- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #291.801
Maaşallah, Süpersin kaptanımabowww bu hafta listede olsaymışım silip süpürecekmişim
toplight (79,4/74,9/4,5/%5,67)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşallah, Süpersin kaptanımabowww bu hafta listede olsaymışım silip süpürecekmişim
3,5 gün yaptım canım sabahları 2 haşlanmış yumurta peynir salatalık yedim öğle ve akşam kabak salatası öğle akşam arası 2 adet meyve yedim onun dışında 1 lokma bile birşey yemedimKaç gün yaptım kabak detoksunu? Bide her öğünde 1tabak mı yemek gerekir?
oyy kuzum saolasın valla bende ömrü hayatımda ilk defa bu kadar çok verdim ama bundan sonrası yavaş gider artık o yüzden hedefimi de düşürdümEvet kaptanım ya kesin etap birincisiydin yani :) bu yüzdeyi geçen olmaz diye direkt ismini de yazdım 580. Etap Birincisi diye
Bu azminle devam edersen bence 70 altına da inersin kaptanicem![]()
saol kuzum benimMaaşallah, Süpersin kaptanım
![]()
haa orta boy 2 kabaktan rendeleyip yaptım her öğün için bayaa doyurucu oluyorKaç gün yaptım kabak detoksunu? Bide her öğünde 1tabak mı yemek gerekir?
Süpersiniz ya sabit gelsem diyordunuz eksilerle geldiniz. Daha çok eksi sizin olsun :)78.6/78.4/0.2/%0.25
Olsun kaptanım yavaş yavaş gitsin geri gelmesin yeter ki :)oyy kuzum saolasın valla bende ömrü hayatımda ilk defa bu kadar çok verdim ama bundan sonrası yavaş gider artık o yüzden hedefimi de düşürdüm
Hayy masallahh kaptanım sampionlarin şampionusun bu haftaabowww bu hafta listede olsaymışım silip süpürecekmişim
Canım bu daha önce de gündeme geldi tartı fotosu istense, onda da hile yapılabilir çok rahat. İstediğin kiloyu cikartabilirsin tartıda ayağınla basarak :)Arkadaslar bunu nasıl dile getirsem bilemedim acaba herkes kilo konusunda doğruyu söylüyor mudur. herkesten foto mu istense kaptanlar ne dersiniz daha adil olur gibi. çünkü benim tavsiye ettiğim bir arkadas kilo konusunda doğru söylemiyor. acaba böyle olanlar varsa çokta adil yarışma olmuyor .
Herkes kendisini bilir cnm spor yaptım der yapmaz menüleri yanlış yazar peki böyle yaptığında senin benim bizim bi kaybimiz olur mu hayır ben verdiğim kiloya bakarımArkadaslar bunu nasıl dile getirsem bilemedim acaba herkes kilo konusunda doğruyu söylüyor mudur. herkesten foto mu istense kaptanlar ne dersiniz daha adil olur gibi. çünkü benim tavsiye ettiğim bir arkadas kilo konusunda doğru söylemiyor. acaba böyle olanlar varsa çokta adil yarışma olmuyor .
Aynen kaptanimla ciklataya katiliyorum ama herkes isterse foto atilada bilir benden yana skntı yok herkese herseye uyarimArkadaslar bunu nasıl dile getirsem bilemedim acaba herkes kilo konusunda doğruyu söylüyor mudur. herkesten foto mu istense kaptanlar ne dersiniz daha adil olur gibi. çünkü benim tavsiye ettiğim bir arkadas kilo konusunda doğru söylemiyor. acaba böyle olanlar varsa çokta adil yarışma olmuyor .
voooavvvv kim o kim o misal kendi adıma söyleyim foto isterseniz atarım da 4 haftadır sabittim yalan söylemek istesem 200-300 gram inerdim aşağı hepArkadaslar bunu nasıl dile getirsem bilemedim acaba herkes kilo konusunda doğruyu söylüyor mudur. herkesten foto mu istense kaptanlar ne dersiniz daha adil olur gibi. çünkü benim tavsiye ettiğim bir arkadas kilo konusunda doğru söylemiyor. acaba böyle olanlar varsa çokta adil yarışma olmuyor .
Ahaha 4 haftadır sabitim diye yalan söylenmez sanırımvoooavvvv kim o kim o misal kendi adıma söyleyim foto isterseniz atarım da 4 haftadır sabittim yalan söylemek istesem 200-300 gram inerdim aşağı hep![]()