- 8 Mart 2020
- 5.999
- 28.927
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA aynı kilodayizEki Görüntüle 3656403
Fark -200 gram
Yüzde %-0.257
Chocolita
Geçen hafta çok bozdum daha yeni yeni toparlanıyor
Haklısın canımAz da olsa etkim varsa çok mutlu olurumSende iyi ki varsın noracım
Güzel tarif ettin tam olarak öyle bir his. Empati hayatın her yerinde ne kadar önemli ya. Anlaşılabildiğin yerde parlıyorsun. Yapabildiğimizi gördükçe birlikte güç buluyoruzciddi bir güç bu arada
Hayır olsun pembecim. Gördüğün kötü rüyaları anlatmamak daha hayırlıymış. Allahım sen beni gördüğüm bu rüyanın şerrinden koru deyip 3 kere euzü besmele çek gönül rahatlığıyla yat uyu
Mutlu olursun canımŞu an derdimiz bu olduğu için en büyük problem buymuş gibi geliyor ama tabi ki değil. Büyük dertlerden korusun Rabbim. Başarırsak mutlu olmanın önemli bir kısmı olacak. Dik durmayı öğrenmiş olacağız. Özgüven geldiği için güncelleme gelmiş gibi hissedeceğiz. O duygu diri tutuyor aslında. Diğer isteklerimiz içinde cesaretimiz olacak. Dolayısıyla umudumuz olacak. Yalnızlık çaresizlik insanın geleceğe karşı umudunun olmamasından geliyor. Aslında psikolojimizi düzeltiyoruz. Önemli bir iş yapıyoruz. Sadece eksilmek olarak düşünme
Şu an yaptıklarımız yaşlandığımız zamanki sağlık durumumuzu da hazırlıyor. Bunu da unutmayalım![]()
Allah yardımcın olsun canımÜç çocukla dişçiye gidiyorum dua edin banaoğlum uslu dursun büyük kızımın dişi ağrıyor okula gitmedi ins çekim olmaz
![]()