Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlarrrr nasilsiniz nelee yapiyosunuz dun menumu yazamadim kusura bakmayin bgunde bi bosluk buomusken hemen gecmisi okuyup menumu yazim dedim
Dun aksam tartida 72.5 gordum sok oldum dha aksam emegide yememistim ama bgun1 saat once tartildim ve 70.4 gordum yemek yiyip su ictigim halde oyuzdn bu haftaki hedefim sabit gelmek yetrki kilo almdan atlatiyim tatili morordek morordek ama cok yuzuyorum bgun sabahtan aksama kadar havuzdaydik minnakim zaten uyku haricinde surekli havuzda denizdeyiz kizimda ole oyuzden cok ayagima dolanmadilar dune gore bgun adam akilli toplasam 3 saat tam anlamiyla yuzmusumdur dunde 2 saat kadr oyuzden sabit gelicegime belki kilo bile verebilicegime inaniyorum nedense:halay:

Dunku menum
cok sacma oldu kusura bakmayin yolculuktu ilk gundu derken menuyu batirdim braz

Kahvalti
Peynir ve kıymali 10 catal börek
Cay

Ogle
Yarım ekmeyin yarisi kadar tavuk döner ekmek

Aksam
Yarim kase soslu bi corbaydi degisikti hic yemedim ama cok begendim
Tavuk yemegi 2 kasik
2 kasik pilav
2 kasik yogurtlu semiz otu
2 kasik yogurtlu naneli maydanozlu yesillikli salata
Avuc ici kadar üzüm
1 kemal pasa tatlisı

Su 2 lt

Spor
1saat hafif tempoda yuruyus yaptik aksam
2 saat yüzme

morordek morordek

Kizlarrrr nasilsiniz nelee yapiyosunuz dun menumu yazamadim kusura bakmayin bgunde bi bosluk buomusken hemen gecmisi okuyup menumu yazim dedim
Dun aksam tartida 72.5 gordum sok oldum dha aksam emegide yememistim ama bgun1 saat once tartildim ve 70.4 gordum yemek yiyip su ictigim halde oyuzdn bu haftaki hedefim sabit gelmek yetrki kilo almdan atlatiyim tatili morordek morordek ama cok yuzuyorum bgun sabahtan aksama kadar havuzdaydik minnakim zaten uyku haricinde surekli havuzda denizdeyiz kizimda ole oyuzden cok ayagima dolanmadilar dune gore bgun adam akilli toplasam 3 saat tam anlamiyla yuzmusumdur dunde 2 saat kadr oyuzden sabit gelicegime belki kilo bile verebilicegime inaniyorum nedense:halay:
iyi tatiller canım insallah dediğin gibi eksi gelirsin..:KK36:

Menüm ;
Uyanınca 400ml su

07:00
1 büyük t.kahvesi
1 maden suyu

07:30
2 kayısı
6 yk yogurt+ 1,5 yk yulaf kepeği

11:00
1 yumurta
Soğanlı,domatesli,sürklü salata
Peynir
3 dilim ekmek ( 2 dilim hakkım vardı aslında !!)

Ara:Yeşil çay + maden suyu

19:00
3 bardak ayran

Kızımla eşime içli köfte kızarttım kendime de kıymalı kabak yaptım ama canım yemek istemedi.
Sanki yemek yemiş gibiyim.

3 L su
3 t.kahvesi
1 yeşil çay
Akşam da 5&1 bitki çayı içerim

Spor;
Sabah: 1 saat yürüyüş

Öğleden sonra :

105 dağ tırmanışı hareketi

90 masa pozisyonunda bacak kaldırma

100 masa pozisyonunda bacakları yana açma

60 sumo squat (5 kg dumbel ile)

100 side lunge (5 kg dumbel ile)

35 dk zumba

1dk 15sn plank

morordek morordek

Menüm ;
Uyanınca 400ml su

07:00
1 büyük t.kahvesi
1 maden suyu

07:30
2 kayısı
6 yk yogurt+ 1,5 yk yulaf kepeği

11:00
1 yumurta
Peynir
3 dilim ekmek ( 2 dilim hakkım vardı aslında !!)

Ara:Yeşil çay + maden suyu

19:00
3 bardak ayran

Kızımla eşime içli köfte kızarttım kendime de kıymalı kabak yaptım ama canım yemek istemedi.
Sanki yemek yemiş gibiyim.

Spor;
Sabah: 1 saat yürüyüş

Öğleden sonra :

105 dağ tırmanışı hareketi

90 masa pozisyonunda bacak kaldırma

100 masa pozisyonunda bacakları yana açma

60 sumo squat (5 kg dumbel ile)

100 side lunge (5 kg dumbel ile)

35 dk zumba

1dk 15sn plank

morordek morordek
Bu nasıl salata arkadaşım

Ah şu saate kadar çok iyi gelmiştim de aon anda niye sapıttım bilmiyorum.:KK47::olamaz: Sanırım regl olmamın azizliği. Karbonhidrat açlığı...

Sabah:
-2 avuç çekirdekli siyah üzüm (demirim düşük olduğu için biraz fazla yedim)
-Filtre kahve

Öğle:
-Bol domatesli menemen

Ara:
-1 kase Sütlü yulaf (ballı-muzlu-tarçınlı)

Akşam:
-1 el büyüklüğünde bonfile
-4 küçük kare peynirli börek:KK43::KK43::KK43: (kareleri normal avuç içi kadar büyük kare değil yalnız, ortasına küçük bir kare çizecek boyutta ama dağıttı beni tabii...:sinirli:)

Neyse zaten şu regl dönemini pek saymıyorum. Bu dönemde böyle saçmalamalar oluyor arada ancak moral bozup diyeti bırakmıyorum. Tatilde de liste tutmaya devam edeceğim ki ipin ucu kaçmasın...

Bu nasıl salata arkadaşım
Canım sürkü bilmiyorsundur muhtemelen. Çökelegin içine baharat ve az biber salçası ya da pulbiber koyup yoğuruyorsun. Sonra top top yapıp 3-4 gün dışarda bekletiyorsun.Onu soğanlı domatese ekleyip biraz yağ ve sumak ekliyoruz.
Sade olarakta güzel oluyor.

Canım sürkü bilmiyorsundur muhtemelen. Çökelegin içine baharat ve az biber salçası ya da pulbiber koyup yoğuruyorsun. Sonra top top yapıp 3-4 gün dışarda bekletiyorsun.Onu soğanlı domatese ekleyip biraz yağ ve sumak ekliyoruz.
Sade olarakta güzel oluyor.
Memleket farklılığı olunca degısık yemeklerde oluyor halıyle. Bılmıyordum ogrenmıs oldum. Kafamda canlandırmaya çalıştım ama olmadı nete bakarım bırazdan.

Screenshot_20180724-204202_Samsung Internet.webp

gonulll gonulll Böyle birşey canım baharatlı çökelek diyebiliriz aslında..

Bugünkü menüm

Sabah
1 çk tahin pekmez yarım kk peynir
2 saat sonra kahvaltı
1 kk peynir
2 yk menemen
Yarım simit
Şekersiz yeşil çay

Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen
2 dilim karpuz
çeyrek kase mercimek