Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy sorma cikilatam. Acayip heyecanlıyım.

Hadi hayırlı olsun Suzancım.
Bu zamandan sonra 2. görünebiliyor mu? Yoksa 1 tane olduğu kesinleşti mi?
Şuan çok erken bakıldığı için 6.-7. Haftaya kadar varsa 2. Kese oluşabilir diye biliyorum canım. Zaten bu da minicikti:-) yani net değil bence.

Maşallah maşallah canım kalp sesi dinleyebildin mi çok başlarda karından değil ama rahimden bakabiliyorlar
Yok canım daha 4+3 teyiz. Zaten ancak keseyi rahimden gördük. Bence kalp atışı için en az 1 hafta 10 gün vardır.

supersin canim tebrik ederim:KK15::KK9:biz bu hafta yarisalim en iyisi yenilen pehlivan gürese doymaz misali:KK70:

O degilde geldin gectin beni resmen cok pis kıskandımmmm ve hırslandim:mad:

Herkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorum :KK9: hastaneden şimdi geldim. 1 tane minicik bir kese göründü. :KK37:
ayy masallahh hadi gozun aydin insallah kalp atisinida duyarsin saglikla kucagina alirsin bebisini canim hayrli olsun :KK68:

supersin canim tebrik ederim:KK15::KK9:biz bu hafta yarisalim en iyisi yenilen pehlivan gürese doymaz misali:KK70:

O degilde geldin gectin beni resmen cok pis kıskandımmmm ve hırslandim:mad:

ayy masallahh hadi gozun aydin insallah kalp atisinida duyarsin saglikla kucagina alirsin bebisini canim hayrli olsun :KK68:
İnşallah canım :KK200:

Sen böyle anlattıkça benim içim kıpır kıpır oluyor ya :KK73:
Ay canım benim inşallah en kısa sürede sende hamile kalırsın. Benim içim hala kıpır kıpır değil bakalım kalp atışından sonra artık:rapci:

si_bel si_bel canim kac kiloyla basladin diyete merek ettim mezun olma kilolarimiz hemen hemen aynida:KK48: bu arada tebrik ederim :KK9::KK9::nazar:
71 di ama ozaman adet donemimde falandim 70. 71 arasiydim Martti. benim sorunum paketli gida tatlı hamurisi gece yemeleri çayı sade icememen. çokta spor yapmadım ama metobolizmam iyi. birde emzirme vardı.

Şuan çok erken bakıldığı için 6.-7. Haftaya kadar varsa 2. Kese oluşabilir diye biliyorum canım. Zaten bu da minicikti:-) yani net değil bence.

Yok canım daha 4+3 teyiz. Zaten ancak keseyi rahimden gördük. Bence kalp atışı için en az 1 hafta 10 gün vardır.

Çok tatlı ya :KK60:

Bu hafta pek buralarda olamayacağım Didemcim.
Diyete devam ederim ama ne kadar takıma uğrayabilirim hiç bilmiyorum.
Artık beraber görelim 60'ları bence. :KK36::KK36:

Benimde bir ara dizimde problem oldu canım bu aralarda hiç spor yapasım yok sıcaktan mıdır nedir :işsiz:

Üzülürüm ama ya uzun sürerse.
Kremledim sardım falan, 1-2 güne toparlasa bari.
Sıcaklar etkiliyor ama yaptıkça da açılıyor insan sıcağa da.

71 di ama ozaman adet donemimde falandim 70. 71 arasiydim Martti. benim sorunum paketli gida tatlı hamurisi gece yemeleri çayı sade icememen. çokta spor yapmadım ama metobolizmam iyi. birde emzirme vardı.
supersin ozman bende martin sonunda basladim dyete 78.5 la ama hala 7 lerdeyim insallah hepimize nasip olur mezun olmak:KK36:

Çok tatlı ya :KK60:

Bu hafta pek buralarda olamayacağım Didemcim.
Diyete devam ederim ama ne kadar takıma uğrayabilirim hiç bilmiyorum.
Artık beraber görelim 60'ları bence. :KK36::KK36:

Üzülürüm ama ya uzun sürerse.
Kremledim sardım falan, 1-2 güne toparlasa bari.
Sıcaklar etkiliyor ama yaptıkça da açılıyor insan sıcağa da.
tamamdir canim hadi insallah yaa:dua::KK200:

horlama problemi yok hastayken ağız açık uyuma var. Geniz eti alınması sonrası kilo artışı yaşadın mi. bizimki çok çok büyük değil kulak sıvısı duzelmedi geniz akıntısı oldumu kulak tıkanıyor. tüp kendiliğinden düşüyor demişti demek ayrıca alınması gerek. bilmiyordum. gelişim sıkıntısı falan oluyorMuş acaba ondan mı ufak tefek diyorum. kulak duymayana kadar geniz eti olcagini düşünmedimdi.
Oğlumun genız eti son saftaydı. O yüzden çok zor nefes alıyordu. Çok horlaması vardı kızımda aynı suan.
Evet tüp kendılıgınden düşüyor ama kulak ıcınden Dr alıyor onu. Gelısımını etkılıyor dıyorlardı ama amelıyat sonrası pek bı fark gormedım. Benım oğlumda ufak tefek. Sunnetden sonra ırılesmeye başladı :)))

Back
X