- 23 Mart 2016
- 30.623
- 91.567
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.321
Önce kartları görelim üstüne koyarız nasıl sinsiyim ammaa :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de işi mi biraksam ya nöbete gidince spor yapamıyorumAyyy ben çiklatımla ayrı gruba mı düştüm yhaaa. Ama bu hafta benden bolca yüzme ve koşu bekleyebilirsiniz. Benden söylemesi. Anneme gidiyorum spor yapabiliyimmm diyebakalım yapabilecek miyim.
Ayyy fena kiz bu çok fenaÖnce kartları görelim üstüne koyarız nasıl sinsiyim ammaa :))))![]()
Hahaha grup amacını aştı :) ama bizde de çocuk var işte aynı şeye geliyor :) o uyursa spor var yoksa yok :))Ben de işi mi biraksam ya nöbete gidince spor yapamıyorum![]()
Gıybet yapmayın:))) madem çok seviyorsunuz hersabh şirineyle günaydın derim :))))![]()
Ayyy fena kiz bu çok fena![]()
Siz de çocukları kreşe verin spor yapcaz biz dersinizHahaha grup amacını aştı :) ama bizde de çocuk var işte aynı şeye geliyor :) o uyursa spor var yoksa yok :))
Hiç endişelenme bebeğim.Anaaaa benimde totom bisiklet üstünde çürüsünn :)) Allah'tan geç yatıyorsun :) sabah uyandığımda şöööyle bir güzel sporlarını okuyayım![]()
Bende yazlığa gidiyorumBende ayın 15 inde yazlığa gidiyorum oğlan artık emmiyorda nasılsa habire yüzerimmm :))
Di mi.Fancycim daha biz yazmadık![]()
Ahahahaa fenaaaaa.Önce kartları görelim üstüne koyarız nasıl sinsiyim ammaa :))))![]()
Bırak yaaaa, kp baksın biraz sizeBen de işi mi biraksam ya nöbete gidince spor yapamıyorum![]()
Ahahahaa 2 no uyudu 1i de halledince ısınmaya başlıciiimmm.fancynancy Toto kalktı demiiii bacım :))
Okadar büyük konuşuyorum burda hani diğer pötürler :)))
rint
magickk
parkbyull @beyazinci
Ayy benim ki daha 19 aylık ablası buna benden başkası katlanamaz zaten çok yaramaz:))Siz de çocukları kreşe verin spor yapcaz biz dersiniz![]()
Ben senin yerinede yaparim mirak etme pıtırcıgimBen de işi mi biraksam ya nöbete gidince spor yapamıyorum![]()
siz yatın gariii ben spora devammAhaazaydidem geldiiii git yat canım sen bize de bir ağırlık çöktü zati hahajaja
Aklıma direk bu karikatür geldiAna muhabbet çok koyu kendimi bisiklet üstünde unuttum![]()
Benimki efsane ya huyok artikkk
Ama bazi bunyelr gercekten ole cok fazla aliyolarmis verebildinmi peki o 25 kiloyu dogumdan sonra nasil gitti merk ettim
Ben ilk kizimda 13 kilo ikincide 11 kilo aldim
Ay sorma bugün spora basladım. Mınık dolanıyor etrafımda spor yaptırmıyor. Uyuyunca yıne basladım spora.Hahaha grup amacını aştı :) ama bizde de çocuk var işte aynı şeye geliyor :) o uyursa spor var yoksa yok :))
Hahaha cuk oturdu :)))Aklıma direk bu karikatür geldiaman dikkat et canım
![]()
Sen de cok almissin ama vermissin hepsini yine masallah. Darisi basimaBenimki efsane ya hu
58,5 hamile kaldım 84le doğuma girdim.
Oğlumun ilk doğum gününde 54'tüm. Sonra ufaktan almaya başladım geri 62yi gördüm. Şimdi tatil öncesi 58.1e kadar düştüm.