- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.481
Teşekkür ederim canım. Ay ne güzel söyledin canım Doğumdan sonra diye, inşallahEvet senin de ilerlemen çok iyi Suzicim
İnsallah doğumdan sonra hedefine ulaşıp mezun olacaksın :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Ay ne güzel söyledin canım Doğumdan sonra diye, inşallahEvet senin de ilerlemen çok iyi Suzicim
İnsallah doğumdan sonra hedefine ulaşıp mezun olacaksın :)
Bireysel sıralama listesi hazırlanmış hanımlar:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-56599192
Şu anda yarışmacı olan arkadaşlar yarışma başlangıcından beri olan durumlarını kontrol edebilir.
@parkbyull ve @hedef38beden sizleri ilk 10'a girdiğiniz için tebrik ediyorum![]()
Yarışmaya başlangıç kilosu baz alınıyor canım.Ay ben 73 olmusum resmen rezillik
Ama ben budaya 78 kiloyken gelmistim 72 den hesaplamislar dha ust siralarda olablirdim halbukibu sabahki kiloma gore 7.2 kilo vermisim
![]()
Anladim ii bakalim daha yolumuz uzun 1. Siralarda yerlesicegimiz mezun olucagimiz zmanlarda gelecek insallahYarışmaya başlangıç kilosu baz alınıyor canım.
Cidden herkes nerelerde yahu? Birkaç kişi menü yazmış sadece
Hastayım ben kaptanımCidden herkes nerelerde yahu? Birkaç kişi menü yazmış sadece
Bugün evde yoktum. Yarın Çarşamba Cuma’da evde yokum. Persembe evde olmaya karar verdım ama bellı olmaz. Yaz gelınce bı hareketlılık söz konusu bende. Yoğun gecıyor günler.Cidden herkes nerelerde yahu? Birkaç kişi menü yazmış sadece
gecmis olsun canim cabucak iyilesirsin insallahHastayım ben kaptanım
Menüm
Sabah
Omlet
Kahve
Öğlen karpuz
Akşam
Fasulye
Bulgur pilavı
Yoğurt
Ihlamur kahve şekersiz çay gün boyu tükettim
Spor sadece öğlen 40 dk bisiklet yaptım.daha iyiydim şimdi fena vurdu hastalık