Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşum :bicak: kanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim:anneadayı: hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun:KK200:
Suzicim çok ama çok sevindim tekrardan hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al bebiş(ler)ini :)
Hamilelik takvimi bekliyoruz artık senden :))
Bence de çok etkili ördeğim.
Bir de evlenmeden önce evde pek bir şeye yardım etmezdim.
Evlenince de eşimle çok kafamıza göre hareket ediyoruz.
Çocuk, tamamen bütün programı ve ilgiyi üstüne istiyor. Tamamen farklı bir dünya.
Hedefcim ben de öyleydim, evlenmeden önce ev işi yaptığım çok sayılıydı. Şimdi yanımda Allah'tan annem var, yoksa sanırım çocuk falan düsünmezdim :)
Tartıda bu sabah gördüğüm sonuca bayıldım!
Dün spor yapmayacaktım. Bugün yapmayayım diye aklımdan geçirmiştim. Eşim, bisikletle çıkalım dedi.
Bana bisiklet hiç spor gibi gelmiyor.
Bisiklet mi? Çikolata mı? deseler düşünürüm. Hatta sonunda bisikleti seçme ihtimalim baya yüksek.
Muhtemelen bugün de bisiklet sayesinde memnun edici sonucu gördüm.
morordek morordek hedefime ulaşır, hatta fazlasını verirsem bana yine cezasız kurabiye hakkı var mı?
Hedefcim eğer geçen haftaki gibi bir sonuçla gelirsen tabi ki ;)

Suzicim çok ama çok sevindim tekrardan hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al bebiş(ler)ini :)

Hedefcim ben de öyleydim, evlenmeden önce ev işi yaptığım çok sayılıydı. Şimdi yanımda Allah'tan annem var, yoksa sanırım çocuk falan düsünmezdim :)

Hedefcim eğer geçen haftaki gibi bir sonuçla gelirsen tabi ki :KK66:

:KK37::KK37::KK36::KK36:

Etiketleyememe sorunsalı
evlaefe evlaefe
evlaefe evlaefe
2'sinden biri olur sanırım :KK53:
Cancagzim donecegim tabii ki ost degildim dag bayir karadeniz telf cekmiyordu yazamadim kasiktan sorun yasadim 2 haftadir spor yapamiyorum ilacli emar cekildi. Sonucunu bekliyorum hareketlerim kisildi 70 71 oynuyorum son kg duseyim yaninizda bitecegim ;)

Cancagzim donecegim tabii ki ost degildim dag bayir karadeniz telf cekmiyordu yazamadim kasiktan sorun yasadim 2 haftadir spor yapamiyorum ilacli emar cekildi. Sonucunu bekliyorum hareketlerim kisildi 70 71 oynuyorum son kg duseyim yaninizda bitecegim :KK66:
Bekliyoruz şekerim :)

IF gibimsi bişey o zaman
zaten ilk IF diyeti konu olduğunda da sen bu diyete baya ısınmıştın yanlış hatırlamıyorsam

canım smileylerin BBCodeları var kopyalayıp yapıştır yapıyorsun smileyi koymak istediğin yete mesajı gönderdiğinde o kod smiley olarak görünüyor şöyle mesela

ben bu usteki smileyleri mesaja böyle yazıyorum
Eki Görüntüle 2164558

canım hayırlısı ne ise o olsun biri de bir ikisi de üçü de.. mesela ben ilk kızımda daha çok zorlandım ikizlere göre inan ki.. uykusuydu gazıydı hep problemdi ilk kızım ama maşallah ikizlerim tek çocuk gibi büyüyorlar bi sıkıntıları yok gece uyuyorlar gazları hiç olmadı zaten.. şans bu tam tersi de olabilir o yüzden hayırlısını dilemek lazım bir de sabır tabi ki

perşembe günü saf protein yapabilirsin mesela cuma kesin listeye girersin o zaman :KK8:
Aaa harika fikir cnm bir aksilik olmassa yapiim

Tebrik ederim canim cok sevindim. Saglikli bir sekilde kucagina al insallah bebegini ya da bebeklerini:anneadayı:

Ayyy ben kendi derdimden görmemişim bile çoook sevindim Allah siZlere bağıslasın sağlıkla dünyaya gelsin yavrunuz inş

çok tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Bence de çok etkili ördeğim.
Bir de evlenmeden önce evde pek bir şeye yardım etmezdim.
Evlenince de eşimle çok kafamıza göre hareket ediyoruz.
Çocuk, tamamen bütün programı ve ilgiyi üstüne istiyor. Tamamen farklı bir dünya.

Rakibem rakibem.. Durumlar ne sende? @azaydidem

:KK200::KK200::KK200::KK200: Çok sevindim Suzancım. Artık tadını çıkarma zamanı.

Tebrikler canım :KK68:

Hedefcim eğer geçen haftaki gibi bir sonuçla gelirsen tabi ki :KK66:
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :KK200:
morordek morordek canım cuma günü kontrole çağırdı doktor. Tüp bebek olduğu için hesaplaması farklı oluyor galiba. Cumadan sonra yaparım herhalde takvimi:-)

IF gibimsi bişey o zaman
zaten ilk IF diyeti konu olduğunda da sen bu diyete baya ısınmıştın yanlış hatırlamıyorsam

canım smileylerin BBCodeları var kopyalayıp yapıştır yapıyorsun smileyi koymak istediğin yete mesajı gönderdiğinde o kod smiley olarak görünüyor şöyle mesela

ben bu usteki smileyleri mesaja böyle yazıyorum
Eki Görüntüle 2164558

canım hayırlısı ne ise o olsun biri de bir ikisi de üçü de.. mesela ben ilk kızımda daha çok zorlandım ikizlere göre inan ki.. uykusuydu gazıydı hep problemdi ilk kızım ama maşallah ikizlerim tek çocuk gibi büyüyorlar bi sıkıntıları yok gece uyuyorlar gazları hiç olmadı zaten.. şans bu tam tersi de olabilir o yüzden hayırlısını dilemek lazım bir de sabır tabi ki

perşembe günü saf protein yapabilirsin mesela cuma kesin listeye girersin o zaman :KK8:
Ay maşallah seninkilere canım:nazar: olursa da inşallah seninkilere benzerler:-) gerçi benzemezlerse de yapacak birşey yok:KK70:

Canlar yine bir Suzan klasiği telefonu evde unutmuşum :bicak: kanda da çıktı artık resmî olarakta hamileyim:anneadayı: hala inanamıyorum. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese olsun:KK200:
Sağlıkla zamanında kucağına almak nasıp olsun ınsallah. Çok sevındım. Allah tüm ısteyenlere bu duyguyu yaşatsın ınsallah.

Kahvalti :
yarım simit,1hslnm.yumurta,100grm tulum peyniri,5yesl zeytin,domates,biber,çay

Oglen:2top dondurma,k.fincan sütlü kahve

Aksm: yarım kase nohut yemegi,yarım bardak ayran,3 servis kasiği pilav

Ara: 2 dilim karpuz

Spor: 1 saat bisiklet
Su: 2.5 - 3 lt civarı su
Harika menü canım kalori sayımına basladinmi

Canım ben şu ana kadar senin bölgeselleri hep 2.5 puandan puanlamıştım, squat girl'ü de o şekilde puanlayayım haksızlık olmasın :)

Dokundu dokundu vallahi
Yetişemez oldum spor puanlamaya :KK48:

Canım izne ayrılmışsın ne de olsa bizde takılabilirsin demiştim, listede yer olduğunda alabilirim sizleri ama sen bilirsin :)

Canım seni cuma günü listeye almadım ortalama düsüyor diye :KK23: O yüzden dilersen şu tatil işini de atlat listeye girme işini o zaman tekrar konusalım.
Tartı farkı durumunu da hemen gittigin zaman orda bir tartı bulup tartılırsan farka göre bildirimini düzenleriz @kardelelen321 'e de öyle yapacagız. Bu arada hazır etiketlemişken sen tartıldın mı kardelencim? Fark var mıdır, durumu bildir bana

40 puan ceza @Cikilatacanavari

Canım senden yanıt alamayınca zaten izinli yazdım mecburen ama lütfen salma, çok az kaldı çünkü asıl hedefine :)
Yok kaptanım salmıyorum kendimi, diyet modundayım ama biraz kaçamak da yapıyorum. Pazar günü eve dönmüş olurum hemen tartılıp eski moduma dönerim.

Selam kızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum baktım çöküntüye giriyorum kafayı kilo vermeye odaklayyım dedim bindim bisiklete :) kolum göğsüm sırtım ağrıyor o yüzden bölgesel yapamıycam bisiklet üstünde biraz geçmişi okuyayım :)
Pazartesi kilomuda bildirmeyi unuttum sadece -100.gerçi bu mastit olan göğsüm iki katına çıktı göğüsler süt dolu olumsuz etki yapıyor :((

Çok geçmiş olsun canım. Kızım da memeyi kendi bıraktığında aynı duygular içindeydim. Sanki senden kopuyor gibi hissediyorsun ama öyle olmuyor. :anne:
Aynen canım özellikle göğsünü açtığımda kapattı kapattı falan demesi ay ne biliyim o kadar çok bağlıydı ki memeye aşkla bakardı neyse kısmet böyleymiş oğlum mutlu en azından bir krize de dönebilirdi bu durum

Canm lahana yi gogsune sararsan cok iyi geliyormus cok yerde okudum duyd hep onu yapiyorlar ama kaynatip sogutup mu oluyor ilik mi tam nasl hic bilmiyorum internette bir arastir mutlaka belki cozum olur canm ama sutten kesmek icin erken degil yani o konuda rahat ol doktorlar 20.ayda kesin diyor zaten kesme zamani yakinmis iyi bari 19 ay emmis olmasi cok iyi canm kendini bosuna uzme ve gogsunu rahatlatmak icin lahana yi bir detayli arastr tabi bu mevsimde bulabilirmisin oda var
Tmm canım bakayım onada sağol maydanoz okudum dün gece onu haşlayıp serayla göğsüme sardım iyi geldi sanki geceyi rahat geçirdim yada süt azalıyor kendiliğinden :)

yaa benim gibi olmussun ben yinede zorla emzirmeye devam etmistim ama snra brakti tabi canim gogsunu sürekli sag ege gogsun kızarik ve sisse eger dusda fıskiyenin altina tut daha sonra sag sicak suyla havluyu islat gogsune koy cok kotu bsey gercekten 5 ay cektim ben rabbim sifani verir insallah antibiyotigi yedkten snra gecti diyip salma sagmaya devam et btu kizarikluk ve sislik gecene kadr agrin gecsede bunu yap benimki sirf bu yuzden surekli tekrarladi cunku suan seni okdr iyi anliyorum anlatamam sanki o agriyi ben cekiyorum suan cok zorr ya:cry:
5 aymııı :(( göğsünün yarısı kızarık sanki yanmış gibi evet inş okadar sürmez ya demek gerçekten tadı değişiyor da emmeyi bırakıyorlar :( kısmet sağol canım yapıyorum dediklerini
Cherry Mom Cherry Mom çok geçmiş olsun canım ben de maydanoz ve nane çayının düzenli içersen çok işe yaradığını duymuştum ama kullanmadım ben anneme babannemm yapmış zamanında :KK51:

Göğsüme koydum ama çay gibide içeyim ada çayı içiyorum bol bol sağol tatlım

Canım benim yaa misafirlerin ardından bu rahatsızlığın kötü oldu umarım bir an önce iyileşirsin bence stresten ve yorgunluktan oldu bunlar yaa:110:

Onu hiç düşünmedim ama doğru diyorsun okadar gerildim ki olabilir :(

Bende lahana dıyecektım ama bulması zor olur dıye demedım. Dolaba koyup soguk soguk göğsüne kapatması gerekıyor Cherry Mom Cherry Mom
Onada bakayım canım hap kullanmaktan iyidir boşuna hormon alcam

Çok geçmiş olsun canım ya o benimde başıma gelmişti berbat birşey benimkide çok emerdi o sırada emmedi sonrasında emdi ama uzun surmedi :KK43: çok zor ya acısı biryandan birde çok ateşlendim ben doktor antobiyotik verdi banada ama iki kere falan içebildim çok dokundu

Agumentin yazdı dokunmadı Allah'tan hemen etki etti gibi çok sağol canım

Back
X