dikkat isterim. Kaçamakların çoktu bi ara

En Büyük TÜRKİYE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 572. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
( 25 MAYIS - 01 HAZİRAN )

TAKIM DERECELERİ

1..............1,380........ 7. TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK36:

2..............0,885........ 5. TAKIM :sampiyon::sampiyon::KK36:

3................0,795...... 13. TAKIM:sampiyon::KK37:

BİREYSEL DERECELER

1..........3,29...... Cgdmk (6. Takım):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2.......... 2,39 .....Cikilatacanavari (5. Takım):KK9::sampiyon::sampiyon:

3.......... 2,35 .....Kajupi (7. Takım):sampiyon::KK9:

İşte bu yüzden perşembeden almak istiyorum kilo bildirimlerini ama seninki ekstrem bi durumdu. Neyse ki eksi geldin beklediğimize değdi :KK68:

Aslında seni ekstrem durumdan listeye alabiliriz canım ama listeye girince ekstra dikkat isterim. Kaçamakların çoktu bi ara
Gercekten öle bisey olursa güzel olur evet bi ara oleydi ama bu hafta baya hırslandim kilo verdigimi etrafmdakilerde dedikce daha fazla hirslanip asilmaya basladim ben listedeyken daha fazla dikkat ediyorum ama bu haftaki durumuma gore alirsin olurmu onumde 4 iftar yemegi var bu hafta yediklerime dikkat ederim ama gec saat olunca spor yapamam orucluykende gunduz hic yapamiyrum yani durmuma gore karar verirsin :KK15:

Başta Cikilatacanavari Cikilatacanavari olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum hanımlar :KK73::KK71:

Ilk 3'e girdiğimiz için de cezalar sıfırlandı. Hadi bu hafta hiç ceza almayın :)

Hedef listesini de bilgisayara geçince düzenleyip paylaşacağım. Akşama misafirlerim olduğundan hiç bakamadım maalesef
Smdi cezalar sfrlandi ya bgunku menude icindemi kaptanim :KK45:

Gercekten öle bisey olursa güzel olur evet bi ara oleydi ama bu hafta baya hırslandim kilo verdigimi etrafmdakilerde dedikce daha fazla hirslanip asilmaya basladim ben listedeyken daha fazla dikkat ediyorum ama bu haftaki durumuma gore alirsin olurmu onumde 4 iftar yemegi var bu hafta yediklerime dikkat ederim ama gec saat olunca spor yapamam orucluykende gunduz hic yapamiyrum yani durmuma gore karar verirsin :KK15:
Tamam canım durumuna göre bakarız :)
Smdi cezalar sfrlandi ya bgunku menude icindemi kaptanim :KK45:
Yok onları henüz puanlamadim. Yazılmayan cezadan muaf değilsiniz :KK53:

Bgunku menu
Iftar
3 hurma
1 kepce yogurt corbasi
Patatesli patlicanli kiymali firinda oturtma
5 sarma
Salata

Arada
3 bardak sekersiz cay
1 kare trilecenin yarım dilimi
7 kucuk dilim kavun

Sahurda 1 tane yumurta yiyip su icip yaticam brazdan sahurumy yapicam

2 lt su
Spor yok yapamadim

morordek morordek

Gelecegim cancagzim bende canatiyorum

Ben annamam geçen haftadan cezan kaldıysa sıfırlandı
Ya bu cezalar sizin için iyi bi sey aslında
Yiyin yiyin ceza yazmayayım ee nasıl kilo verilecek?
evet kaptim haklisin sustum:olamaz:

bence bu hafta yarışa katıl ki kendini daha iyi dizginle :KK66:
Öle mi diyosun nese ben sizi gordukce hırslanırım dedigin gbi olur belkide ozman bende varmmmm :KK53:
Misafirdi bulaşıktı burasıydı derken saat 1:30 olmuş :skandal: bizimkinin uyanmasına maksimum 4.5 saat kaldı, yarın öldüm ben :ruh:
Allah kolaylik versin kaptanicem zor valla bende erken kalkanlardanım:KK43:

Back
X