- Konu Sahibi Cherry Mom
- #289.621

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canmİnşallah canım benimde isteğim hayırlısıyla kucağıma almak![]()
Canım 62,2 görünüyorsun, bu cuma gelmek istediğin kilo nedir? 58 mezun olmak istediğin kilo sanırım.fancynancy hedef kilom 58 canım
Teşekkür ederim canımHayirli olsun canmtebrik ederm
![]()
Eline sağlık canım***5. TAKIM 6 TEMMUZ CUMA HEDEF LİSTESİ
Eki Görüntüle 2163933
Hedef kilolarınızı beni etiketleyerek bildirin kızlar.
Suzicim cok cok tebrik ederim. Gözün aydın olsun. Cok sevindim adına hayırlı uğurlu olsun canim. Rabbim sıkıntısız 9 ayın sonunda sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlatkar olsunlar. Bizim icin dileklerin icinde çok teşekkür ederim. Darısı da bizim başımıza insallah :)Merhabalar herkese. Ben beden ölçülerimi geçen ay da almamıştıminşallah kısmet olursa bu aydan sonra sadece göbek ölçülerimi alırım
sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı Canlar. Salı günü kan testi vereceğim bakalım. İnşallah darısı hayalalemiveben ile cikilatacanavarının başına olsun. Ayrıca isteyen herkese. Tabi ben de bu sefer inşallah sağlıcakla kucağıma alayım
![]()
Bugünkü menüm
Uyanınca 2 bardak su, 1 dilim ananas, 2 kayısı
10.00
1 sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
2 dilim ekmek
1 şeftali
Yarım muz
13.00
Kabak çekirdeği
15.00
Menemen
2 dilim ekmek
19.00
1 tabak türlü
3 kaşık erişte pilavı
Yoğurt
1 küçük dondurma
4 litre su
1 maden suyu
Çay
Bugünkü menüm pek güzel değil kızlar özür dilerim. Şekersizi bozmuş oldum ama yarından itibaren yine şekersiz gibi devam edeceğim.
Bilmiyorum heyecandan mı sürekli yemek istedim bugün![]()
Canım 62,2 görünüyorsun, bu cuma gelmek istediğin kilo nedir? 58 mezun olmak istediğin kilo sanırım.![]()
Çok sağol canım, amin inşallah. Canı gönülden diliyorum ki sen de en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşallahSuzicim cok cok tebrik ederim. Gözün aydın olsun. Cok sevindim adına hayırlı uğurlu olsun canim. Rabbim sıkıntısız 9 ayın sonunda sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlatkar olsunlar. Bizim icin dileklerin icinde çok teşekkür ederim. Darısı da bizim başımıza insallah :)
Badem bugün aldık da cevizi unutmuşum valla. Sağol canım iyi ki hatırlattın. Yarından itibaren ekmeği azaltıp kuruyemişi artıracağım canım. Yoğurdu da 1 haftadır evde mayalıyorum. Artık devamlı yaparımCanim keyfini çıkar yavrular artık seninle. Bu arada günlük fındık ceviz badem gibi kuruyemişleri az da olsa ekle menüne. Özellikle ceviz yavruların beyin gelişimi için cok önemli. Bi de yoğurt u evde varsa imkanın kendin yap cok faydasi olur.
Yarım saat yürüyüşBugünkü menüm
Kahvaltı
1.5haslanmıs yumurta
Domates salatalık yeşil bıber
Kapya bıber
Peynır
Zeytın
Arada azıcık cekırdek çocuklar yıyınce kokusuna dayanamadım.
Akşam
Ezogelın çorbası gibi kepce
Etlı bezelye
2 ymk kaşığı keşkek
Salata.
Sağol bebeğim.Teşekkür ederim canım
Eline sağlık canım![]()
Tamam canım yazdımaynen öyle bu cuma 61 hedefim
Yakmışsındır sen o zaman çiklatımKızlar eve yeni girdik hemen uyumak istiyorum yarın da nöbetçiyim
Menü yazmayacam baya diyetsiz bir menuydu yarından itibaren tam gaz devam bu arada bugün yedim ama aynı zamanda çok yürüdüm ve çok yüzdüm![]()