Canım ben şu ana kadar senin bölgeselleri hep 2.5 puandan puanlamıştım, squat girl'ü de o şekilde puanlayayım haksızlık olmasın :)
Dokundu dokundu vallahi
Yetişemez oldum spor puanlamaya
Canım izne ayrılmışsın ne de olsa bizde takılabilirsin demiştim, listede yer olduğunda alabilirim sizleri ama sen bilirsin :)
Canım seni cuma günü listeye almadım ortalama düsüyor diye

O yüzden dilersen şu tatil işini de atlat listeye girme işini o zaman tekrar konusalım.
Tartı farkı durumunu da hemen gittigin zaman orda bir tartı bulup tartılırsan farka göre bildirimini düzenleriz
@kardelelen321 'e de öyle yapacagız. Bu arada hazır etiketlemişken sen tartıldın mı kardelencim? Fark var mıdır, durumu bildir bana
40 puan ceza
@Cikilatacanavari
Cevabı bulursan bana da söyle emniscim ona göre içimiz rahatlasın en azından
Sen sopayı kendin için eline al madem dün menü yazamayacak kadar fenaymış :) Neyse 1 günlük keyfini bozmayayım canım sen halledersin eminim ki
Canım maalesef ki kötü bir menü
Öncelikle çaylarını şekersiz içmeye alışmalısın
Kola ve türevlerini hayatından çıkarmalısın
Üzerine kücük de olsa cikolata var
Ketcap mayonez zaten zararlı
Neresinden tutsam elimde kalıyor menü
Bence işe başlayınca tekrar motivasyonunu kazanacaksındır
Ayrıca izinde olmana rağmen gayet güzel devam ediyorsun canım asla pes etme lütfen bak kaç kez takımdan da izne ayrılmak istedin ama çok güzel bir şekilde sürdürdün kg vermeyi. İzne ayrılsan şu an çoktan kg almıştın
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Takımımızın bir bebişi daha mı olacakkkk?

Çok çok çok sevindim Suzicim, insalllah sağlıkla doğar ve kucagına alırsın

Canım senden yanıt alamayınca zaten izinli yazdım mecburen ama lütfen salma, çok az kaldı çünkü asıl hedefine :)
Sana artık tabi ki ceza yok Suzicim
Bu arada kan testi sonucunu da al, seni hamilelik sebebiyle izne ayıralım. Sen bu sekilde sağlıklı beslenmeye devam edersin ancak tabi ki kg vermeni bekleyemeyiz artık
Hoşgeldin canım
Yarın bir daha tartıl istersen muhtemelen yolculuk ödemi de vardır
Tez pek gitmiyor şu aralar canım, yaz moduna aldım maalesef kendimi

Umut da iyi çok şükür, canavarlığa devam

Sizde durumlar nasıl? 1 yaş partisine az kaldı galiba değil mi? :)