- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.081
Kilom 81!!! 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atak bişey yap cnm 2-3 günlük şok diyet falanKızlar günaydın.
Kılom sabıt(( 65.1
Benım dıyetısyene gıtmem şart herhalde takıldım kaldım.
Kusura bakmayın geç oldu. Çok yoğunum.
morordek
Didemcim alıyorum listeye zaten listenin durumu pek parlak değil. Bundan sonra senden çok iyi sonuçlar bekliyorum ona göre :)Ben sonuclari gordukce kilomdan utandim suanda
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 72.0
Fark +600
morordek sen beni listeye al kaptanim haftaya cok gzel gelicem sözzzzz
![]()
canim her bunye ayni degildir oyuzden ayni dercede kilo vermemeniz cok normal ben a grubuna gore beslenemedim ilk gun beslendim ama sabahi arti ciktim cok fazla meyve ve sebze yemstim bana odem yapti sanirim bilmiyorum gerisi gunlr karisik bu hafta kendimde degildim kotu gecti oyuzden artı geldim zaten malesef![]()
Canım ben isvecten sonra biraktim ya diyeti tatildeyim diye vermedim ki aldım hattacandy_candy nerdesin senin ne kadar verdiğini merak ediyorum
0zlem kuzum sen ne yaptın merak ediyorum kabızlığini gitti mi benim denemelerime göre ki bilirsin ben de hep kabızim yulaf lapası ni düzenli yemeye başladığımdan beri kabız değilim mükemmel birşey
![]()
Hak ettin tabi ki bu ödülü ciklatımBu arada kızlar kendime 80in altına dustugum an profiterol sözüm vardı hemde sınırsız yarın onu yerine getirecem günah çıkartmamı da yaptım artık rahat olabilirim
Marttan beri bekliyorum![]()
tamamdir kaotanim guvenini bosa cikarmicam insallah
Didemcim alıyorum listeye zaten listenin durumu pek parlak değil. Bundan sonra senden çok iyi sonuçlar bekliyorum ona göre :)
kardelelen321 canım sen bildirim yapacak mısın? Sabit gel en azından ne olur
ohh mis afiyet olsun canim hakettin gercektenBu arada kızlar kendime 80in altına dustugum an profiterol sözüm vardı hemde sınırsız yarın onu yerine getirecem günah çıkartmamı da yaptım artık rahat olabilirim
Marttan beri bekliyorum![]()
insallah canim bende 7 li rakmlardan kurtulmak istiyorum artik bgun saf protein yapiyorum bakalim nolcak sabahaSaglik olsun canim. Bu hafta asilalim diyet isine. Benim de 62lerden kurtulmam lazim.
Tamamdır hadi bugun sana da ceza yok :)Ben de 57,5a ulaşırsam ödülüm vardı bugün öğlen çok kaçamaklı bir menüm varmorordek
Artık menü yazmak başlıyorum akşama bugünü de yazarım ama öğleni kaçamak diye geçmek istiyorumama güzle bir yürüyüşüm var, gideceğim yerlere hiç vasıta kullanmadım:)
Bu arada gruplaşmam yapsak bugün de yarışmaya başlasak çok güzel olur bence çok motive edici olur
Ekliyorum listeye canım.
Evet ya fazla çıkınca insan sinir oluyor haliyle. Belki ilaçtan dolayı da olmuş olabilir dediğin gibi. Niye içmiyorsun hedefcim?
Günaydın canlarrrrrbol eksili bir cuma olsun
bu arada ben şimdi hastaneye geldim kese görmeye. Bu yüzden sabah tartılamadım. Size de bana da bol şans
![]()
İlk ben bildireyim
80.3/79.6/ -0.7 / % 0.87
Günaydın kızlar
57,4 bugünkü kilom yüzde hesabı nasıl yapacağımı bilemediğim için yapamadım iki hafta önceki kilom 58, izine ayrıldığım kilom 58,1morordek
Günaydın herkese
hayırlı cumalar
geçen hafta 63.1
bugün 62.5
fark. 600
yüzde 0.950
Eki Görüntüle 2165579
Gunaydinlar.
62.6/62.3/0.3/%0.47morordek
Dunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Salatalik
Domates
Ogle
Kucuk kase yogurtlu yulaf
Ogleden sonra
Tavuk gogus tavada
Yogurt
Aksam
2 havuc
1 avuc kiraz
3 lt su
Spor yok malesef
Günaydın herkese
Bu haftaki kilom 69.1 kg eksi 400 gr
Günaydınnn 5.takımın fıstıkları. Sabah tartıdaki rakamı hiççç beğenmedim.Muhtemelen uykusuzlukta bir etken wc vs. Dün sabah 5te bugünde 7de kalktık. Oğlumun ayarları bozuldu
İki gece toplamda 7 saat falan uyumuş oldum.
79ları görmüştüm tartıda hafta arası şimdi 80,1 çıkıyorum.Gün içinde tekrar tartılacağım bu bildirimim sayılmasın.
Ben sonuclari gordukce kilomdan utandim suanda
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 72.0
Fark +600
morordek sen beni listeye al kaptanim haftaya cok gzel gelicem sözzzzz
![]()
Kilom 81!!!![]()
Kızlar günaydın.
Kılom sabıt(( 65.1
Benım dıyetısyene gıtmem şart herhalde takıldım kaldım.
Kusura bakmayın geç oldu. Çok yoğunum.
morordek
Ben de 57,5a ulaşırsam ödülüm vardı bugün öğlen çok kaçamaklı bir menüm varmorordek
Artık menü yazmak başlıyorum akşama bugünü de yazarım ama öğleni kaçamak diye geçmek istiyorumama güzle bir yürüyüşüm var, gideceğim yerlere hiç vasıta kullanmadım:)
Bu arada gruplaşmam yapsak bugün de yarışmaya başlasak çok güzel olur bence çok motive edici olur
Tmm senden kacamaksiz menuler bekliyorum pazartesinden sonra ocağa kadar çift haneye dus bakalımCanım ben isvecten sonra biraktim ya diyeti tatildeyim diye vermedim ki aldım hatta
Valla tatilimin son 3 4 gunuydu hep gezdim hiç oturmadim evde hiç diyet uygulamadim ondan da giremedim buraya hiç
bildirimi de yapayım
candy_candy/132.2/134.9/+2.7/+%2.4
Pazar gunu Mersin'e dönüyorum pazartesi sahalardayımo yüzden hiç üzülmüyorum
![]()
Teşekkür ederim ordekim ama öncesinde sporumu yapicam tabiki deHak ettin tabi ki bu ödülü ciklatım![]()
6lara çok az kaldı cnm çok heycanliKilom 71.morordek
Tmm senden kacamaksiz menuler bekliyorum pazartesinden sonra ocağa kadar çift haneye dus bakalımama şok diyet yapma nolur
Teşekkür ederim ordekim ama öncesinde sporumu yapicam tabiki de![]()