Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum
Kahvalti
Kk beyaz peynir
2 haslanmis yumurta
1 ince dilim macar salam
Nescafe

Ogle
1yarim haslanmis tavuk gogsu
10 kornison aci biber
1 kornison salatalik

Arada
2 kirmizi erik
Avuc ici kdar cekirdeksiz uzum
( birazcik safproteinin dısına cıktim ama olsun sporla dengelemisimdir insallah)

Aksam
yarim but
1 kase yogurt icine 1.5 kasik yulaf kepegi ve 3 günkurusu koydum

Arada
sekersiz turk kahvesi
2 gün kurusu

Su 2lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
30 dakika yuruyus
30 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
300 ip atlama
60 sn plank

morordek morordek

Cikilatacanavari Cikilatacanavari canim 40 puan cezam vardi burdan kesiver unutmusum seni etiketlemeyi :KK15:

Günaydınnnn 5. Takımın güzel çıtırları:KK36:
Günaydınnnnn :))
images (1).webp

Ne tatli heyecanlar bunlar. Gecen yil bu zamanlar ben de bu heyecanlari yasiyodum o gunlere gittim:anneadayı::anne:
Ay seneye de ben böyle derim umarım :KK200:

Teşekkürler canımmmm.

Mersiiii canım. Tamam beybi, spor candır. :KK76:

Ay kıyamam. :KK19: Bizle oyna sen bırak kenarı köşeyi, biz sana kaynana gibi karışır aldırmayız kilo. Ama hormonal durumlar var malum, çokta üstüne gelmeyiz :KK48: amannnn sen kucağına al da hayırlısıyla kilo veririlir canım benim. Abartmazsan bişicik olmuyor İnan. Ben her iki Doğuma da 10ar kilo alarak girdim ama emzirme işi bitikten sonra geri aldım. Şu anda ilk doğuma girdiğim kiloya yakınım. Aslında doğum sonrası eve döndüğünde otomatik atıyorsun zaten 3-4 ne ise. Bu işin önemli kısmı sonrası. Ay süt veriyorum diye baklava börek yemek yok mesela. :p
Abartmam herhalde canım :KK53: kilo almaya çok müsait bir yapı olunca insan bir korkuyor :KK70:bu arada hamileliklerinde çok az kilo almışsın gerçekten :KK9:tabi birde sonrası var:-) amannn veririm ya ne olacak altı üstü kilo :confused:
Canım benim çok mutlu oldum senin adına. Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.
Sağol canım amin :KK200:

Abartmam herhalde canım :KK53: kilo almaya çok müsait bir yapı olunca insan bir korkuyor :KK70:bu arada hamileliklerinde çok az kilo almışsın gerçekten :KK9:tabi birde sonrası var:-) amannn veririm ya ne olacak altı üstü kilo :confused:

Demii yeterki bebiş sağlıkla gelsin gerisi boş senin elinde :)bende oldum olası balık etli kilo almaya müsait yapıdayım canım 7 kg aldım hamileliğimde ama haftada 4 kez spor yaptım koşu bandında yürüdüm hep kilodan değil normal doğum hevesindendi :) ama sezeryan oldum yine :))))
Sporu bırakmamaya çalış yürüyüş olur plates olur rabbim güzel rahat hamilelikler versin inşallah

Eline sağlık kaptanım :)
Bugün mü başlıyoruz puanlamaya
Evet canım cumadan öteki cumaya
Yani perşembe son
haftaya beni de gruplardan birine alırsın değil mi ördekim. :KK66:
Tabi ki canım
Dediğim gibi bu hafta izin durumunda olanları eklemedim ama haftaya normal düzenine dönüp menü yazabileceksen eklerim :)
Bızım günlük menü ve spor puanlarını gorebılcegımız yer YÖK degılmı. Ona göre daha da sporu arttırabiliriz. Ortam Daha fazla kızısır. 1.lik için daha fazla çaba harcıyabılırız. 1. Sayfaya daha önce bakmıştım ama günlük aldığımız puanları goremedım
morordek morordek
Ilk sayfaya eklemeye çalışacağım canım günlük olarak
Pazartesi başlarım
Ahahhaaaaa sana itiraz eden taş olur taş. :KK70::KK70:Kız Allah iyliğini versin, bu isimleri nerden buldun. :KK70::KK70::KK70: Ben pötürcüklerden fancy :KK70:
Bence süper oldu, öyle değil mi :KK53::KK53:
Menü bildirimi ve spor yaparım kaptanım tatilde. Ama tartılamıyorum :KK43:
Tamam canım menü yazdığın sürece grubuna puan sağlarsın ;)
Evet canım aynen
Oh valla 82.8 olsaydı nota alıyorduk.. 81.8 olarak paylaştım zaten ama korkuyordum :KK17:
Yaa emniscim bu sirineyi fancynancy fancynancy ile çok seviyoruz(!) degil mi Ferahim? :KK53:

Günaydın pıtırcıklarım ve pötürcüklerim :KK53:

Hafta sonu pek girme fırsatım olmuyor menulerinizi pazartesi puanlayacagim

Ilk sayfaya eklemeye çalışacağım her gün iki grup arasındaki rekabet o kızışsın diye :KK53:
dünkü sporlarda dahil dimi kaptanim:KK53:

morordek morordek kaptanim sitede sorun yasadm ondan bildirim yapamadm kushra bakmayin ama listeye zaten kesin giremem diye bir iki gun once belirtmistim :( iyiki listede değildim de sorun almadı :( siteye msj yazma yapmadi alinti yapaym diye denedim onuda cevap yazamadan yolladm hatta yazma kiaminda sorun oldu bugun anca duzeldi

Back
X