Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarrr..:KK3:
Sporumu yaptım ve tartıldım.
Geçen hafta 82 olan kilom bugün 80.3..
Aslında hafta ici cokk daha güzel sonuçlar görmüştüm o yüzden hedefimi 78.9 yazmıştım ama olmadı..
Çok şişkinlik oluyor bu ara normalde sabah uyanınca, gece uyurken tartıldıgim kilodan en az 500 gr az çıkarım ama bu ara ya aynı çıkıyorum yada daha fazla..:olamaz:
Tebrikler canım yine de güzle vermişsin, kabızlık çözüldü mü

Günaydın kızlar
61.9 kilom izin öncesi 62.5 tim morordek morordek
20180727_091107.webp çok mutluyum. metobolizmam ı çok seviyorum :nazar::21::KK73:

Aslında hafta ici cokk daha güzel sonuçlar görmüştüm o yüzden hedefimi 78.9 yazmıştım ama olmadı..
Çok şişkinlik oluyor bu ara normalde sabah uyanınca, gece uyurken tartıldıgim kilodan en az 500 gr az çıkarım ama bu ara ya aynı çıkıyorum yada daha fazla..:olamaz:
bencede çok güzel sonuç derece bile gelebilir. tebrikler kabızlık için elma sirkesi denedin mi canım . birde az yemekte etkiliyor ben 3 tabak taze fasulyede yiyorum. Bence faydali şeyler d oyana kadar yenilebilir. birde öğün aralarını 6 saat olarak acsan hiç lokma almasan iyice sindirim olsa belki bağırsakların rahatlar .

bencede çok güzel sonuç derece bile gelebilir. tebrikler kabızlık için elma sirkesi denedin mi canım . birde az yemekte etkiliyor ben 3 tabak taze fasulyede yiyorum. Bence faydali şeyler d oyana kadar yenilebilir. birde öğün aralarını 6 saat olarak acsan hiç lokma almasan iyice sindirim olsa belki bağırsakların rahatlar .
Sağol cnm.Sen de güzel vermişsin.
Zaten bu ara 5-6 saatte bir yedim.
Cikilatin yaptığı gibi bir kaç gün her sabah yulaf ezmesi yicem..

Harikasın bence :KK9:

Saol canım sende iyi vermişsin senin kiloda çok zor kilo vermek boyun kaç çok zayıf durmuyor musun. benim vücudum kemikli suan ideal görünüyorum bende 57 falan istiyorum 60 sınır yaklaşınca dur diycem kendime..
Tam bilmiyorum 160dan biraz fazlayım, Doğumdan önce 53kilo falandım ben, şimdi giydiklerim hep dar geliyor içine giremediğim elbiselerim var onlara girmek istiyorum canım ondan 55i hedef olarak belirledim

Back
X