Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım benim oğlum doğduğundan beri öyle :KK43:
Emnis'imm canım benim... Benimki şu ara yenidoğan gibi düşti memeye. Seninki öyle değilse gwcw beslenmesini kes, inan rahat edeceksin. Evet başta 1 hafta 10 gün zor olacak ama zaten şu an da çok zor.... Gece 11 12 sabah 5 arası 3 uyanma şu an. Bazen 2ye düşüyor. İnan değecek. Günler uzun. Erkenden sabah oluyor. Ben bıraktırdığımda 8de sabah oluyordu. 7.45 alacakaranlıkta sabah oldu diye emziriyordum. 4te kalkıp pencerede beklediğimizi biliyorum. Gece boyu uyanıp uyanıp cama götürrüdğ beni. 11den sabah 8e çok çok zordu. Şimdi tam zamanı.

Emnis'imm canım benim... Benimki şu ara yenidoğan gibi düşti memeye. Seninki öyle değilse gwcw beslenmesini kes, inan rahat edeceksin. Evet başta 1 hafta 10 gün zor olacak ama zaten şu an da çok zor.... Gece 11 12 sabah 5 arası 3 uyanma şu an. Bazen 2ye düşüyor. İnan değecek. Günler uzun. Erkenden sabah oluyor. Ben bıraktırdığımda 8de sabah oluyordu. 7.45 alacakaranlıkta sabah oldu diye emziriyordum. 4te kalkıp pencerede beklediğimizi biliyorum. Gece boyu uyanıp uyanıp cama götürrüdğ beni. 11den sabah 8e çok çok zordu. Şimdi tam zamanı.
Gündüzleri de berbat haldeyiz canım bizim gruba yazdıklarıma bir bak toptan kesicem artık psikolojim pek iyi değil bayıldığım emzirme şimdi eziyet haline geldi

Herkese iyi geceler kizlar bugun cok yogunmdum ancak girebildim :KK54: oncelikle sunu anlatay kizlar size tatil donusu 1-2 kilo fazla ciktigimi soylemistim biliyorsunuz ;) onun icin bende diyete baslamadan once su fazla odemi mi 2-3 gunluk bir detoks yapip ataym dedim ;) basarabilirsem liste kiloma direk donebilirm diye dusundum :KK51: vee patates yogurt detoksunu yapmaya karar verdim 3gun boyunca sadece patates ve yogurt yenilerek yapiliyor tabiki bol su icilicek ve sekersiz cay,kahve icilebilir :işsiz: sonuc olarak bugun basladm yaptm ama malesef bir iki ufak kacamak da yaptm:duduk: oldugu kadari ile 3 gun yapmak icin caba sarf edicem insallh basaririm:KK55:

Menüm morordek morordek

Sabah
Omlet dometes salatalık yarım dilim ekmek

Öğlen
Şekersiz çay kahve

Akşam piknikteydik
Mangalda bir dilim et
İki köfte iki kanat
Salata
Bir dilim ekmek
Ayran

Su çok dikkat edemiyorum bu ara ama çokca içiyorum

Spor
35+30 toplam 65 dk bisiklet
100 mekik
30 squat
2dk plank

30 Haziran Cumartesi menüm

morordek morordek
Sabah
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 tüm domates
5 dilim salatalik
5 zeytin

Ara
Kahve

Öğlen
4 kaşık dünden kalan bezelye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara
1 kase karpuz

Aksam
5 yemek kaşığı melemen
1 dilim ekmek
3 sivribiber aci

Herkese iyi geceler kizlar bugun cok yogunmdum ancak girebildim :KK54: oncelikle sunu anlatay kizlar size tatil donusu 1-2 kilo fazla ciktigimi soylemistim biliyorsunuz :KK66: onun icin bende diyete baslamadan once su fazla odemi mi 2-3 gunluk bir detoks yapip ataym dedim :KK66: basarabilirsem liste kiloma direk donebilirm diye dusundum :KK51: vee patates yogurt detoksunu yapmaya karar verdim 3gun boyunca sadece patates ve yogurt yenilerek yapiliyor tabiki bol su icilicek ve sekersiz cay,kahve icilebilir :işsiz: sonuc olarak bugun basladm yaptm ama malesef bir iki ufak kacamak da yaptm:duduk: oldugu kadari ile 3 gun yapmak icin caba sarf edicem insallh basaririm:KK55:
canim bende yapmistim o dyeti 2.5 kilo verdgimi hatrliyorum ama uzun zman oldu yapmiyali dun bende dusunmedim degil onu ama yapmak istemiyorum sok dyetlerden cok skldim :işsiz:

Gelelim yediklerime
Sabah,oglen, Aksam her öğünde en buyuk boy 1er patatese bir bardaga yakn yogurt dokup uzerine pul biber serpip yedim.
Aralarda ictiklerim 2 kez sekersiz kahve,siyah cay, ve bir kupa papatya cayi
Eveeettt buraya kadar detoksa bire bir uymua gorunuyorum ama malesef ogleden sonra bir ara bir migde kazintisi bir tatli iategi ile dolabi acip bir incecik dilim pastirmayi agzima atip,2 tatli kasigi nutellayi da yedim:oops: sonra detoks da iken halsiz kalmamak icin spor yapmayn yaziyordu ama ben bu kacamagi yaptgm icin detoksu birakmayayim onun yerine hemen spor yapip eriterym dedim :sopa:
:spor:
1 saat kondisyon bisikleti
20 dakika kosu yuruyus
100 iç bacak hareketi
Nutella erimistr ama detoksa ve odem atmama engel olmaz umarm ;)

canim bende yapmistim o dyeti 2.5 kilo verdgimi hatrliyorum ama uzun zman oldu yapmiyali dun bende dusunmedim degil onu ama yapmak istemiyorum sok dyetlerden cok skldim :işsiz:
Evt cnm biraz arastrdm yapanlar hep genel de 2.5 - 3 kilo vermisler ve aralarn da ufak kacak yapanlar da olmus ondan ben de umutluyum inslh devam ederm bozmam ve iyi sonuc alirim cnm sen yaparken hiç kaçamak yaptn mi peki ???

Bgunku menum
A kan grubuna gore beslendim
Kahvalti
15 kiraz
Yarim armut
Yarim nektari
Nescafe

Arada
1 tabak karpuz

Aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
1.5 kasik yulaf kepekli 3 kasik yogurt karisimi

Arada 3 catal daha taze fasulye
2 dilim karpuz
2 günkurusu

Su 2lt
1 lt dukan birasi
Spor yapmadim uykum cok var yaparsam yazarim

morordek morordek

Evt cnm biraz arastrdm yapanlar hep genel de 2.5 - 3 kilo vermisler ve aralarn da ufak kacak yapanlar da olmus ondan ben de umutluyum inslh devam ederm bozmam ve iyi sonuc alirim cnm sen yaparken hiç kaçamak yaptn mi peki ???
evet canim kacamak yapmistim ufak defek senin gibi :KK48:

Bgunku menum
A kan grubuna gore beslendim
Kahvalti
15 kiraz
Yarim armut
Yarim nektari
Nescafe

Arada
1 tabak karpuz

Aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
1.5 kasik yulaf kepekli 3 kasik yogurt karisimi

Arada 3 catal daha taze fasulye
2 dilim karpuz
2 günkurusu

Su 2lt
1 lt dukan birasi
Spor yapmadim uykum cok var yaparsam yazarim

morordek morordek

Ben de A grubuyum. Sebze meyve agirlikli mi beslenmek gerekmis canim?

evet canim kacamak yapmistim ufak defek senin gibi :KK48:
Aaaayyy cok sevindim ozaman :KK71: çünki kacamak yaptysan bu benim de iyi bir sonuç görebileceğim anlamına geliyor:KK70: şu fazla çıktgm 2 kiloyu atp geri 69a donsem yeter ama az daha fazla gitse de 68i ucundan gorsem fena da olmaz hani ama beklentiyi yuksek tutup hayal kirikligina ugramak da istemiyorum ondan odem gitse yeter beklentisi ile yapiyorum :KK66:

Son düzenleme:
Patates haşlama mı sadece?
Evt cnm hadlanmis patates yagsiz tuzsuz olucak ve yogurt ile ama ben tuzsuz yiyemem ondan haslarken cok az himalaya tuzu ekliyorum o zaten odem yapmiyor faydali bir tuz ve kendi mayaladgm ev yogurdu vardi onunla karistirp uzerine de pul biber serptim hem biber lezzet katsn hemde metobolizmayi hizlandrsn diye ;) ama nette 3 farkli cesit patates diyeti var mesala diger birinde patatesi ister firinda ister baska cesit nasl istersen ve ne baharat istersen onlarala pisitp sinirsiz doyana kadar yiyorsun ama onda yogurt da yok sirf sade patates yiyceksin ve yine yagsiz tuzsuz ve 3 ogun de yiyceksin

Back
X