- 29 Ocak 2017
- 4.492
- 8.575
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #291.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım simit iki dilim ekmeğe eş canım veya 6 kaşık pilav/makarnaya öğlen de etli ekmek yiyince Perşembe’ye göre fazla karbonhidratlı olmuş sankiKahvaltı: 1 tk tahin pekmez yarım simit 1 yk peynirli yumurta domates salatalık
Öğlen: 1 etliekmek soda
Ara: 1 sb ayran
Akşam: 2 yk patlıcan yemeği 1 yk etli bulgur
Spor 50 squat 5 dk bölgesel.
Bugün de aynı şekilde temizlik devam. Ama kollarda dk tutmadımduvar sildim her duvar 3 kere. Şimdi koltuk yıkamaya gidiyorum :))
morordek
Cikilatacanavari
Sporun yine süper canım, çok kahve içiyorsun dikkatimi çekiyor uykunu kaçırmıyor mu?Menum;
Sabah
2 dilim çavdar ekmegi
Ezine peynir
Öğlende
1 dilim çavdar ekmegi
Ezine peyniri
3 yk yoğurt
Akşam
Az menemen
Patlıcanlı kabaklı yemek
Salata
2,5 L su
3 büyük t.kahvesi
1 L 5&1 bitki çayı
Spor;
1 saat yürüyüş
10 dk fitness dansı
50 yarım şınav
250 tekrar 5kg ve 2 kg dambel ile göğüs çalışması
45 dk saat yüzme
morordek
Yok canım uykumu kaçırmıyor uyumadan öncede içtiğim oluyor.Hem bu azaltılmış hali..Sporun yine süper canım, çok kahve içiyorsun dikkatimi çekiyor uykunu kaçırmıyor mu?
Demek ki kafeine dayanıklısın sen :)Yok canım uykumu kaçırmıyor uyumadan öncede içtiğim oluyor.Hem bu azaltılmış hali..![]()
Bunak ördek oldum benOrdekim tatil verdim bu hafta kendime ya![]()
Biz de seni özledik hedefcimSelam şekerler.
Hepinizi çok özledim.
Umarım yarın güzel sonuçlar alırız.
Nolur artı gelme canım :)Hedefim sabit gelmek canim
Abartmadim aslinda ama misafir olunca spor felan hic yapamadim. Bilmiyorum kiloyu nasil etkiler
Bence iyi yapmışsın o kadardan zarar gelmez :)
Ben de aynen çok sisim çok korkuyor yarından bi de nobetteyim ödem yapar diye aklım cikiyorİyi geceler kızlarmorordek
Of ya çok şişimm yarın +gelmem inşallah korkuyorum
Sabah
Klasik kahvaltı :) peynir zeytin domates yumurta çay
Öğlen
Oğlumdan kalan 2 YK pilav
Akşam
Balık
Salata
Karpuz
Yeşil çay
5 6 tane burçak bisküvi (keşke bu olmasaydı iyiydi)
Spor
Yarım saat kadar aktif yüzme çok dalga vardı devam edemedim
1 saatten fazla debeee debee debelenme o dalgada oğlan altta ben üstte :)
100mekik
15dk bölgesel
Canım evde kalmıyorum. Diyet yapabileceğimiz bir ortam yok inan. Gündüz gidip evi temizliyoruz sonra akşam dönüş. Ev ilaçlı dışarıdan söylenip yenecek daha iyi bir alternatif yoktu maalesef.Yarım simit iki dilim ekmeğe eş canım veya 6 kaşık pilav/makarnaya öğlen de etli ekmek yiyince Perşembe’ye göre fazla karbonhidratlı olmuş sanki
Çok gecmis olsun cnm çok ağrı yapar oBgunku menu
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 ince dilim salam
Kk beyaz peynir
Aksam
1 kase yogurt icine 1.5 yulaf kepegi
3 günkurusu
2 hurma dogradim
4 tane kücük köfte
Su
2lt
3 bardak odem attirici cay
1 lt dukan birası
Spor
500 ip atlama
Baska hic bsey yapamadm asli da aksam zumba cardio ve ip atlamayi planliyodum olmadi kizim hastalandi hstanaye gttik idrar enfeksiyonu olmus havuzdan sanirim nese bunada sukur suan iyi
Cikilatacanavari 20 puan cezami kesersin canim
morordek
Kıyamam ya az kalmıştır umarımCanım evde kalmıyorum. Diyet yapabileceğimiz bir ortam yok inan. Gündüz gidip evi temizliyoruz sonra akşam dönüş. Ev ilaçlı dışarıdan söylenip yenecek daha iyi bir alternatif yoktu maalesef.
Buna rağmen bugün ilaç olumsuz etkiledi göğsüm daralıyır ve yüzğm yandı. Kötü bir hafta geçiriyorum. Sırf gruba sorumluluğumdan yeme içme mevzundan spor yapmaya çalıştım dün ama bugün sözün de enerjinin de bittiği yerdeyim.
Herkese tek tavsiyem.
Evinize pire girerse pire ile yaşayın. İlaçlatmayın.
Canım evde kalmıyorum. Diyet yapabileceğimiz bir ortam yok inan. Gündüz gidip evi temizliyoruz sonra akşam dönüş. Ev ilaçlı dışarıdan söylenip yenecek daha iyi bir alternatif yoktu maalesef.
Buna rağmen bugün ilaç olumsuz etkiledi göğsüm daralıyır ve yüzğm yandı. Kötü bir hafta geçiriyorum. Sırf gruba sorumluluğumdan yeme içme mevzundan spor yapmaya çalıştım dün ama bugün sözün de enerjinin de bittiği yerdeyim.
Herkese tek tavsiyem.
Kusura bakma canım unutmuşum ben o olayıCanım evde kalmıyorum. Diyet yapabileceğimiz bir ortam yok inan. Gündüz gidip evi temizliyoruz sonra akşam dönüş. Ev ilaçlı dışarıdan söylenip yenecek daha iyi bir alternatif yoktu maalesef.
Herkese tek tavsiyem.