• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

1000057674.webp
Uygulamadan yaptım sabırla sürekli reklam çıkıyor yapamıyorum
PAzartesi 77.850
Eksi 250gr bunada çok şükür diyorum ama ödemim var
Yüzde 321
Chocolita Chocolita

Az da olsa etkim varsa çok mutlu olurum ❤️Sende iyi ki varsın noracım 🫶🥰

Güzel tarif ettin tam olarak öyle bir his. Empati hayatın her yerinde ne kadar önemli ya. Anlaşılabildiğin yerde parlıyorsun. Yapabildiğimizi gördükçe birlikte güç buluyoruz 🌸 ciddi bir güç bu arada

Hayır olsun pembecim. Gördüğün kötü rüyaları anlatmamak daha hayırlıymış. Allahım sen beni gördüğüm bu rüyanın şerrinden koru deyip 3 kere euzü besmele çek gönül rahatlığıyla yat uyu 😘

Mutlu olursun canım ❤️ Şu an derdimiz bu olduğu için en büyük problem buymuş gibi geliyor ama tabi ki değil. Büyük dertlerden korusun Rabbim. Başarırsak mutlu olmanın önemli bir kısmı olacak. Dik durmayı öğrenmiş olacağız. Özgüven geldiği için güncelleme gelmiş gibi hissedeceğiz. O duygu diri tutuyor aslında. Diğer isteklerimiz içinde cesaretimiz olacak. Dolayısıyla umudumuz olacak. Yalnızlık çaresizlik insanın geleceğe karşı umudunun olmamasından geliyor. Aslında psikolojimizi düzeltiyoruz. Önemli bir iş yapıyoruz. Sadece eksilmek olarak düşünme
Şu an yaptıklarımız yaşlandığımız zamanki sağlık durumumuzu da hazırlıyor. Bunu da unutmayalım ❤️
Haklısın canım❤️ gerçekten büyük dertlerden korusun allahım kiloyu elbet vereceğiz 🤩

Pazartesi 79.4
Cuma 79.1
Fark 0.3
Yüzde 0.379
💜
Aylık sonuçtan ceza yiyeceğim ama spora başlamak için benim motivasyonum olacak en azından oğlumın doğum gününe kadar 5 kilo verme hedefim var inşallah yaza kadar mezun olacağım bende 💪🥳
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000039715.webp
    1000039715.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 11
Dişçiye gittik süt dişi çekilecekmis enfeksiyon varmış antibiyotik verdi bı hafta sonra çekilecek
Eve gel çocukları doğurup pazara gittim geldim kahvemi içtim 🤪
Akşama mercimek köftesi yoğurtlu kereviz yapacağım kendime listemde yok canım çok istiyor ölçülü bir şekilde yerim

Back
X