Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

300ip görevi yapılmıştır :spor:

bi 300 de benden gelsin ozmn:spor:
Ben de ip yok ama onun yerine ekstra spor yaparim.
Cherry Mom Cherry Mom hepimize kötü örnek oldu 7 kilo alarak. Ben güzel örneğin mesela 25 kilo aldımm
Ben de iki dogumda da toplamda 40a yakin aldim:oha:
Ooooo :KK57::KK57: kaç kiloyla başladığın önemli tabi canım ama ben 25 alsam arabaya ihtiyacım olmaz. Yuvarlana yuvarlana giderim her yere :KK70::KK70:çok ekonomik buldum:confused:
:KK70::KK70:

Ay seneye de ben böyle derim umarım :KK200:

Abartmam herhalde canım :KK53: kilo almaya çok müsait bir yapı olunca insan bir korkuyor :KK70:bu arada hamileliklerinde çok az kilo almışsın gerçekten :KK9:tabi birde sonrası var:-) amannn veririm ya ne olacak altı üstü kilo :confused:

Sağol canım amin :KK200:
Tabi verirsin şekerim. :KK15::KK15:

Günaydın pıtırcıklarım ve pötürcüklerim :KK53:

Hafta sonu pek girme fırsatım olmuyor menulerinizi pazartesi puanlayacagim

Ilk sayfaya eklemeye çalışacağım her gün iki grup arasındaki rekabet o kızışsın diye :KK53:
Benim de laptop bozuldu yaaaa. Ekran çalışmıyor ördekim. Hedef listesini düzenleyemedim artık çalışmazsa tüm uğraşlarıma rağmen, telden halledeceğim.

Kızlar ya müthişsiniz ne güzel gaza gelmissiniz bileydim bu grup işini önceden yapardım :KK53:

dünkü sporlarda dahil dimi kaptanim:KK53:
Dahil tabi ki canım dün başladı haftaya perşembe son
morordek morordek kaptanim sitede sorun yasadm ondan bildirim yapamadm kushra bakmayin ama listeye zaten kesin giremem diye bir iki gun once belirtmistim :KK43: iyiki listede değildim de sorun almadı :KK43: siteye msj yazma yapmadi alinti yapaym diye denedim onuda cevap yazamadan yolladm hatta yazma kiaminda sorun oldu bugun anca duzeldi
Anladım sorun olduğunu zaten, cevapla demişsin ama mesajın yoktu falan :) neyse olur öyle şeyler
Yaa öyle mi :) Didem çıtırlar deyince çıtır bir günaydın göndereyim dedim hemen moda girdim :))
Hehe ne güzel olmuş :)
Dün o kadar spor yaptık degılmı:) morordek morordek
Evet canım dahil, merak etmeyin :)
Evet canım ya sorma morordek morordek kaptanım bizi aynı grupta yaparmisin lütfen :KK51::KK22:

Eveeettt lütfeeeennnn :dua: morordek morordek
O zaman birini daha bulun grup değiştirmek isteyen varsa onunla değişin aynı gruba gidin. Eşit sayıda yapmaya çalışmıştım çünkü :)

Evet canım cumadan öteki cumaya
Yani perşembe son

Tabi ki canım
Dediğim gibi bu hafta izin durumunda olanları eklemedim ama haftaya normal düzenine dönüp menü yazabileceksen eklerim :)

Ilk sayfaya eklemeye çalışacağım canım günlük olarak
Pazartesi başlarım

Bence süper oldu, öyle değil mi :KK53::KK53:

Tamam canım menü yazdığın sürece grubuna puan sağlarsın :KK66:

Oh valla 82.8 olsaydı nota alıyorduk.. 81.8 olarak paylaştım zaten ama korkuyordum :KK17:

Yaa emniscim bu fancynancy fancynancy ile çok seviyoruz(!) degil mi Ferahim? :KK53:
Deriiinnn düşünceler ve yardımın sonucunda hatırladım Şeymacım :-):-)
Çooookkk severdik kendisini. Ama o da bizi severdi di mi di mi :rolleyes::rolleyes:

Demii yeterki bebiş sağlıkla gelsin gerisi boş senin elinde :)bende oldum olası balık etli kilo almaya müsait yapıdayım canım 7 kg aldım hamileliğimde ama haftada 4 kez spor yaptım koşu bandında yürüdüm hep kilodan değil normal doğum hevesindendi :) ama sezeryan oldum yine :))))
Sporu bırakmamaya çalış yürüyüş olur plates olur rabbim güzel rahat hamilelikler versin inşallah
Ay bende normal Doğum yapcam diye tutturdum. Ben oturuyorum Asya da doktor Avrupa yakasında. Sonlara doğru herkeste bir panik ya suyun gelirse ya erken gelirse diye bense çok rahattım. Bişi olmaz gideriz falan diyordum. Son muayenede nts den sonra tansiyon ölçümü vs. Doktor yarın çıkarıyoruz bebeği, preeklampsi dedi. Ölçüyorlar tansiyon sürekli yükeliyor, kızımın kalp atışları tavan. Annelik içgüdüsü diye bir şey olduğuna o gün inandım çünkü randevum bir sonraki gündü tutturdum gidicem de gidicem diye. Yaaaa işte böyle maceralar, maceralar. Dedim bakın boşuna heyecan yaptınız, sezaryen oluyor işte diye de trip atmışlığım oldu, evet. :KK53: Hamilelik ve lohusalık başka bir kafa yaaaa :KK70::KK70::KK70:

PÖTÜRCÜKLERRRRRRR DURMAK YOOKK DEĞİL Mİİİ :))

Eki Görüntüle 2166212
Daha totomu kaldıramadım emniscim ama hala umut vadediyorum. Gece yeni başlıyooorrrr :KK48::spor::KK49:

Anam foto koycam derken kocama yazdığım alışveriş listesini yapıştırmışımm :))):KK53:
Ahahaha.

fancynancy fancynancy ve @magickk :KK9: kızlar sizi çooookk tebrik ederim:sampiyon: devamını dilerim:nazar: harikasnz:KK200: veeee kilo veren tüm arkadaşlarm hepinize tebrikler:KK9:
Ayy çok teşekkür ederim :KK200:

Bızım günlük menü ve spor puanlarını gorebılcegımız yer YÖK degılmı. Ona göre daha da sporu arttırabiliriz. Ortam Daha fazla kızısır. 1.lik için daha fazla çaba harcıyabılırız. 1. Sayfaya daha önce bakmıştım ama günlük aldığımız puanları goremedım
morordek morordek
Daha ne kızışacak yahuu :))) yalnız bu hafta birinci olmak istiyorum kızlar ona göre adam gibi kilo verin abartmayın :))))):sopa::KK70:

Poturcukler konuşsun bakalım cnm önemli olan sonuç akşama herkeste deli gibi spor olacaktır eminim :KK76:
Ayyy ben çiklatımla ayrı gruba mı düştüm yhaaa. Ama bu hafta benden bolca yüzme ve koşu bekleyebilirsiniz. Benden söylemesi. Anneme gidiyorum spor yapabiliyimmm diye :KK70::KK70::KK70: bakalım yapabilecek miyim.

Ayyy ben çiklatımla ayrı gruba mı düştüm yhaaa. Ama bu hafta benden bolca yüzme ve koşu bekleyebilirsiniz. Benden söylemesi. Anneme gidiyorum spor yapabiliyimmm diye :KK70::KK70::KK70: bakalım yapabilecek miyim.
Bende ayın 15 inde yazlığa gidiyorum oğlan artık emmiyorda nasılsa habire yüzerimmm :))

Ooooo :KK57::KK57: kaç kiloyla başladığın önemli tabi canım ama ben 25 alsam arabaya ihtiyacım olmaz. Yuvarlana yuvarlana giderim her yere :KK70::KK70:çok ekonomik buldum:confused:

Ay bu pıtırcık ve pötürcükleri en çok ben sevdim. Her iki takımı da sonuna kadar destekliyorum. İki takımı da beğenip durdum :-)“Neşeli günler” filmindeki Şener şen gibi hissediyorum kendimi :KK70:atma ziyaaaaaaa :KK70:

Ay çok güldüm. :-):-):-)

Back
X