Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@candy_candy nerdesin senin ne kadar verdiğini merak ediyorum :KK73:
@0zlem kuzum sen ne yaptın merak ediyorum kabızlığini gitti mi benim denemelerime göre ki bilirsin ben de hep kabızim yulaf lapası ni düzenli yemeye başladığımdan beri kabız değilim mükemmel birşey :KK75:
Yulaf lapasi bana da cok iyi geliyo. Cokta seviyorum
tamamdir kaotanim guvenini bosa cikarmicam insallah:dua::KK200:

ohh mis afiyet olsun canim hakettin gercekten:dondurma:

insallah canim bende 7 li rakmlardan kurtulmak istiyorum artik bgun saf protein yapiyorum bakalim nolcak sabaha:işsiz:
Saf protein ise yariyo bence. 3 4 gun felan yapabilsek daha iyi olur da bayiyo bi yerdeb sonra hep protein.
Herkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorum :KK9: hastaneden şimdi geldim. 1 tane minicik bir kese göründü. :KK37:
Hadi gozunuz aydin canim. Cok sevindim:nazar:

Sonunda yatabildim çok hareketli bir gün oldu yoruldum menüm morordek morordek

Sabah
Kahvaltı yapamadım
2grisini
Şekersiz. Türk kahvesi

Öğlen
Yoğurtlu bugday çorbası

Akşam
5 YK etli nohut
Cacık
Çay

Gün içinde Ada çayı 4 fincan
Nane çayı 1 fincan

Veee spor :)
Öğlen 30 dk gece 60dk toplam 90 dk bisiklet
150 mekik
50squat
30 leg raises
30 makas hareketi
3 dk plank
Hee birde yarım saat yürüyüş oğlumla arabayla gitmektense yürüyerek AVM ye gittik :)

İyi geceler herkese :KK200:
Süpersin canm :KK9:

Günaydın hanımlar güzel eksilerle gelin haydi :KK49:

Tamam canım ayırıyorum izne o zaman

Tatildeyken daha çok spor yapar olmussun rintcim :)

:KK9::KK9::KK9:
7'ler gelmiş ciklatım tebrikler

Tebrik ederim canım listeye ekliyorum, yüzde hesabını ben hallederim :)
Mezuniyete son 1 kilo diye gazımı da vereyim :rolleyes:

Evet evet çıkıp çıkıp yürüyoruz. Yemeği abartmamaya çalışıyorum ama dün kahvaltıyı fazla kaçırdım. Bugün yine orta karar gidiyorum.
Yalnız maalesef tartılamadım ben. Eczane bulduğumda 2 lt su içniş öğlen yemeğimi de yemiştim çoktan. :KK43:
Azıcık uzak bir yerde kalıyoruz

Aynı canım bende severim yulafi ailece yiyoruz da hergün değil.Artik daha düzenli yerim. Kızım da kabız oldu geçen gün ağladı hep wc.de.:KK35:
Ah kıyamam, geçmiş olsun.

Özleeeeemmmmm. Foruma daha aktif katıl ortim. 100 gram bile olsa artı değil eksi gelelim bebeğim.

Sporuma nazar değdi galiba. Dizim fena olmuş. Zor yürüyorum. Sporum yalan oldu. :mad::mad:
Sana da çok geçmiş olsun hedefcim.

Herkese merhaba kilo veren herkesi tebrik ediyorum :KK9: hastaneden şimdi geldim. 1 tane minicik bir kese göründü. :KK37:
Ay ne güzel haber. :KK200: Hadi gözünüz aydın canım.

Bende hedefleri kilo paylaşımından sonra atarım size kızlar. Ne kadar denersem deneyeyim en az 80 çıktım. :KK51: Şaka gibi.
azaydidem azaydidem didemcim kızkardeşimin eşinin kolestrolün bir değişik tarzı bişiysi fazla çıkmış. Ne olduğunu da tam öğrenip söylerim istersen. :KK48: Doktor Akdeniz diyeti önermiş ona abla sende dene deyince aklıma sen geldin. Hani kan gruplarına göre beslenme vs. Ben A grubuyum. Yanlış hatırlamıyorsam tüm kırmızı etler yasaktı, sebze ağırlıklı beslenmeliydim. Senin yedeğinde varsa tekrar yazar mısın? :KK22: Yoksa araştırırım. Bir de bunu deneyeyim. Ama benim en büyük sorunum ekmek tarzı birşey olmayınca doymuyor olmam. :KK43: Bunu da çözmem lazım. Tatlıyı falan öyle geçiştirebiliyorum ama acıkınca gözüm dönüyor. :KK34:

Bu arada ördeğim ben pazartesinden sonra 3 hafta kadar yarı izin rica edeceğim. Misafirler gelecek, biz şehir dışına çıkacağız derken çok aktif olup menü paylaşamayabilirim ama cuma bildirimlerimi mutlaka yaparım. Diyetime de devam. Sıkıntı olur mu?
Yok hedefcim olmaz
O zaman seni olusturacagim gruplara dahil etmeyeyim şimdilik
Cok sevindim Suzicim sağlıkla gelsin minnak :)
Selam herkese arkadaşlar geç oldu kusura bakmayın bugün düğünümüz var çok yoğunum.
Annemin tartısıyla tartıldım benim tartıya Arasında 1 kilo fark var. Kabızlık şişkinlik ayrıca dikkat edemememden ötürü sonuç 82.8
Canım annenin tartısına göre yazdın sonucu değil mi? Yani senin tartına göre sonuç 81.8?

Saf protein ise yariyo bence. 3 4 gun felan yapabilsek daha iyi olur da bayiyo bi yerdeb sonra hep protein.

Özleeeeemmmmm. Foruma daha aktif katıl ortim. 100 gram bile olsa artı değil eksi gelelim bebeğim.

Teşekkür ederim Canlar. :KK60: Burayı da tüp bebek sayfasına çevirdim ama sizinle paylaşmadan da yapamıyorum:KK200: kalp atışını da duyalım diğer gelişimleri mart annelerine yazarım artık:KK70:

Yok hedefcim olmaz

Canım annenin tartısına göre yazdın sonucu değil mi? Yani senin tartına göre sonuç 81.8?
Sağol canım inşallah:KK200: bu arada mezuniyet kiloma baktım da keşke azıcık daha sıksaymışım dedim. Mezun olsaydım dönüşüm daha mı avantajlı olacaktı canım?

Sağol canım inşallah:KK200: bu arada mezuniyet kiloma baktım da keşke azıcık daha sıksaymışım dedim. Mezun olsaydım dönüşüm daha mı avantajlı olacaktı canım?
Yoo şu anda hamilelik nedeniyle izne ayrıldığın için istediğin zaman istediğin kilo ile geri dönebilirsin canım. Eski kilona ulaşmana gerek yok tekrar listeye girmek için. Hamilelik ve sağlık özel izinlerden sayılıyor :)

ben 3 gun kesin yapmak istiyorum bakalim suanda gzel gidiyo su 3gunde 70 kiloya insem gerisi kolay gibi geliyo bakalim:KK51:

Bende hedefleri kilo paylaşımından sonra atarım size kızlar. Ne kadar denersem deneyeyim en az 80 çıktım. :KK51: Şaka gibi.
azaydidem azaydidem didemcim kızkardeşimin eşinin kolestrolün bir değişik tarzı bişiysi fazla çıkmış. Ne olduğunu da tam öğrenip söylerim istersen. :KK48: Doktor Akdeniz diyeti önermiş ona abla sende dene deyince aklıma sen geldin. Hani kan gruplarına göre beslenme vs. Ben A grubuyum. Yanlış hatırlamıyorsam tüm kırmızı etler yasaktı, sebze ağırlıklı beslenmeliydim. Senin yedeğinde varsa tekrar yazar mısın? :KK22: Yoksa araştırırım. Bir de bunu deneyeyim. Ama benim en büyük sorunum ekmek tarzı birşey olmayınca doymuyor olmam. :KK43: Bunu da çözmem lazım. Tatlıyı falan öyle geçiştirebiliyorum ama acıkınca gözüm dönüyor. :KK34:
ya etler yasak degil aslinda ama biz a kan grubu olanlar sindiremiyomusuz et turevi seyleri sut urunleride cok onerilmiyo mesela daha cok sebze meyve tahılli gıdalar bence sebzd tarziyla beslenirken bugday ekmegi tuketeblirsin ama ben basaramam sanirim bende tam tersi ben protein agirlik dyet yaparsam gzel kilo veriyorum ve doyuyorum ona karar kıldim oyuzden kafami hic karstrmak istemiyorum kafama gore eevm edicem protein agrlikli tabiki bende ole pek bsey yok netten baktm cogunlukla cokda arastrmadmda bildiklerim bunlar isde sen yinede netten arastir canim:KK15:

Teşekkürler tatlım.

Yok hedefcim olmaz

Evet ördeğim. Etmezsen daha iyi olur.
Çok da istemiştim ama işte..

Teşekkür ederim Canlar. :KK60: Burayı da tüp bebek sayfasına çevirdim ama sizinle paylaşmadan da yapamıyorum:KK200: kalp atışını da duyalım diğer gelişimleri mart annelerine yazarım artık:KK70:

Paylaş tabi ki şekerim.
Beraber bekledik sonuçta dimi :)

Back
X