Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunu duymak beni çok sevindirdi, gün gelecek normal insana dönebileceğim demek ki :-) Şu an aynen o durumdayım deli gibi susuyorum ve acıkıyorum, günün her saati :bicak:
Aynen canım çok normal :) Cidden insan emzirirken insan sıfatından olmuyor .. grip oluyorsun ilaç yok sürün :) migren ilaç yok 4gün ağrı çek ..aman kahve içme.. aman çok acı yeme zor zor inş kıymetimizi bilir bu sıpalar :) S Suzi1704 are you ready :)))

Günaydın kızlar
Yaz geldı evde duramıyorum. Hergun bı yer. Her gece 12-1 eve giriyoruz. En erken yatmam gece 2 oldu. Evden çıkana kadar gündüz bir sürü iş yapmaya çalış. Yoruldum. Spor da yapamadım yıne. Kılomda yerımde sayar gıbıyım 100 gr gıdıyor neredeyse. Ben böyle degıldım ama 1 aydır doğru düzgün ılerleyemedım. Görümcem geldı ankaradan halıyle hergun bı yerlerdyız. Onda 3 çocuk bende 3 çocuk yınede durmak yok. :))))
Agustos bası gidiyor o zaman durulurum bende biraz ve spora daha çok vakıt ayırırım muhtemelen. İlk hedefım 60 a gelmeden pes etmem. Hatta 55 i bıle görmek ıstıyorum.

Günaydın kızlar
Yaz geldı evde duramıyorum. Hergun bı yer. Her gece 12-1 eve giriyoruz. En erken yatmam gece 2 oldu. Evden çıkana kadar gündüz bir sürü iş yapmaya çalış. Yoruldum. Spor da yapamadım yıne. Kılomda yerımde sayar gıbıyım 100 gr gıdıyor neredeyse. Ben böyle degıldım ama 1 aydır doğru düzgün ılerleyemedım. Görümcem geldı ankaradan halıyle hergun bı yerlerdyız. Onda 3 çocuk bende 3 çocuk yınede durmak yok. :))))
Agustos bası gidiyor o zaman durulurum bende biraz ve spora daha çok vakıt ayırırım muhtemelen. İlk hedefım 60 a gelmeden pes etmem. Hatta 55 i bıle görmek ıstıyorum.
Gönülüm 3 çocukla nasıl geziliyor ya bir anlatsana ben 1 taneyle gezmeye çıktığına bin pişman oluyorum çok yoruluyorum sinir olıyorum :(((

Gönülüm 3 çocukla nasıl geziliyor ya bir anlatsana ben 1 taneyle gezmeye çıktığına bin pişman oluyorum çok yoruluyorum sinir olıyorum :KK43:((
Gorumcemın 2 çocuğuyla benım büyük oğlum gündüz yok yaz okulundalar :))))) akşam üstü biz bıyerdeysek dedelerı alıyor onları aksama kadar o bakıyor. Akşamları bütün çocuklar bırlesıyor o zaman bıraz yorucu oluyor. Onlar da bırbırınden ayrılmak ıstemıyor. Eve gelınce pestılım çıkmış oluyor ama napalım yapcak bırsey yok. Bugün evdeyım sımdılık. Dınlenelım dedık:))))

Bu genız eti genetık mı bılıyormusunuz???
Dün büyük kızımı doktora götürdüm 4 yasında. Genız etınden suphelenıyordum fılm cekıldı ve amelıyat olması lazım dedı Dr.
Oğlumda 5.5 yasında ıken amelıyat olmustu. Amelıyat lafını duyunca yıkıldım. Oğlum 2 defa amelıyat oldu onu o halde görmek yıkıyor ınsanı bı de sımdı kızımda yıne aynı seylerı yaşayacağımı düşünmek bıle üzdü benı.

Bu genız eti genetık mı bılıyormusunuz???
Dün büyük kızımı doktora götürdüm 4 yasında. Genız etınden suphelenıyordum fılm cekıldı ve amelıyat olması lazım dedı Dr.
Oğlumda 5.5 yasında ıken amelıyat olmustu. Amelıyat lafını duyunca yıkıldım. Oğlum 2 defa amelıyat oldu onu o halde görmek yıkıyor ınsanı bı de sımdı kızımda yıne aynı seylerı yaşayacağımı düşünmek bıle üzdü benı.
Ay hadi ya yok mu ameliyatsız bir çözüm kızın daha küçük yapıyorlar mı o yaşta ameliyat çok geçmiş olsun canım

Canım valla ne sen sor ne ben söyleyeyim... Burda size sopa sallıyorum ama bazen o kadar saçma şeyler yiyorum ki (bu bir itiraftır). Umut ben evde olduğum zaman habire gelip emen bir çocuk, yani sağolsun yediklerimi yakmamı sağlıyor. Aslında yediklerime bakarsan kilo almam gerekir. Tatlı krizim tutabiliyor örneğin, hem de çok sık :bicak: Kilo almadığımı görünce mutlu oluyorum ama baktım ki biraz beklediğimden fazla almışım, tatlıdan kısıyorum, biraz dikkat edince de hemen gidiyor. Şanslı bi metabolizmaya sahibim galiba :) Eskiden de koruma döneminde böyleydim gerçi, kilo artıya gitmeye başlayınca, hemen dikkat alarmları çalıyor :)

Annelik delilik diye boşuna dememişler :deli:

O zaman ben grupları oluşturup ilan edeyim
Ve bence menü+spor puanları ile yarışın, ben hali hazırda tutuyorum onları. Haftanın sonunda hangi grup daha fazla puan toplamış diye bakarız. Böylelikle herkesin grubuna karşı da sorumluluğu olur sanki :)
Canım bence çok güzel bir fikir. Mutlaka faydası olacaktır. Gerçi ben katılamayacağım ama 5. Takımı her zaman ilk 3te görmek istiyorum :KK200:

Aynen canım çok normal :) Cidden insan emzirirken insan sıfatından olmuyor .. grip oluyorsun ilaç yok sürün :) migren ilaç yok 4gün ağrı çek ..aman kahve içme.. aman çok acı yeme zor zor inş kıymetimizi bilir bu sıpalar :) S Suzi1704 are you ready :)))
Mesajı okurken gelecekteki halim diye düşündüm ki beni sona etiketlemişsin :KK70: I’m ready canım. :-)

merhabalar kilo bildirimi yapacağım da nasıl yapacağım bilmiyorum..
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

evdeki tartıda sabitim 74,0
eczanelerdeki tartıda 2 ayrı eczanede de 73,0
ama ben evdekini kabul edeyim. geçen hafta 74,0 bu hafta 74.0

menüye gelince:
sabah:k flakes kırmızı meyveli
öğlen :yoğurt içine reflor şase (hastaneden geldim bir çuval ilaçla mide için )
4-5 çiğ köfte

akşam:kabak yemeği yaptım yoğurtla yenecek zeytinyağlı

bende ekmek yok artık söylememe gerek yok

su az içtim 2 litre
spor:75 saniye plank
15-20 dk plates topu üzerinde kardiyo

Mesajı okurken gelecekteki halim diye düşündüm ki beni sona etiketlemişsin :KK70: I’m ready canım. :-)
:))) Hemde çoktandır hazırsındır demi :)
Açılmış mıdır bilmiyorum forumlarda hamilelik grupları da oluyor ya onlarıda takip edersin :) 2019 Nisan anneleri falan :) çok çok faydalı ve yol arkadaşları ediniyorsun gonulll gonulll rint rint orada tanıştık 2016 dan beri kopmadık bak :)

Gönülüm 3 çocukla nasıl geziliyor ya bir anlatsana ben 1 taneyle gezmeye çıktığına bin pişman oluyorum çok yoruluyorum sinir olıyorum :KK43:((
Al benden de o kadar emniscim :-)
merhabalar kilo bildirimi yapacağım da nasıl yapacağım bilmiyorum..
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

evdeki tartıda sabitim 74,0
eczanelerdeki tartıda 2 ayrı eczanede de 73,0
ama ben evdekini kabul edeyim. geçen hafta 74,0 bu hafta 74.0

menüye gelince:
sabah:k flakes kırmızı meyveli
öğlen :yoğurt içine reflor şase (hastaneden geldim bir çuval ilaçla mide için )
4-5 çiğ köfte

akşam:kabak yemeği yaptım yoğurtla yenecek zeytinyağlı

bende ekmek yok artık söylememe gerek yok

su az içtim 2 litre
spor:75 saniye plank
15-20 dk plates topu üzerinde kardiyo
Canım bugun persembe, sana zahmet yarın tekrar tartılıp tekrar bildirim yapmanı rica edecegim :-)
Bir de bu menü bugünün di mi? Dünkünü yazmıştın çünkü..

:))) Hemde çoktandır hazırsındır demi :)
Açılmış mıdır bilmiyorum forumlarda hamilelik grupları da oluyor ya onlarıda takip edersin :) 2019 Nisan anneleri falan :) çok çok faydalı ve yol arkadaşları ediniyorsun gonulll gonulll rint rint orada tanıştık 2016 dan beri kopmadık bak :)
Açılmış canım grup. mart olacak inşallah :)) grubu okuyorum ama yazmadım daha. önceki olumsuz tecrübemden dolayı temkinli gitmek istiyorum. Kalp atışını duymadan çok kaptırmak istemiyorum. 2 yıl önce de hamileydim. Herkese de söyledik. Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Sonrası çok zor geçti benim için. Şimdi o yüzden biraz korkuyla karışık bir mutluluğum var.

Açılmış canım grup. mart olacak inşallah :)) grubu okuyorum ama yazmadım daha. önceki olumsuz tecrübemden dolayı temkinli gitmek istiyorum. Kalp atışını duymadan çok kaptırmak istemiyorum. 2 yıl önce de hamileydim. Herkese de söyledik. Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Sonrası çok zor geçti benim için. Şimdi o yüzden biraz korkuyla karışık bir mutluluğum var.
Anladım canım çok haklısın Allah yaşatmasın bir daha

Günaydın herkese

Çarşamba menüm

Sabah : 2 yumurta, peynir, 10 zeytin, domates, salatalık

Öğlen : ekmek arası köfte ve ayran

Akşam : balık buğulama, 3 dilim ekmek ve salata

ara : 1 porsiyon karpuz

su : 1,5 lt

Spor : 100 ip
İpler cezaya morordek morordek
Al benden de o kadar emniscim :-)

Canım bugun persembe, sana zahmet yarın tekrar tartılıp tekrar bildirim yapmanı rica edecegim :-)
Bir de bu menü bugünün di mi? Dünkünü yazmıştın çünkü..
Her perşembe biri kilo bildiriyor :KK53::KK70::KK70:

Back
X