Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese :eğlence:ben yine 6 da uyandım :işsiz:
Aabboovvvv, sininki veya -ler erkenci olacaklar galiba. :KK48:

Bence o kadardan birşey olmaz canım. Sen aynen devam et, çok güzel gidiyorsun :nazar:
Sağol canımmmm :KK15:

Ben bugün itibarıyla tatile gidiyorum. Orada tartılmak mümkün olmayabilir ne yapacağım? Haliyle tatilde kaçamak da olur :KK43:
Aslında bu hafta hedefim sabit gelmek. Hatta 58,5'in üzerine çıkmamak. 58-58,5 arası oynuyor sürekli çünkü
Tatil maalesef bu açıdan kötü oluyor. Çok fazla kaçamak yapmazsan hareketle, yüzmeyle vs yakabilirsin. Tartını götürme imkanın yok sanırım canım. Yola çıkmadan evde bir tartılır bir de gittiğin yerde tartı olacaksa gider girmez tartılırsın, tartı farkı hesaplanabilir. Ya da bildirim yapmazsın bir dahaki hafta sonucun ikiye bölünür. Bilenedim bende şimdi. morordek morordek kaptanım sen ne dersin?

ben sekiz saniye ile başlamıştım :KK66:
araların çok fazla, sporun çok güzel ama günlük hamurişi tüketimini bir tık azaltırsan kilo verişin daha hızlanır:KK66:
Evet öyle ama çok acıkıyorum parkcım :KK43: öğle yemeği yemeyince alışkanlıktan mı nedir bir de özellikle evdeysem (dışarıda bir şekilde oyalanıyor insan) tırmalıyorum sağı solu :KK30:

fancynin patlakları diye kitap yazacam:KK53::olamaz::KK70:
Ahahahha

Selam hanımlarrrr
Bir sürü mesaj birikmiş anca geldim okuya okuya :)
Yokluğumda cozutmamışsınız teşekkür ederim :KK48:
Bizim müthiş yoğun bir hafta sonuydu, şehir dışı olunca gezelim görelim oldu tabi. E çocukla da o kadar çok gezme işine alışkın değilim, sızıp kalmışım akşamları :KK48: Valla 2 çocuğu olanlar nasıl yetişiyorsunuz, sırrınız nedir, enerji içeceği falan mı içiyorsunuz aralarda :KK53: yani ben şu an gerçekten +1 daha olduğunu hayal edemiyorum niyeyse :KK48:

Selam hanımlarrrr
Bir sürü mesaj birikmiş anca geldim okuya okuya :)
Yokluğumda cozutmamışsınız teşekkür ederim :KK48:
Bizim müthiş yoğun bir hafta sonuydu, şehir dışı olunca gezelim görelim oldu tabi. E çocukla da o kadar çok gezme işine alışkın değilim, sızıp kalmışım akşamları :KK48: Valla 2 çocuğu olanlar nasıl yetişiyorsunuz, sırrınız nedir, enerji içeceği falan mı içiyorsunuz aralarda :KK53: yani ben şu an gerçekten +1 daha olduğunu hayal edemiyorum niyeyse :KK48:
Nereleri gezdin ördeğim? Gerçekten de öyle çocuk olunca yorgunluk artıyor, yolda uyudu mu umut nasıl geçti gezmeleri seviyor mu

Benim bölgesel olarak yazdıklarım hep squat girl dü kaptanım listede yazmadığı için kafa karışmasın dediydim:) bence 2 puan makbuldür gibi
Canım ben şu ana kadar senin bölgeselleri hep 2.5 puandan puanlamıştım, squat girl'ü de o şekilde puanlayayım haksızlık olmasın :)
Noldu ördeğim, sanada mı dokundu yoksa yeni arkadaşımız :KK53::KK53:
Dokundu dokundu vallahi
Yetişemez oldum spor puanlamaya :KK48:
Anladım canım sağlık olsun ben ayrılayım öyleyse @magickk blonde ambition blonde ambition kızlar başarılardilerim sizlere inşallah istediğiniz kiloya sağlıkla sıhhatle ulaşırsınız ben takımda yer olmadığından giremedim ayrılıyorum hakkım varsa helal olsun sizde helal edin :KK200:
Canım izne ayrılmışsın ne de olsa bizde takılabilirsin demiştim, listede yer olduğunda alabilirim sizleri ama sen bilirsin :)
Sayın kaptanım müteşekkirim. Bayramdı seyrandı ramazandı derken yine de 2 kilo gitti ama fena sayılmaz değil mi :KK200:

Bir de tatile gidince ne yapıyoruz? Zaten tatile gideceğim ya haftaya listede olursam olumsuz etkileyebilirim. Ben tatilde şişiyorum da.
Canım seni cuma günü listeye almadım ortalama düsüyor diye :KK23: O yüzden dilersen şu tatil işini de atlat listeye girme işini o zaman tekrar konusalım.
Tartı farkı durumunu da hemen gittigin zaman orda bir tartı bulup tartılırsan farka göre bildirimini düzenleriz kardelelen321 kardelelen321 'e de öyle yapacagız. Bu arada hazır etiketlemişken sen tartıldın mı kardelencim? Fark var mıdır, durumu bildir bana
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
bende ancak geldim maşallah muhabbet almış gitmiş allahtan arada 2 3 sayfa okuya
okuya azalttim. bugün ist alt üst ettim and yakasını nihayet aldım kiyafetimi düğüne Yarında yol valiz falan bebeleri yıka pakla hareketli geçti.
menüyü de bu msj sıkıştırayım
cuma menü morordek morordek @parkbyull şekersize veda gibj oldu biraz.

Sabah 10 da
6 7 tane patates kizartma parmak kadar soganli omlet
zeytin peynir domates biber
2 dili hindi füme 1 dilim kaşar
1 dilim uno denge
3 te 1tabak taze fasulye
2dilim uno denge
2 ısırık dünden gözüm kaldiydi gül böreği patates li
yarım kase yoğurt karpuz
cayla daha cok kuru üzümlü kuruyemiş
Aksam 9da dışarda
3 ızgara köfte
turşu acuka
karnabahar brokoli 2 çiçek
börülce yogurtlu kırmızı biberden oluşan salata tabağı
2 küçük Baget ekmeklerinden tam buğdaylı çok güzeldi ekmek çok oldu ama.
10 buçuk gibi 1 kase çekirdek herkes tatlı yedi ama .
bugün menüm felaket biliyorum ama şekersizi tamamen bozmuycam Fancy dediği gibi esnek şekersiz.
Su 2 lt
Spor yok yani yürüyüş saymazsak.
40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Günaydın çoook uykum var yaa:KK43:(( bu bebeler niye sabahın köründe uyanır :KK43:
Cevabı bulursan bana da söyle emniscim ona göre içimiz rahatlasın en azından :KK53:
Takım bize emanet kuzum sana iyi gezmeler yavrus vakvakinla :KK55:
Merak etme kaçamak yapan olursa sopayı alırım elime :sopa:
Sen sopayı kendin için eline al madem dün menü yazamayacak kadar fenaymış :) Neyse 1 günlük keyfini bozmayayım canım sen halledersin eminim ki :KK15:
morordek morordek

dünkü menüm.. artık 13 günlük metabolizma diyetine devam etmediğimi tekrar belirteyim. dün ve bugün yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sadece.. sanırım ben 5 gün diyetini de yapıcam Mersin'e dönmeden:oops: kızmayın bana ama 3-3,5 kilo da onunla verirsem en azından 120 lerle başliyim diyete :KK51:

29.06.2018 Cuma

Sabah: 1 simit + domates-salatalık-biber + bir haşlanmış yumurta + 50 gr kadar peynir + şekerli çay (2 bardak içtim tek şekerli)

Öğlen: kıymalı taze fasulye + 1 dilim köy ekmeği + 1 kase yogurt

Akşam: Çıtır paneli tavuk göğsü + 2 yk makarna + salata + light kola + birer tatlı kaşığı ketçap-mayonez

Ara: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 minnak bayram çikolatası + 1 şeftali

yürüyüş yaptım yaklaşık 1 saat kadar yavaş tempoda (bu aralar az yapıyorum regl zorluyor ama bugün uzun bir yürüyüş ile sahalara dönücem)
Canım maalesef ki kötü bir menü
Öncelikle çaylarını şekersiz içmeye alışmalısın
Kola ve türevlerini hayatından çıkarmalısın
Üzerine kücük de olsa cikolata var
Ketcap mayonez zaten zararlı
Neresinden tutsam elimde kalıyor menü :olamaz:
Kızlar ben motivasyonumu kaybettim sanki tekrar toparlamam lazım spor falan yapmak gelmiyor içimden. su falan icemiyorum. Su çok çok önemliymiş onu anladim. Isteyken önümde sürahi olunca içiyordum. Izinde aklıma gelirse ancak. Izindeyim pazartesi ise başlayacağım. Umarim eskisine dönebilirim tekrar
Bence işe başlayınca tekrar motivasyonunu kazanacaksındır
Ayrıca izinde olmana rağmen gayet güzel devam ediyorsun canım asla pes etme lütfen bak kaç kez takımdan da izne ayrılmak istedin ama çok güzel bir şekilde sürdürdün kg vermeyi. İzne ayrılsan şu an çoktan kg almıştın
Merhabalar herkese. Ben beden ölçülerimi geçen ay da almamıştımo_O inşallah kısmet olursa bu aydan sonra sadece göbek ölçülerimi alırım :anneadayı: sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı Canlar. Salı günü kan testi vereceğim bakalım. İnşallah darısı hayalalemiveben ile cikilatacanavarının başına olsun. Ayrıca isteyen herkese. Tabi ben de bu sefer inşallah sağlıcakla kucağıma alayım:KK200:
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK200::KK200:
Takımımızın bir bebişi daha mı olacakkkk? :emir_bebek:
Çok çok çok sevindim Suzicim, insalllah sağlıkla doğar ve kucagına alırsın :anne::anne:
morordek morordek mezun olmak istemiyorum canım, şimdi ablamın yanına geldim 1 hafta evde olamayacağım. Düzenli katılım sağlayamam, kilo da veremem diye izne ayrılmak istemiştim.
Canım senden yanıt alamayınca zaten izinli yazdım mecburen ama lütfen salma, çok az kaldı çünkü asıl hedefine :)
Bugünkü menüm
Uyanınca 2 bardak su, 1 dilim ananas, 2 kayısı

10.00
1 sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
2 dilim ekmek
1 şeftali
Yarım muz

13.00
Kabak çekirdeği

15.00
Menemen
2 dilim ekmek

19.00
1 tabak türlü
3 kaşık erişte pilavı
Yoğurt
1 küçük dondurma

4 litre su
1 maden suyu
Çay

Bugünkü menüm pek güzel değil kızlar özür dilerim. Şekersizi bozmuş oldum ama yarından itibaren yine şekersiz gibi devam edeceğim.
Bilmiyorum heyecandan mı sürekli yemek istedim bugün :bicak:
Sana artık tabi ki ceza yok Suzicim
Bu arada kan testi sonucunu da al, seni hamilelik sebebiyle izne ayıralım. Sen bu sekilde sağlıklı beslenmeye devam edersin ancak tabi ki kg vermeni bekleyemeyiz artık :KK48:
Sabah tartıldım 58,5çıktım ama dün gece geç vakitte bir sb süt ve bir kase sütlü tatlı yemiştim ondan fazla çıktı bence yemeği erkek kapatsaydım sabit gelirdim diye inanıyorum, yarın sabah tekrar tartılıcam cuma hedefim de 57 morordek morordek
Ördeğim nasılsın tez basıl gidiyor, umut paşa nasıl
Hoşgeldin canım
Yarın bir daha tartıl istersen muhtemelen yolculuk ödemi de vardır
Tez pek gitmiyor şu aralar canım, yaz moduna aldım maalesef kendimi :olamaz: Umut da iyi çok şükür, canavarlığa devam :KK53: Sizde durumlar nasıl? 1 yaş partisine az kaldı galiba değil mi? :)

Nereleri gezdin ördeğim? Gerçekten de öyle çocuk olunca yorgunluk artıyor, yolda uyudu mu umut nasıl geçti gezmeleri seviyor mu
Gezmeyi çok seviyor ama yolculuk biraz sıkıntılı oluyor maalesef
Oto koltuğunda uzun süre oturmuyor
Uyuyabilirse tabi rahatlıyoruz ama onun dışında oyalaması zor
Tüm enerjim çekiliyor böyle olunca :KK53:

Sizin tatil nasıldı bu arada?

Günaydın kızlar..:KK3:

Şimdi okudum canım hayırlı olsun Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah..:dua::KK36:
Teşekkür ederim canım :KK200:inşallah.

senin ekmek toplamda üç dilimdi 4 dilime hangi ara çıktı:rolleyes:
Hiç sorma canım ya haftasonu pek iyi gelmedi bana. Görümcem de gelmişti sağlolsun. Birileri olunca daha çok yiyorum. Bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam:rapci:

Aabboovvvv, sininki veya -ler erkenci olacaklar galiba. :KK48:

Sağol canımmmm :KK15:

Tatil maalesef bu açıdan kötü oluyor. Çok fazla kaçamak yapmazsan hareketle, yüzmeyle vs yakabilirsin. Tartını götürme imkanın yok sanırım canım. Yola çıkmadan evde bir tartılır bir de gittiğin yerde tartı olacaksa gider girmez tartılırsın, tartı farkı hesaplanabilir. Ya da bildirim yapmazsın bir dahaki hafta sonucun ikiye bölünür. Bilenedim bende şimdi. morordek morordek kaptanım sen ne dersin?

Evet öyle ama çok acıkıyorum parkcım :KK43: öğle yemeği yemeyince alışkanlıktan mı nedir bir de özellikle evdeysem (dışarıda bir şekilde oyalanıyor insan) tırmalıyorum sağı solu :KK30:

Ahahahha
Bilemedim canım şimdiden böyle olursa sonum perişan:confused: olsun ama o süreçlerde geçici olacak. O yüzden sağlıkla gelsin-ler de gerisi hallolur elbet:-)

Canım ben şu ana kadar senin bölgeselleri hep 2.5 puandan puanlamıştım, squat girl'ü de o şekilde puanlayayım haksızlık olmasın :)

Dokundu dokundu vallahi
Yetişemez oldum spor puanlamaya :KK48:

Canım izne ayrılmışsın ne de olsa bizde takılabilirsin demiştim, listede yer olduğunda alabilirim sizleri ama sen bilirsin :)

Canım seni cuma günü listeye almadım ortalama düsüyor diye :KK23: O yüzden dilersen şu tatil işini de atlat listeye girme işini o zaman tekrar konusalım.
Tartı farkı durumunu da hemen gittigin zaman orda bir tartı bulup tartılırsan farka göre bildirimini düzenleriz kardelelen321 kardelelen321 'e de öyle yapacagız. Bu arada hazır etiketlemişken sen tartıldın mı kardelencim? Fark var mıdır, durumu bildir bana

40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Cevabı bulursan bana da söyle emniscim ona göre içimiz rahatlasın en azından :KK53:

Sen sopayı kendin için eline al madem dün menü yazamayacak kadar fenaymış :) Neyse 1 günlük keyfini bozmayayım canım sen halledersin eminim ki :KK15:

Canım maalesef ki kötü bir menü
Öncelikle çaylarını şekersiz içmeye alışmalısın
Kola ve türevlerini hayatından çıkarmalısın
Üzerine kücük de olsa cikolata var
Ketcap mayonez zaten zararlı
Neresinden tutsam elimde kalıyor menü :olamaz:

Bence işe başlayınca tekrar motivasyonunu kazanacaksındır
Ayrıca izinde olmana rağmen gayet güzel devam ediyorsun canım asla pes etme lütfen bak kaç kez takımdan da izne ayrılmak istedin ama çok güzel bir şekilde sürdürdün kg vermeyi. İzne ayrılsan şu an çoktan kg almıştın

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK200::KK200:
Takımımızın bir bebişi daha mı olacakkkk? :emir_bebek:
Çok çok çok sevindim Suzicim, insalllah sağlıkla doğar ve kucagına alırsın :anne::anne:

Canım senden yanıt alamayınca zaten izinli yazdım mecburen ama lütfen salma, çok az kaldı çünkü asıl hedefine :)

Sana artık tabi ki ceza yok Suzicim
Bu arada kan testi sonucunu da al, seni hamilelik sebebiyle izne ayıralım. Sen bu sekilde sağlıklı beslenmeye devam edersin ancak tabi ki kg vermeni bekleyemeyiz artık :KK48:

Hoşgeldin canım
Yarın bir daha tartıl istersen muhtemelen yolculuk ödemi de vardır
Tez pek gitmiyor şu aralar canım, yaz moduna aldım maalesef kendimi :olamaz: Umut da iyi çok şükür, canavarlığa devam :KK53: Sizde durumlar nasıl? 1 yaş partisine az kaldı galiba değil mi? :)
Yaaaaa çok teşekkür ederim canım. Bebiş belki de bebişler canım:KK200: inşallah sağlıkla alırım kucağıma. Tamam canım salı günkü sonuca göre izne çıkarım. Tabiiiiiii liste dışı yazmaya devam ederim. Çünkü hamilelikte de gereksiz kilo almak istemiyorum. Kilo vermeyi planlamıyorum ama fazla almasam her açıdan güzel olur :KK19:

Yaaaaa çok teşekkür ederim canım. Bebiş belki de bebişler canım:KK200: inşallah sağlıkla alırım kucağıma. Tamam canım salı günkü sonuca göre izne çıkarım. Tabiiiiiii liste dışı yazmaya devam ederim. Çünkü hamilelikte de gereksiz kilo almak istemiyorum. Kilo vermeyi planlamıyorum ama fazla almasam her açıdan güzel olur :KK19:
ayy di mi birden fazla olma ihtimali de var :emir_bebek::emir_bebek:
Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler canım :KK200:

Sakarya'ya gittik bu arada canım onu cevaplamadığımı fark ettim :) Sapanca ve İzmit tarafına geçtik, sahile indik.

günaydın beybitolarııııım :KK66:
ben hemen dün ki menüm diye girecem de dünki menüyü dün bildirdum :KK70:
ben bugün ki menümü söyleyim :KK66:

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

sabah yani an itibariyle 350 ml kefir nanaeyi bastım içine
3 tane kayısı
yarım muz
çeyrek avuç çiğ finduk

öğlen için
ayran
yeşil mercimek yemeği getirdim

akşam da yeşil mercimekten atarım ağzıma 3-4 kaşık tamamdır

ben suyu bol içiyorum malumun hiç yok 3 litre yazıyon bana
spor yaparsam yazarım yarın...

cuma 74.0 idim
sabah 73,9 idim
bu hafta ki hedefi 73,5 koyuyorum fazlası giderse bizdendir :KK66:

Günaydınnnn fıstıklar. Cuma 80,8 idim. Bugün 80,3. Bi gitmiyor ya, yapıştı. Stresten ödem tutcam :confused::confused:

Pazartesi bildirimim: 71.3 :KK37:
Bence bu cuma Harika sonuçlarla geleceksiniz :super:

ayy di mi birden fazla olma ihtimali de var :emir_bebek::emir_bebek:
Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler canım :KK200:
Kan tahlilinden belki belli olur ama yüksek çıksa bile tek bebiş olabiliyormuş. Sağlıklı olsun da benim için farketmiyor aslında :KK200:
Sakarya'ya gittik bu arada canım onu cevaplamadığımı fark ettim :) Sapanca ve İzmit tarafına geçtik, sahile indik.
oooo bizim buralara gelmişsiniz. kocaeliyi de gezdiniz mi?

Bu arada sabah 75 çıktım :işsiz:
Canm hiç stres yapma biliyorsun ki o kilo diil kesinlikle ödem canm zaten 3 gunde heleki diyete devam ederken zaten kilo alman imkansiz c sadece yedign bazi seyler su tutulumu yapti ve daha cuma ya çok var o sugu atip sonrada - lere dususe gecersin :KK66: odem yapan seyler tuz,karbonhidrat ve şeker canm bir iki gun bunlardan uzak kalp bitki caylari ile de odem atmayi desteklersen hemen atarsn ama bol bol su cok onemli cunki vucut sususz kaldgi an gene susuz kalmamak icin elindeki tum suyu tutuyor ama ne zaman bol su gelmeye basliyor ozaman guttuguna ihtiyac yok diye atiyor yani bol bol su icmek 1.şart tabi bide sen regle olmadn onu da vucutta tuttugun icin onun da etkisi var normal ;)

Son düzenleme:
Back
X