- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #291.781
Tesekkur ederim canim sende harikasin super gitmis bu haftaSağolasın canım..
Geçmiş olsun canım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim sende harikasin super gitmis bu haftaSağolasın canım..
Geçmiş olsun canım..
bakalim canim 12 kadr beklemek istiyorum ip fln atlicam ole tartilicamGeçmiş olsun canım belki korktugun gibj olmaz benim gibi olur çok şaşırdım eve dönünce kesin 1 kilo artı dedim ama hareket iyi geldi sonuçta sende hareketli bir hafta gecirdin
Yok canım ya az kalmadı. Bulaşık ve çamaşır makinaları yetişmiyor ki. Çok kötü bir ilaç. Yıkafığım elimi yüzüme sürdüm Yüzüm yandı gece hastaneye gitmek zorunda kaldık. Ev kırklanmadan çocuğu sokamam ki. Her yer 4 kez siliniyor ya da iki kez yıkanıyorÇok gecmis olsun cnm çok ağrı yapar o
Kıyamam ya az kalmıştır umarım![]()
Canım hem cardiyo hem bölgesel çalışmayı aynı anda yaparsan daha etkiliymis.Cardiyo ile yağ yakarken bölgesel çalışmala da vücut şekilleniyor.Kilom iniyor ama göbeğim hala çok var sıklaşmam gerekiyor bu hafta egzersize ağırlık vermek istiyorum neler tavsiye edersiniz ?
Listeye alıyorum seni Sibelcim ama artık kacamaklarına ceza keseceğim ona görePersembe menümorordek
Sabah cevizli su
9bucuk menemen 1 dilim beyaz 1dilim uno denge arası tost domates salatalik yagda yumurta chiali yeşil çay
ara üzüm 20 tane
turj kahvesi
öğle karpuz
4 gibi kuruyemiş
6da kabak yogurtlama chia da koydum
salata karpuz 2 lokma ekmek 1 cigkofte marullu.
8bucuk 4 mercimek köfte 1 dilim patatesli börek 1 ince dilim ev yapımı Muzlu pasta
burasi fazla oldu biliyorum ama misafirlikte yemesem kalbi kirilcakti evlerine ilk gittiğim biri bide bana göre Biraz daha kilolu biri rejim muhabbetide can sikcakti.
Su 2 buçuk
Spor 150 ip 10 dk jessica
50 bacak karna
Tebrik ederim çok güzel SibelcimGünaydın kızlar
61.9 kilom izin öncesi 62.5 timmorordek
Eki Görüntüle 2172968 çok mutluyum. metobolizmam ı çok seviyorum![]()
Ahahah ya rintcim senin bildirimler hep bi hezimete ugruyor :)Tartıyı bulamıyorum
Evde değilim kayınvalidem de hastaneye gitti, bulamadım tartıyı. Annem gelene kadar beklemek zorundayım.![]()
Kaptaniçem süpersingünaydınlarrrr
kızlar öncelikle uzun süredir ilk defa hedefime ulaştım 74,9 benim kg da
bu hafta hiç karbo almadım 3 gün kabak detoksu yaptım 4. günde ona yakında öğleyin kabak salatası akşam semizotu yemeği yedim
bakalım haftaya kaç kg olacağım regli dönemi olunca çok gitmez o yüzden haftaya hedefim 74,5 kg olacak
Allah kolaylık versin canım çok zormuş gerçekten işin. Bu arada dikkat et eldiven tak temizlik yaparken mutlaka. Deterjanlar cildini de mahveder sonra.Yok canım ya az kalmadı. Bulaşık ve çamaşır makinaları yetişmiyor ki. Çok kötü bir ilaç. Yıkafığım elimi yüzüme sürdüm Yüzüm yandı gece hastaneye gitmek zorunda kaldık. Ev kırklanmadan çocuğu sokamam ki. Her yer 4 kez siliniyor ya da iki kez yıkanıyor![]()
Listeye alıyorum seni Sibelcim ama artık kacamaklarına ceza keseceğim ona göre
Tebrik ederim çok güzel Sibelcim
valla ördeğim bu hafta çok sinirledim 79 u görünce sıktım dişimi ama iyi oldu belki o kadar kg çıkmasaydı bu şekilde azimli olmayacaktımKaptaniçem süpersin![]()
Maşaallahhh gözlerim açıldı birden yanlış mı gördüm diye tekrar baktım.abowww bu hafta listede olsaymışım silip süpürecekmişim
toplight (79,4/74,9/4,5/%5,67)
özlemcim geçen hafta tüm gece yolculuk yapıp eve gelir gelmez tartılmıştım bu kilonun bir kısmı ödemdi onu biliyordum ama gene de bu kadar olmaması lazımdı diye sıktım dişimi ptesi sabah 77,1 idim bu sabah da 74,9 şimdi hedef yavaş yavaş aşağılara düşmekMaşaallahhh gözlerim açıldı birden yanlış mı gördüm diye tekrar baktım.
Hep böyle devam edersin inşallah..![]()
haa sende de kabızlık problemi var ben gibi kabak detoksu iyi geldi haber vereyim dedimMaşaallahhh gözlerim açıldı birden yanlış mı gördüm diye tekrar baktım.
Hep böyle devam edersin inşallah..![]()
Kaç gün yaptım kabak detoksunu? Bide her öğünde 1tabak mı yemek gerekir?haa sende de kabızlık problemi var ben gibi kabak detoksu iyi geldi haber vereyim dedim
Evet kaptanım ya kesin etap birincisiydin yani :) bu yüzdeyi geçen olmaz diye direkt ismini de yazdım 580. Etap Birincisi diyeabowww bu hafta listede olsaymışım silip süpürecekmişim
toplight (79,4/74,9/4,5/%5,67)
Bu azminle devam edersen bence 70 altına da inersin kaptanicemvalla ördeğim bu hafta çok sinirledim 79 u görünce sıktım dişimi ama iyi oldu belki o kadar kg çıkmasaydı bu şekilde azimli olmayacaktım