Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

blonde ambition blonde ambition senin listeye dönmen için minimum 69,1 kg'ya inmen magickk magickk senin de 60,5 kiloya inmen gerekiyor. Bir de magickkcim senin yarışmaya giriş kilon 69,2'ymiş, hedefini de 60 olarak belirlemişsin. 60,5 kg ile izne ayrılmıssın ama aslında mezuniyete de hak kazanmıssın bilgin olsun :KK66: Sizi ilk sayfadaki takım tablosuna ekledim orada bu bilgiler mevcut
Evet canım hedefim ayrılış kilomla aynı o zaman kararsız kalmıştım ne yapsam diye kaptanımız git gel düşünürsün demişti şimdi hedef kilomu aşağı çektim 58 oldu yani haberin olsun

Evet canım hedefim ayrılış kilomla aynı o zaman kararsız kalmıştım ne yapsam diye kaptanımız git gel düşünürsün demişti şimdi hedef kilomu aşağı çektim 58 oldu yani haberin olsun
Aa tamam o zaman listeye alırken yanına not düseriz

Kafamı yastığa koyar koymaz uyuyacağım sanırım, feciiii yorgunum. Bi de geçen ay aldığım ölçüler yanlış herhalde yaaaa çünkü daha fazla çıkıyor ölçülerim. :sinirli: Ya da ben bayaaaa kas yapıyorum, klasik Türk göbek kası olanından ama. :KK45: Sabah sabah motivem düştü. :KK48:
Hadi kaçtım ben.
:KK48: normal de kas yapinca vucut daralir canm :KK48: hiç kilo verilmemis hatta tarti da kilo faxlan cikor bile olsa kas yapinca vucutta ciddi bir daralma oluyor sebebi 1 kilo yag tam 4 kilo kas kadar yer kapliyormus:KK51: ama tabi türk kasi deyince:KK53: isler degisiyor:KK70:

Aslında canım yalan yok ikiz olursa nasıl yaparım diye düşünüyorum.yaşımda biraz ileri sonuçta. Aklımda illa ikiz olsun düşüncesi yok ama olursa da kalbimin içinde yerleri hazır:KK200: ikiz olursa tavsiye ve desteklerini bekliyorum :-)

Tabiki ederim canım:KK200: 13.30 da kan vereceğim. 14.30dan önce çıkmaz herhalde. :-)
Hadi bakalim merakla bekliyorum ben de.

Evet canım patates detoksunu merak ediyorum bende hiç denemedim ama tok tuttuğu kesin eğer yine kiloda takilirsam ilk deneyeceğim detoks olacak canım çünkü patatesi çok severim :dondurma:
Evt ca ben de patatesi cok severim bide uzerine yogurt gezdirip pul biber ekince cok lezzetli oluyor hem keyifle yiyip hem tok kalinabildigi icin ben de bidaha ihtiyacm olunca genw bu detoksu yaparm baska detoks yapamam zatn ;) veeeeeeeee bugun itobari ile 69.8 :halay: canm 6lara geri indim ama listede 69.1 idim yani daha 700gr var :110: cumaya yetiez artk galiba ama gene de umudumu yitirmeden devam:sopa: ben baya detoks disina ciktm pastirma,sucuk filan yemeseydim direk daha assagi olucakti malum detoksda tuz yemeden su atmak lazm iken ben kalkip bol tuzlu seylerden yedim:deli: buna rahmen 1.200 ödem gitti demek ki tam yapanlar cok guzel düşüş gorur kesin:rapci:

Evt ca ben de patatesi cok severim bide uzerine yogurt gezdirip pul biber ekince cok lezzetli oluyor hem keyifle yiyip hem tok kalinabildigi icin ben de bidaha ihtiyacm olunca genw bu detoksu yaparm baska detoks yapamam zatn :KK66: veeeeeeeee bugun itobari ile 69.8 :halay: canm 6lara geri indim ama listede 69.1 idim yani daha 700gr var :110: cumaya yetiez artk galiba ama gene de umudumu yitirmeden devam:sopa: ben baya detoks disina ciktm pastirma,sucuk filan yemeseydim direk daha assagi olucakti malum detoksda tuz yemeden su atmak lazm iken ben kalkip bol tuzlu seylerden yedim:deli: buna rahmen 1.200 ödem gitti demek ki tam yapanlar cok guzel düşüş gorur kesin:rapci:
Evet canım çok iyi tam yapsaydın daha iyi bir sonuç görürdün olsun cumaya var gider o kilo merak etme :KK66:

Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşum :bicak: kanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim:anneadayı: hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun:KK200:
Huhuuu çok sevindim çok mutlu oldum cnm Allah sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bebisler nasip etsin :KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK73:

Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşum :bicak: kanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim:anneadayı: hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun:KK200:

Tebrik ederim canim cok sevindim. Saglikli bir sekilde kucagina al insallah bebegini ya da bebeklerini:anneadayı:

Ayyy ben kendi derdimden görmemişim bile çoook sevindim Allah siZlere bağıslasın sağlıkla dünyaya gelsin yavrunuz inş

Mimlendim dimi :)
Sabah dediğim 12-14 akşam dediğim de 19-21 oluyor Candycim. Gece de 3-5 arası uyuyorum.

IF gibimsi bişey o zaman
zaten ilk IF diyeti konu olduğunda da sen bu diyete baya ısınmıştın yanlış hatırlamıyorsam

Onları sonra buraya nasıl ekliyoruz ki?

canım smileylerin BBCodeları var kopyalayıp yapıştır yapıyorsun smileyi koymak istediğin yete mesajı gönderdiğinde o kod smiley olarak görünüyor şöyle mesela

ben bu usteki smileyleri mesaja böyle yazıyorum
bbcode.webp

Aslında canım yalan yok ikiz olursa nasıl yaparım diye düşünüyorum.yaşımda biraz ileri sonuçta. Aklımda illa ikiz olsun düşüncesi yok ama olursa da kalbimin içinde yerleri hazır:KK200: ikiz olursa tavsiye ve desteklerini bekliyorum :-)

Tabiki ederim canım:KK200: 13.30 da kan vereceğim. 14.30dan önce çıkmaz herhalde. :-)

canım hayırlısı ne ise o olsun biri de bir ikisi de üçü de.. mesela ben ilk kızımda daha çok zorlandım ikizlere göre inan ki.. uykusuydu gazıydı hep problemdi ilk kızım ama maşallah ikizlerim tek çocuk gibi büyüyorlar bi sıkıntıları yok gece uyuyorlar gazları hiç olmadı zaten.. şans bu tam tersi de olabilir o yüzden hayırlısını dilemek lazım bir de sabır tabi ki

Evt ca ben de patatesi cok severim bide uzerine yogurt gezdirip pul biber ekince cok lezzetli oluyor hem keyifle yiyip hem tok kalinabildigi icin ben de bidaha ihtiyacm olunca genw bu detoksu yaparm baska detoks yapamam zatn :KK66: veeeeeeeee bugun itobari ile 69.8 :halay: canm 6lara geri indim ama listede 69.1 idim yani daha 700gr var :110: cumaya yetiez artk galiba ama gene de umudumu yitirmeden devam:sopa: ben baya detoks disina ciktm pastirma,sucuk filan yemeseydim direk daha assagi olucakti malum detoksda tuz yemeden su atmak lazm iken ben kalkip bol tuzlu seylerden yedim:deli: buna rahmen 1.200 ödem gitti demek ki tam yapanlar cok guzel düşüş gorur kesin:rapci:

perşembe günü saf protein yapabilirsin mesela cuma kesin listeye girersin o zaman :KK8:

çok tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Gunaydınlarrr :KK200::KK200:

:KK53::KK53:
Yaşam tarzına da bağlı galiba hedefcim, benim çevremde pek küçük çocuk yoktu, alışık değildim çocuklu hayata. O yüzden belki de böyle tepetaklak oldum bilmiyorum :)

Bence de çok etkili ördeğim.
Bir de evlenmeden önce evde pek bir şeye yardım etmezdim.
Evlenince de eşimle çok kafamıza göre hareket ediyoruz.
Çocuk, tamamen bütün programı ve ilgiyi üstüne istiyor. Tamamen farklı bir dünya.

azaydidem azaydidem canım senin de bildirimin en son 71,4'tü, bu hafta 70,9 ve uzeri gelirsen yine ekstrem duruma girebiliyorsun. Bundan sonra azimle devam edecegim, kaçamak yapmayacagım dersen seni de listeye alabilirim aklında olsun.

Rakibem rakibem.. Durumlar ne sende? azaydidem azaydidem

:KK200::KK200::KK200::KK200: Çok sevindim Suzancım. Artık tadını çıkarma zamanı.

Tartıda bu sabah gördüğüm sonuca bayıldım!
Dün spor yapmayacaktım. Bugün yapmayayım diye aklımdan geçirmiştim. Eşim, bisikletle çıkalım dedi.
Bana bisiklet hiç spor gibi gelmiyor.
Bisiklet mi? Çikolata mı? deseler düşünürüm. Hatta sonunda bisikleti seçme ihtimalim baya yüksek.
Muhtemelen bugün de bisiklet sayesinde memnun edici sonucu gördüm.
morordek morordek hedefime ulaşır, hatta fazlasını verirsem bana yine cezasız kurabiye hakkı var mı?

IF gibimsi bişey o zaman
zaten ilk IF diyeti konu olduğunda da sen bu diyete baya ısınmıştın yanlış hatırlamıyorsam

Aynen, aslında öyle oluyor ama o şekilde düşünmemeye çalışıyorum yine de. Hani, illa gündüz yemeyeyim değil. Canım isterse hafif şeyler atıştırırım mantığındayım.
Kesin ve katı şekilde şu kadar açlık süresi olacak diye düşününce ters tepebileceğini düşünüyorum.
Vücut bu şekilde severken dokunmuyorum o kadar.

Back
X