Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar Canlar. Dün maalesef kanamam oldu acile gittik. Kese yerinde duruyordu birşey yapmaya gerek yok, zaten ilaç kullanıyorsun dedi acildeki doktor. Bu sabah normal kontrolüm vardı. Kese duruyordu ama kanamayı sorun etti doktor. Bir tane düşük önleyici iğne vuruldum. Şimdi yine transferin başındaki gibi yatış durumuna geçtim. İnternet ortamından da biraz uzaklaşmak istiyorum. Arada girer sizinle hasret gideririm veya yazdıklarını okurum :KK200: umarım güzel haberlerle gelebilirim. Hepinize kilo vermede başarılar diliyorum :KK68:
Canım dualarımda seni eksik etmiycem Allah'ın izniyle yavrunuzu sağ salim kucağınıza alın inş öpüyoruz seni

merhabalar Canlar. Dün maalesef kanamam oldu acile gittik. Kese yerinde duruyordu birşey yapmaya gerek yok, zaten ilaç kullanıyorsun dedi acildeki doktor. Bu sabah normal kontrolüm vardı. Kese duruyordu ama kanamayı sorun etti doktor. Bir tane düşük önleyici iğne vuruldum. Şimdi yine transferin başındaki gibi yatış durumuna geçtim. İnternet ortamından da biraz uzaklaşmak istiyorum. Arada girer sizinle hasret gideririm veya yazdıklarını okurum :KK200: umarım güzel haberlerle gelebilirim. Hepinize kilo vermede başarılar diliyorum :KK68:
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin de hayurlısyla bebişini kucağına alırsın:)

Karbonhidrat evet de kızartma değil ya görün patates gibi düşündüm ben , patatesin sağlıklı hali :KK70:
Ah canım benim nasıl da masum masum anlatmış, okuyan cidden kumpirin sağlık deposu oldugunu sanacak :KK53:
Neyse ya çok üzerine gittim sanırım bu kumpir meselesinde ama yanlış anlama sevdiğimden :KK15:
Mense 1.5 hafta var ordekim valla akşam bide kayınvalidemin doğum günü var :bicak:
Ben bugün öğleden sonra kapattım sporu artık cumartesi biraz spor yapicam :duduk:
Geçenlerde de kv'nin doğum günü yok muydu senin ya? :KK53: Yoksa o annen miydi? Bu kadar kısa sürede doğum günü olamayacağına göre ben karıştırdım sanırım :bicak:
Kusura bakmayin kizlar ve morordek morordek ben yine acil tatile gitmem gerektigi icin giremedim ama zaten listede degil izindeydim diskalifiye niye oluyorum anlamadm listeye girmeden izindeyken diskalifiye nasl oluyor? Ben de yazn islerim ve sik sik tatile gidisimizden dolayi aktif olamiycagimi ve uzun bir sure izinden donup listeyw girmemem gerektigini anladgmi soyliycektm ama zaten izindeym yani ekstra bir uygulama gerekiyor mu?
Arkadaşlar açıklamış zaten, takımdan değil ama oluşturduğum gruplardan diskalifiye ettim demiştim.
slm kızlar
genelde okuyorum bağımlılık olmuş burası ve kesinlikle izin yaramaycak banada abartmamaya çalışıyorum ama bakalım yarın sabah ne gostercek benim emektar tartım yoldayım otobüste.
yarın akşam bol bol oynayıp kurtları ve kalorileri atarim inşallah.
cuma günü Iyi olur inşallah takım için.
Bazı takımlar kalabalık bazı takımlarda fazla kilolular var bu denge nasıl sağlanıyor merak ettim.
Sibelcim izinde kilo almadan kaldıgın yerden devam edersin umarım
Takımdaki dengeleri ayarlama diye bir şey söz konusu da değil canım. Katılmak isteyenler konusuna üye ihtiyacı olan takımlar yazıyor, katılmak isteyen yarışmacılar da kendilerine yakın hissettikleri takımda yarışmaya başlıyorlar. O yüzden o denge pek ayarlanamıyor aslında.
Selam şekerler.
Umarım herkes iyidir ve yarın güzel sonuçlar alırız.
Kilom sabit gibi benim. Bugün bir atak için büyük sporlar planlıyorum ama bakalım ne olacak.
Hedefcim sen böyle diyip eksiyle gelirsin bence :KK15:
Suzicim insallah sağlıkla gelir miniğin, aklıma geldikce hep güzellikler diliyorum sana inan ki :KK200:
İlk haftalarda kanamalar olabiliyor, benim de lekelenme gibi olmuştu. Yerleşme kanamasıdır belki de, içini rahat tutmaya çalış. Tabi insan panikliyor anlayabiliyorum, Allah'ın izniyle sağlıkla gelecek insallah bebiş :emir_bebek:

morordek morordek bugünkü menümde kaçamak yok sonunda :)
Kahvaltı; haş yumurta peynir salatalık zeytin sütlü kahve
Öğle: etki kuru fasulye yoğurt bir kase şekersiz unsuz fit tatlı tarifim
Akşam: ezpgelin çorbası cacık 3kaşık kıyma kavurması
Su 2 lt, 40dk yürüyüş
Yihu sana kocaman 240 puan o zaman :KK73:

Canım moral bozmak yok Allah büyük. Dualarımız seninle inşallah aradığın o mutluluğa ereceksin. Dikkat et kendine :KK15:

Cok gecmis olsun canim. Saglikli bir sekilde kavusursun insallah.Icini ferah tut.
Yahu bu 7.takım perşembe akşamları bişey yemiyormuş erken yiyorlarmış :KK17: bende öyle bir yemişimki 6dan beri yediklerim fazla geldi rahatsız ediyor :mad:
Ben de aksam bisey yemedim. Meyve vs. Gecistirdim. Yarin goruces bakalim fark oluyo mu gercekten.

DUYURU

Yarın grupları yenileyeceğim hanımlar. Grup dediğim Pıtırcıklar ve Pötürcükler (yanlış anlaşılma oluyor sonra :işsiz:)

Dahil olmak ya da çıkmak isteyen varsa bana haber versin sonra gruplar yarı yolda kalıyor. Bu haftaki yarış hiç adil olamadı maalesef :KK43:
Ben katilmasam iyi olacak canim. Oglum hasta bu hafta cok zorladim kendimi grupta oldugum icin.

DUYURU

Yarın grupları yenileyeceğim hanımlar. Grup dediğim Pıtırcıklar ve Pötürcükler (yanlış anlaşılma oluyor sonra :işsiz:)

Dahil olmak ya da çıkmak isteyen varsa bana haber versin sonra gruplar yarı yolda kalıyor. Bu haftaki yarış hiç adil olamadı maalesef :KK43:
Ben devam etmek istiyorum ördeğim motivasyon açısından güzel oluyor

DUYURU

Ben de istiyoruuummm

Yahuuu ne yapıyorsun sen dost musun düsman mısın :KK53::KK53:

:KK9::KK9:
Bravo ciklatcıgım muhtesemsin

Bu sene bence daha dikkatli gibisin, kaçamaklar oluyor ama mesela sadece dondurma kaçamağı olan günler vardı. Artı gelsen bile hemen verilebilecek bir artı olur :)

Hoşgeldinnn, yeni gördüm mesajını :)
İyi gidiyor cumaya hazırlanıyoruz harıl harıl, sizde durumlar nedir? :)
Bir Allah'ın kulu da cevap yazmamış sana çok utandım :olamaz:

Misafire böyle mi davranıyorsunuz hanımlar :sinirli::sinirli:

Kumpir için puanından kestim canım

80 puan falan düstüm Didemcim puanlarından haberin olsun
Çok kötü bir menü

Hoşgeldin canım
Bugün çok hafif beslen lütfen yarına bi nebze umut olsun. Çok iyi gidiyordun tekrar geriye sarmaya hiç gerek yok :)

Vucudu sasırtmak icin detoksumsu bir şeyler mi yapsan acaba? Böyle direncli zamanlar icin iyi gelebilir

Kız ikidir yarın da yokum yazıyorsun ama bildirim yapacaksın değil mi :KK53: Beni korkutuyorsun
evet kaptanim ama bgun telafi ettim:KK15:

canim hakkinda hayirlisi insallah bebisini saglikla kucagina almak nasip olur dualrimdasin:dua::KK200:

DUYURU

ben tabikide her turlu varimmmEn Büyük KK:halay:

Yahu bu 7.takım perşembe akşamları bişey yemiyormuş erken yiyorlarmış :KK17: bende öyle bir yemişimki 6dan beri yediklerim fazla geldi rahatsız ediyor :mad:
Ay bizdemi öle yapsak ben bgun baya gec yedim ama malesef annem bizde disarida da hep islerimiz vardi aksam 8 buldu malesef:KK12:

Kusura bakmayin kizlarrr bgun hic ugrayamadim evde ve disarda islerim vardi bi ara grdim ama okuyamadn ciktim ancak firsat bulabildim hatta menumu bile cocuklar uyuyunca yazicam :eek:

Canım dualarımda seni eksik etmiycem Allah'ın izniyle yavrunuzu sağ salim kucağınıza alın inş öpüyoruz seni

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin de hayurlısyla bebişini kucağına alırsın:)

Ah canım benim nasıl da masum masum anlatmış, okuyan cidden kumpirin sağlık deposu oldugunu sanacak :KK53:
Neyse ya çok üzerine gittim sanırım bu kumpir meselesinde ama yanlış anlama sevdiğimden :KK15:

Geçenlerde de kv'nin doğum günü yok muydu senin ya? :KK53: Yoksa o annen miydi? Bu kadar kısa sürede doğum günü olamayacağına göre ben karıştırdım sanırım :bicak:

Arkadaşlar açıklamış zaten, takımdan değil ama oluşturduğum gruplardan diskalifiye ettim demiştim.

Takımdaki dengeleri ayarlama diye bir şey söz konusu da değil canım. Katılmak isteyenler konusuna üye ihtiyacı olan takımlar yazıyor, katılmak isteyen yarışmacılar da kendilerine yakın hissettikleri takımda yarışmaya başlıyorlar. O yüzden o denge pek ayarlanamıyor aslında.

Suzicim insallah sağlıkla gelir miniğin, aklıma geldikce hep güzellikler diliyorum sana inan ki :KK200:
İlk haftalarda kanamalar olabiliyor, benim de lekelenme gibi olmuştu. Yerleşme kanamasıdır belki de, içini rahat tutmaya çalış. Tabi insan panikliyor anlayabiliyorum, Allah'ın izniyle sağlıkla gelecek insallah bebiş :emir_bebek:

Canım moral bozmak yok Allah büyük. Dualarımız seninle inşallah aradığın o mutluluğa ereceksin. Dikkat et kendine :KK15:

Cok gecmis olsun canim. Saglikli bir sekilde kavusursun insallah.Icini ferah tut.

Ben de aksam bisey yemedim. Meyve vs. Gecistirdim. Yarin goruces bakalim fark oluyo mu gercekten.

evet kaptanim ama bgun telafi ettim:KK15:

canim hakkinda hayirlisi insallah bebisini saglikla kucagina almak nasip olur dualrimdasin:dua::KK200:

ben tabikide her turlu varimmmEn Büyük KK:halay:

Ay bizdemi öle yapsak ben bgun baya gec yedim ama malesef annem bizde disarida da hep islerimiz vardi aksam 8 buldu malesef:KK12:
Canlar her zamanki gibi desteğiniz için teşekkür ederim. Bende sakin olmaya çalışıyorum ama dün akşam hiç sakin olamadım maalesef. Kesin düştü dedim. Haftaya kalp atışı için gideceğiz. Güzel dilekleriniz için ayrıca çok teşekkür ediyorum. :KK200:

Dikkat et cnm kendini gönlünü ferah tut hayırlısıyla alacaksin bebişini kucağına ben de sana gebelikte ilgili bebis büyütmekle ilgili hep soru sorucam birinin öncülük etmesi gerek :KK15:

Aynen cnm annemindi bugün de kv demindi ilk defa doğum günü kutlanmis hediye almış dünyalar onun oldu ağladı bide çok duygulandım :KK36:ama pastadan da gömdüm :KK34:

Normalde ben de persembe leri daha dikkatli oluyorum ama bu perşembe cumartesi gibi oldu :oops:

Back
X