Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

suzancım tebrik ederim canım tekrardan. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım :KK200: darısı en kısa zamanda başına canım. Bu arada menülerin çok iyi gidiyor:KK9: ben kilo vermemin de bu süreçte etkili olduğunu düşünüyorum. İnşallah senin de öyle olur :KK37:

merhaba hanımlar ;)
morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

bugün menüm:

sabah :1 muz
1 avuç fındık

Öğlen:
2 haşlanmış yumurta
salatalık
reyhan nane maydanoz
bir havuç
çeşnili yoğurt
1 avuç fındık
şekersiz çay (birazdan)

akşam:fırında köfte 4-5 kaşık makarna yoğurt

su:3 litre
spor:50 saniye plank

Eki Görüntüle 2164848

@karabiber01 si_bel si_bel @melampusefe parkbyull parkbyull @rint
Belki yazdınız ben atladım bilemiyorum ama hedeflerinizi yazar mısınız kuzular?

Eki Görüntüle 2164848

@karabiber01 si_bel si_bel @melampusefe parkbyull parkbyull @rint
Belki yazdınız ben atladım bilemiyorum ama hedeflerinizi yazar mısınız kuzular?
62 9 demiştim. adet öncesi hava su degişimi ancak. birde artık daha az verebileceğim kilolardayım.

Bugün bir kaç yüz gram fazla çıktm :işsiz: şaka gibi yarına geri inerim inslh ama bu hafta listeye giremiycegim kesinlesti gözüyle bakıyorum şuan :KK51:
Cidden kilolarımız ne kadar çok değişiyor bir gün fazla birgün eksik ilginç neyse geçici birşeydir .Şuan kaçsın canım

80 barajını da aşacaksın canım çok iyi gidiyorsun. Salarsan tekrar başa sararsın kuzum. Uzaklaş artık 80den:KK55: ayrıca 21 günün bitmesine de az kaldı :süslü:istersen spor olarak çok yorma kendini vücuda ağır gelmiş olabilir:KK39:
Yok bebeğim diyeti değil sporu biraz hafifleteceğim ama bağımlılık yapıyor meret :-)

Sal sal bırak kendini yat ohh misss bacakların ağrır mazallah :KK62: hahaha yanlış anlama hiç kıskanmıyorum seni düşündüğümden :mad:
:KK70::KK70::KK70:

Cidden kilolarımız ne kadar çok değişiyor bir gün fazla birgün eksik ilginç neyse geçici birşeydir .Şuan kaçsın canım
Evt canm ya herşey etkiliyor sıcaklık,nem bile etkiliyor kadınlarn işi ne zor ya pooofff :KK51: insanın moreli çok bozuluyor böyle olunca:işsiz: 70.1 çıktm canm dünden bugűne 300grm fazla canm hadi o 300grm yarn geri gitse üstünede anca 100-200grm daha verebilsem listeye yetismem artk imkansz yani:KK12: listede 69.1 idim

Son düzenleme:
Evt canm ya herşey etkiliyor sıcaklık,nem bile etkiliyor kadınlarn işi ne zor ya pooofff :KK51: insanın moreli çok bozuluyor böyle olunca:işsiz: 70.1 çıktm canm dünden bugűne 300grm fazla canm hadi o 300grm yarn geri gitse üstünede anca 100-200grm daha verebilsem listeye yetismem artk imkansz yani:KK12: listede 69.1 idim
Öyle canım ya hepimiz aynıyiz malesef kiloyu herşey etkiliyor tuzlu yediğimizde suyu az ictigimizde uykusuzluk falan filan uzar gider bende sevinmiştim geçen gün bir baktım yine artıdayım şok oldum moral bozmak yok :stop:bu hafta değilse haftaya gireriz arkadaşım :KK19: hem cumaya var dur bakalım

O kadar zayıflamak isterken hep birşeyler çıkıyor engel oluyor spora falan evren benle dalga geçiyor :))) belki de çok kafaya taktım ondan mı ama bitmiyor bitmiyor biri gidiyor başka şey geliyor bugün daha iyiyim öğlen ve gece spor yaparım ama başıma başka şeyler gelecek gibi hissediyorum :bicak:
Evrene kötü mesaj yollama emnisciğim. Pozitif enerjini yolla :KK19:

Şimdi düşünüyorum da gerçekten zayıflama konusunda baya badire atlatmışım
Mesela buraya gelmeden önce spor salonuna yszıldım
Bacak çapraz bağları incittim 1ay yürüyemedim bile uzun süre ara verdim salon yalan oldu
Sonra evde spor yaparım dedim aldığım bisiklet kırık çıktı
İade edeyim dedim kargo sorun çıkardı bir hafta anca iade ettim yenisini aldım
Yenisi geldi bir gün sonra İstanbul'a gitmek zorunda kaldık
Sonra eve geldim belalı misafirler :)spor yine yalan
Şimdi mastit
Bakalım sırada ne var henüz yılmadım ama bir gün eeeeee başlarım kilosuna diyeceğim :))
Üst üste gelmiş herşey senin için de. İnşallah bundan sonrası güzel olur canım.

Kesinlikle yapıyor ben yapmadığımda çok rahatsız oluyorum hemencik bunalıma giriyorum. Onu yapmadım ya 100kilo Olcam gibi geliyor yapıncada 50 hahah
Di mi. Değişik bir psikoloji :KK48:

:KK47: ne diyor bu kız yaa :))))
Ahahaha

657.5 i yapıp geliyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: fancynancy fancynancy
:spor::spor: 3000 var mı arttıran :KK70::KK70: şaka şakaaaa. Bugün ip atlamicim.

Oh be rahatladım :KK70: bir an diyeti salayım dedin zannettim. yanlış anlamışım canım kusura bakma. :-)
Ay yok canım. Ne kusuru, salamam kiiii tatil var, giyilecek bikiniler, elbiseler var. :confused:

Bugün bir kaç yüz gram fazla çıktm :işsiz: şaka gibi yarına geri inerim inslh ama bu hafta listeye giremiycegim kesinlesti gözüyle bakıyorum şuan :KK51:
Olsun canım haftaya girersin sen aynen devam et ;)
Ahahah 2000 ip atlayıp geliom dermişim. :KK70::KK70:
Ördekim valla motivasyon perimsin :KK15:
:KK15::KK15:
657.5 i yapıp geliyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: fancynancy fancynancy
Görünüşe göre sadece fancynin değil senin de motivasyon perin olmuşum :KK48:

Evrene kötü mesaj yollama emnisciğim. Pozitif enerjini yolla :KK19:

Üst üste gelmiş herşey senin için de. İnşallah bundan sonrası güzel olur canım.

Sağol canım şuan çok pozitifimm güzel güzel spor yapıp bonus topluyorum veee tartıda çok güzel eksilerrr görüyorum :rapci:

Maşallah ortime..:nazar:

Canım sana da masallahhhh..:nazar:

Erken kalkmalara başlamışsın Özlemcim, sahalardan niye uzaksın? Bir sorun yok değil mi?

Şimdi düşünüyorum da gerçekten zayıflama konusunda baya badire atlatmışım
Mesela buraya gelmeden önce spor salonuna yszıldım
Bacak çapraz bağları incittim 1ay yürüyemedim bile uzun süre ara verdim salon yalan oldu
Sonra evde spor yaparım dedim aldığım bisiklet kırık çıktı
İade edeyim dedim kargo sorun çıkardı bir hafta anca iade ettim yenisini aldım
Yenisi geldi bir gün sonra İstanbul'a gitmek zorunda kaldık
Sonra eve geldim belalı misafirler :)spor yine yalan
Şimdi mastit
Bakalım sırada ne var henüz yılmadım ama bir gün eeeeee başlarım kilosuna diyeceğim :))

Hedefe ulaşmak için ortaya çıkan zorluklar bunlar emniscim. Güzel şeylere ulaşmak bazen zorluyor bizi ama sen hepsinin üstesinden geliyorsun.

Bugün çok fena artı geldim tartıda.
Dün gece de karnım şişmişti.
Hiç kaçamağım yoktu aslında ama canım bir sürü şey istemişti.
Vücut isteyince de yemiş gibi mi algılıyor ne :KK53:
1 günlük olunca şişkinlik olduğunu düşünerek bugün daha fazla su içeceğim ve yarın daha da eksilerde olacağım inşallah.

Back
X