Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oğlum telefonumu alıp yere fırlattı ve ekranı kırıldı :olamaz:

Allahtan çalışıyor hala.

Bu sene içinde ikinci ekran kırışım. Öncekini kendim düsürmüstüm tabi. Ne bahtsızım ya :işsiz:
5 d camlardan taktır onlar daha iyi koruyor. Dikkat fıyat farkı çok oluyor. Normalde gelısı 15 lira cıvarı ama 90 lıraya satanı duydum sok oldum. 30 liraya kadar normal. Onlardan dene bı de.

5 d camlardan taktır onlar daha iyi koruyor. Dikkat fıyat farkı çok oluyor. Normalde gelısı 15 lira cıvarı ama 90 lıraya satanı duydum sok oldum. 30 liraya kadar normal. Onlardan dene bı de.
Nano değil mi ? eşimde ondan taktırdı ama fiyatını bilmiyorum o kadar pahalı mıymış :)

Nano değil mi ? eşimde ondan taktırdı ama fiyatını bilmiyorum o kadar pahalı mıymış :)
O galıba daha ınce oluyor ama onun da koruyuculuğu iyi. Karıştırmıyorsam tabı.
Benım dedıgım tlf ne renkse ona göre cam satılıyor. Mısal ıphone Beyaz renk tlf var ona göre beyaz cam takılıyor 5 d lerde böyle. Ama dıger camda renk farketmıyor hepsı ıcın şeffaf renk vardır. Buna mı nano yoksa Temperlı cam dıyorlar tam bılemeyecegım.

Tamam eğer kardio yapıyorsan öyle yaz tabi :)

Ahaha ya kıyamam :KK200:
Çocuk uyandıranı pıçaklayalım bence :bicak:
Bisikletin uzerinde uyuyabilmesi de iyiymiş yalnız, tebrik ettim kendisini :KK53:

Bence de emniscim, puanlar sadece motivasyon amaclı eklendi zaten. E tabi bir de şimdi gruplara falan ayırınca rekabet ortamı olustu sanırım ondan :KK53:
Canım emnisin dediği hiç önemli değil puan tabi önemli olan spor yapmak,menülere dikkat etmek..
Kesinlikle eleştirmek ya da başka bir amaçla yazmadım. Yeni görünce bilmediğim bisey mi var? Niye ayrı puanlanmis diye merak ettim sadece..
Yoksa her defasında dile getiriyorum kilolu olmamana ve çalışmana ragmen burada bizlerle ilgileniyorsun bir sürü emek harcıyorsun. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz zaten..
Yanlış anlaşılmadim inşallah..:KK37:

carsamba menu morordek morordek
Sabah uyaninca cevizli su
10 buçuk 1 yagda yumurta Cedar peynirli
domates salatalik 3 zeytin peynir ,çeyrek simit ,biberiyeli yeşil cay
ara 3 kare çikolata sütlü
2 buçuk karpuz kavun 1 kase çerez
5 murdun erik
çocuklara corba yedirir ken sıcak tuzlu derken 4 yk yayla çorbası
akşam 6 buçuk
maş fasulyeli kinoalı salata
1 tabak güveç patlıcan
3 yk yoğurt
çeyrek simit dayanamadm fazla biliyorum
şimdi çay yanında tatlı yememeye çalışıyorum çerez yiyorum eşim bitirse iyi olcak
şu 2 buçuk
150 ip
30 dk yürüyüş.

Süper gidiyorsun canım 10-15 gün sonra biz de biyerlere gideceğiz inşallah ben de senin gibi iradeli olabilirim.
Hicde dedigin gibi degilim canim ondan onceki gun tatlida yemistim yine bu menum braz daha gzel ama bgunku menumde dunku gibi oldu brazdan paylasicam:KK39:
Ama senin benden daha iradeli olacagina inaniyorum nedense:KK54:
Yarın bende tatileçıkıyorum. Umarım kazasız belasız geçer şu tatil dönemi. Şu an nasıl gidiyor oeki meraktayım. :))
suan yoldayiz eve donuyoruz 3 gunluk bi tatildi yarinda dikkat edersem belki eksi bile geleblirim ozmanda super olur:KK45:
Sende insallh kendini utabilir bol bo yuzersen kilo almadan donucegine inaniyorum bu arada hos geldin bi turlu firsat buluo yazamadim:KK36:

Bgunku menum

Kahvalti
Salatalik domates biber
Kk beyaz peynir
Az kasar peynir
Az tel peynir
1 tane sosis
3 siyah 3 yesil zeytin

Ogle
yarım muz
Yarım hamburger

Aksam
Adana kebap
Avuc ici kadar lavas
Bol salata
2 kasik yogurt

Arada
cay
1 top dondurma

Su 2 lt
1 bardak form cay

Spor
2 saat yuzme
Yarım saat yuruyus

morordek morordek

Günaydın :)
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 tk fıstık ezme şekersiz 1 çk tahin pekmez 1kk peynir 1 yk menemen yarım dilim çavdar ekmeği

Öğlen 1 bardak ayran 3 tane kremalı bisküvi ( öğlen yemeği yiyemedik de :KK43:

Ara 3 bardak ayran bir kase yoğurt (ilaçtan boğaz yanınca kendimi ayrana verdim.

Akşam yarım dilim ekmek 4 yk etli nohut 1 yk taze fasulye 3 4 dilim karpuz 1 yk erişte
Ara tarımdan çok 1den az orta boy şeftali

45 dk yürüyüş
10 squat

Toplam 2 saat sağ kol 15 dk sol kol ile duvar ve yer sildim :temizlik: tabii doğrudan el ve bez :olamaz:

Efsane bir yorgunluk... Tüm evi üç kez elden geçiriyoruz ahhh... Dedim saat tutayım belki akşam işime yarar :KK17:Daha camlar var ama saat tutmadın ona bak.

morordek morordek

günaydın ballar canlar:KK66:

sanırım direnci kırdım bir anormallik olmazsa bu sabah wc ye çıkmamış halim 73,5 idi :KK73::KK73:

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

dün ki menüm:

sabah:
haşlanmış yumurta beyazı 2 adet
avokado 1 adet
keçi peyniri (ağzıma etti mide ağrısından geberdim)
zeytin 2 adet
1 avuç yaban mersini
salatalık
domates
şekersiz çay

öğlen pancar salatası
bulgur pilavı
zerdeçallı mantarlı tavuk sıte

akşam :süzme yoğurt ,çilek,chia tohumu,amaranth tohumu

4 litre su
1 saat bölgesel (bacak çalıştım bıngıl bıngıllar malum)

Back
X