Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari parkbyull parkbyull

Şekersiz 12. Gün

Kahvaltı
Tavada 2 yumurta

Öğle
Peynirli omlet (1 taneden)
Biber, acur, domates
Kk kadar beyaz peynir
3 tane parmak patates
3 dilim karpuz
Çay

Ara
Türk kahvesi
5 hurma
Maden suyu

Akşam
1 tb lavaş içine et döner
1 bardak ayran

Su: 2 lt bitti
Spor: maalesef bugün yok, ne vaktim ne de halim kaldı. :KK48: Artık yarına

Gezmeyi çok seviyor ama yolculuk biraz sıkıntılı oluyor maalesef
Oto koltuğunda uzun süre oturmuyor
Uyuyabilirse tabi rahatlıyoruz ama onun dışında oyalaması zor
Tüm enerjim çekiliyor böyle olunca :KK53:

Sizin tatil nasıldı bu arada?

Teşekkürler sayın kaptanımm:))
Çok tatlısın Suzancım :KK200::KK200:

Ayy, kabus ama ya baya. Allah yardımcın olsın.

Sorunu tek çocuğu da içine dahil ederek soruyorum tatlım :KK45::KK45:

Teşekkür ederim Mirafatos :oops::oops:
70'lerden kurtulmanın derdine vücut gaza gelmiş gibi.

Ben 12 saat yemesem de hiç öyle olmuyor.
Normalde ara öğün yapmıyorum hiç. Ondan kaynaklı olabilir.

Cherry Mom Cherry Mom ve ben müzmin uykusuzlarız canım :))

Günaydın güzellikler
2 temmuz
Sabah 4: yarım sb incir uyutması kk peynir iki lokma ekmek.
Kahvaltı: peynir zeytin 1 tk tereyağı 3 dilim ekmek
Öğlen: yarım etli ekmek ve 1 soda
Ara ayran
Akşam 1 pors döner 1 lavaş 1 soda
Ara 2 top dondurma

Spor 1 buçuk saat yürüyüş 1 saat denizde debelenme(evet yüzme bilmiyorum ben de denizde yürüdüm :bicak:

fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari morordek morordek

Bence dönebilirsin izindeykrn insan öyle hissediyor ama eski düzene döndüğünde motivasyonun geri gelecek:KK5:

Bugun yazmadın galiba naptın başladın mı işe

Canim bu menü çok şeker yüklü değil mi yaa :KK64: bari sut ürünlerini mı arttırsan napsan acaba ya da meyve yerine sebzeye ağırlık verebilirsin

Kız özelden mailini yaz göndereyim 30 40 tane var böyle:KK8:

Hadi bakalım sonuç yarın sabah di mi:KK51: insallah listeye de gireceksin :KK5:

Canım benim yaa misafirlerin ardından bu rahatsızlığın kötü oldu umarım bir an önce iyileşirsin bence stresten ve yorgunluktan oldu bunlar yaa:110:

Aaah tebrik ederim canım yaa 6 haftalık ultrasonda belli oluyor ikiz olup olmadığı bakalım yarın bı öğren ben ikizlere 3. Haftadan sonra 8 de gitmiştim daha önce gelseydin görürdük demişti bana.. çok korkmuştum ikiz olduğunu duyduğumda :KK51: hayırlısıyla gelsin bebis ya da bebisler inşallah :anneadayı:

Sen patlaktan tutuyon odemi ben sana diyim:KK48:

Hedefim senin sabah saat kaç aksam saat kaç merak ettim:KK53:
Onları sonra buraya nasıl ekliyoruz ki?
Valla canım planlarımın arasında inan vardı ama çok kötü rahatsız ve halsiz bir gün geçirdim çıkamadim dışarı hala da kötüyüm biraz midemi bozdum ya da üşüttüm galiba.. zaten tatile geldiğimden beri hastayım bı düzelemedim gitti

Yarın inşallah iyi olursam telafi edicem
Hadi bakalım cnm inşallah bugün daha iyi olursun
Günaydın kızlar..
Günaydın spor kraliçesi

Pazar menü morordek morordek parkbyull parkbyull
Sabah 11de menemen
kiymali yumurta
Domates salatalık biber
3zeytin yeşil bir dilim peynir
Yarim susam siz simit
2 parmak cevizli çörek
5te 1 tabak dolu taze fasulye
1 buyuk kase cacık
karpuz erik Ahlat
10 buçuk 1kase cacık
1 tabak domatesli kıyma kavurma
2 3 kaşık taze fasulye
karpuz
şu 2 buçuk olmuştur
spor yok
sabah yediğimden başka ekmek yok
bir ara cayla 1 avuç çekirdek citledim.
gece 4 te yattım 9da kalktım doğal olarak sabah 300 gramfazla çıktım
bu hafta hedefim 62.9 diyim biraz düzensiz bir hafta artı adet yaklaşıyor sabite bile razıyım. 3 hafta ben iptal istersen ördekcim bir izin yaziver. 13 ist düğün arada memleket börek baklava hazırlık19 gelin alma ist. 21 22 memleket düğün.
saat onbuçuk dediğin 22:30 mu cacık fau
Hayır değildi haşlanmışti kizartma yemiyorum artik bozmuş olmama rağmen şekersizi çokta iradesiz değilim paketli ürün yok artık ekmek yada princ annem dolma yapmış ağzıma sürmedim.
afiyetler olsun canım ;)

Bence dönebilirsin izindeykrn insan öyle hissediyor ama eski düzene döndüğünde motivasyonun geri gelecek:KK5:

Canim bu menü çok şeker yüklü değil mi yaa :KK64: bari sut ürünlerini mı arttırsan napsan acaba ya da meyve yerine sebzeye ağırlık verebilirsin

Canım benim yaa misafirlerin ardından bu rahatsızlığın kötü oldu umarım bir an önce iyileşirsin bence stresten ve yorgunluktan oldu bunlar yaa:110:

Aaah tebrik ederim canım yaa 6 haftalık ultrasonda belli oluyor ikiz olup olmadığı bakalım yarın bı öğren ben ikizlere 3. Haftadan sonra 8 de gitmiştim daha önce gelseydin görürdük demişti bana.. çok korkmuştum ikiz olduğunu duyduğumda :KK51: hayırlısıyla gelsin bebis ya da bebisler inşallah :anneadayı:

Aslında canım yalan yok ikiz olursa nasıl yaparım diye düşünüyorum.yaşımda biraz ileri sonuçta. Aklımda illa ikiz olsun düşüncesi yok ama olursa da kalbimin içinde yerleri hazır:KK200: ikiz olursa tavsiye ve desteklerini bekliyorum :-)

S Suzi1704 kuzum sonuçları aldigin gibi bizi de haberdar et olur mu merakla bekliyorum :KK73:
Tabiki ederim canım:KK200: 13.30 da kan vereceğim. 14.30dan önce çıkmaz herhalde. :-)

Günaydın ballar;)

bugün kü menüm;

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

sabah:şeftali,kefir,keten tohumu,chia tohumu smoothie

öğlen:4 kaşık yeşil mercimek 3 kaşık yoğurt getirdim..

akşam:makarna yaptım fırında köfte yaptım ama ben bunu yarın öğlen yemeği olarak kuruma getiririm sanırım ,smoothie yapar içerim gibi geliyor ;)

su minimum 3 litre aşırı nemli ve sıcak buralar gidiyor lıkır lıkır...

spor yapmaya bir zaman bulamadım bu haftalar gerçekten, bedenimde ciddi bir yorgunluk ve uyku hali mevcut ama durmadan evin içinde koşturmaktan imkansız hale geliyor kendime kahve içmek için bile oturmuyorum akşamları ,çocukla oyna çocuğu uyut,kalk yemek yap gece 12-1 pişsin bitsin yat,ne kadar keyifli dimi:işsiz:

Evet başladım canım ve eskisi performansıma döndüm şükür. İnşallah böyle devam eder.

Günaydın herkese:)

2 günlük menümü yazıyorum.

Pazar :

Sabah : 2 yumurta, peynir, 10 zeytin, domates , salatalık, 2 dilim ekmek

Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt ve salata

Akşam : 3 adet biber dolması, patlıcan, biber kabak yoğurtlama

Ara : 1 Türk Kahvesi

Su : 1,5 lt

Spor : 200 ip

Pazartesi :

Sabah :
2 yumurta , peynir, 10 zeytin, domates ve salatalık (Ekmek Yok)

Öğlen : 3 adte biber dolması ve yarım kase yoğurt

İkindi ara : 1 dilim kavun ve 2 yk yoğurt

Akşam : yarım kase mercimek çorbası , 1 tabak taze fasulye ve salata (Ekmek Yok)

Ara : 2 yk zencefil ve pul biberli yoğurt

Su : 2,5 lt

Spor : 40 dk yürüyüş + 5 dk koşu + 500 ip + 30 dk plates

Diyete uygun ama sadece detoks disina cikmis oldm hic cikmadan ilerleye bilseydim daha etkili olurdu ama boyle bile yararli olduguna gore tam uygulayabilenler icin harikaymis valla ben de baska bi detoks olsa tam dedign gibi ters tepip baska seylere saldiriyordum ama patates cok tok tutuyor ondan tika basa doydugunu histeddigin icin yasaklara yoneltmiyor canm hic aclik histetmeden olunca rahat ama kahvaltiyi cok ozledim artk:bicak: yarn guzel bir kahvalti yapicam:kk77:
Evet canım patates detoksunu merak ediyorum bende hiç denemedim ama tok tuttuğu kesin eğer yine kiloda takilirsam ilk deneyeceğim detoks olacak canım çünkü patatesi çok severim :dondurma:

Gunaydınlarrr :KK200::KK200:
:KK45::KK45: Ben de öyle olurum muhtemelen ördeğim bir gün çocuk düşünürsek.
:KK53::KK53:
Yaşam tarzına da bağlı galiba hedefcim, benim çevremde pek küçük çocuk yoktu, alışık değildim çocuklu hayata. O yüzden belki de böyle tepetaklak oldum bilmiyorum :)
rabbim ona gore sabrinida veriyo kaptanim merk etme :KK39:
Sen de haklısın tabi Didemcim ben şu an hayal edemedim :bicak::KK48:
Bgunku menum

Kahvalti
1 Haslanmis yumurta
Salatalik domates biber
5 yesil zeytin
Kk suzme peynir
Azcik simit azcik peynirli acma

Arada sekersiz turk kahvesi

Aksam ustu disarda arkadaslarl piknik yaptik biseyler hazrlayip cay fasli yaptik anlicaginiz gidisatim fena:KK42:
6 kasik kuskus salatasi
1 dilim kek
1 krepten yapilmis börek
2 bardan cay

Su 2 lt
1 lt dukan birasi
Bgun hic halim yok sporda yok :KK42:

morordek morordek
40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Kızlar çok sağolun alıntı yapmıştım ama gitmiş :KK43:
Ağrım full devam ediyor 19aylık oğlum çok bağımlıyken böyle olması beni de şaşırttı çok zorladım emsinde rahatlayayım en azından diye çünkü o sertliği ancak emme fayda ediyor her denemede tekrar tekrar ısırdı sıpa kıvrandım resmen.

morordek morordek ben menü yazamıyorum psikolojik olarakta biraz garibim
Ama cezalık bir şey yemedim cumartesi 40 dk bisiklet +200mekik

Pazar spor yok
Tamam canım sen şu an kendi durumunu halletmeye çalış tabi ki de.. İnsallah mastitin geçer bir an önce, çok zor oluyor biliyorum :KK43:
Hosgeldin canim bende 3 tane

Sizin önünüzde saygıyla eğiliyorum hanımlar :KK28::KK28:
ördekcim iznin faydasız olacağını biliyorum ama takim açısından daha çok endiseliyim düzensiz yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama muhabbet arasında yada uzun süre yemeyince göz dönüyor. Su gece 11 de yemek ye memeyi başarsam babam gelince sofra muhabbet derken yiyorum. yoksa paketli gida şeker falan yada pilav makarna beyaz ekmek yemiyorum.
Sibelcim bu cumaki bildirimine göre karar verelim o halde. Koşturmacayla telafi ediyorsundur belki de
Bak böyle oluyorsun Ördekim; :confused:
Bi de benimkiler gibi uyumayan modellerdense X 2 diyor ve çekiliyorum. :))
Ferahcım senin durumu da az çok bildiğimden senin de önünde saygıyla eğiliyorum :KK28::KK53:
Tabiki ederim canım:KK200: 13.30 da kan vereceğim. 14.30dan önce çıkmaz herhalde. :-)
İnsallah güzel haberlerle gel Suzicimm :KK200:
Günaydın herkese:)

2 günlük menümü yazıyorum.

Pazar :

Sabah : 2 yumurta, peynir, 10 zeytin, domates , salatalık, 2 dilim ekmek

Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt ve salata

Akşam : 3 adet biber dolması, patlıcan, biber kabak yoğurtlama

Ara : 1 Türk Kahvesi

Su : 1,5 lt

Spor : 200 ip

Pazartesi :

Sabah :
2 yumurta , peynir, 10 zeytin, domates ve salatalık (Ekmek Yok)

Öğlen : 3 adte biber dolması ve yarım kase yoğurt

İkindi ara : 1 dilim kavun ve 2 yk yoğurt

Akşam : yarım kase mercimek çorbası , 1 tabak taze fasulye ve salata (Ekmek Yok)

Ara : 2 yk zencefil ve pul biberli yoğurt

Su : 2,5 lt

Spor : 40 dk yürüyüş + 5 dk koşu + 500 ip + 30 dk plates
Ya şu kızartmayı yoğurtlama yazınca masum görünüyor di mi :KK53:
Ama artık kanmıyorum neyse ki sporun iyiymiş o yüzden puanını oradan düstüm :)

@Mirafatos senin listeye dönmen için minimum 69,1 kg'ya inmen magickk magickk senin de 60,5 kiloya inmen gerekiyor. Bir de magickkcim senin yarışmaya giriş kilon 69,2'ymiş, hedefini de 60 olarak belirlemişsin. 60,5 kg ile izne ayrılmıssın ama aslında mezuniyete de hak kazanmıssın bilgin olsun ;) Sizi ilk sayfadaki takım tablosuna ekledim orada bu bilgiler mevcut

Back
X