Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bugün kolumu kaldirasim yok havadan mi ay tutulmasindan mı nedir hiç kipirdayasim yok .yarım saattir spor yapsam diye gidiyorum tv başına yok hiç istahim. cezam da kesilmiş . acep bir duş iyi gelir mi diye düşünüyorum.

Selam kızlar bu hafta genel olarak herkes kg vermiş ama yüzdeleri düşük olsun sağlık olsun kilolar gidiyor
Evet minik bir kadın olmak istiyorum sanırım ve hiç olamayacağım çünkü boy 173 hiç minnos olamicam kısa olup da boyundan şikayet edenlere çok kızıyorum ne kadar tatlılar halbuki
Canım 155 boy da bende var değişelim mi:KK53:
Kız Didem beğendiğine göre yapicanmi benle hurma yoğurt hadi ve bir arkidis olsun yapalım;-)
Ayy evde kimse yok keşke akşam okusaydım ben haftasonu için eşlik ederdim sabah kahvaltımı yaptım yarın başlayım olmazsa ben de

Selam kızlar bu hafta genel olarak herkes kg vermiş ama yüzdeleri düşük olsun sağlık olsun kilolar gidiyor

Canım 155 boy da bende var değişelim mi:KK53:

Ayy evde kimse yok keşke akşam okusaydım ben haftasonu için eşlik ederdim sabah kahvaltımı yaptım yarın başlayım olmazsa ben de
Ayyy hadi hadi değişelim

Ay bugün kolumu kaldirasim yok havadan mi ay tutulmasindan mı nedir hiç kipirdayasim yok .yarım saattir spor yapsam diye gidiyorum tv başına yok hiç istahim. cezam da kesilmiş . acep bir duş iyi gelir mi diye düşünüyorum.
Bence sporunu yap sonra duşa geç.:KK6:

SelAm kızlar oğlum dün çok eserekliydi girdim yazamadım bir türlü çok yoruyor beni burada hiç evde durmuyor devamlı park bahçe site etrafında geziniyoruz.yorgunluktan spor yapamıyorum :KK43: sadece onu arabasında gezdirirken hızlı hızlı turluyorum
morordek morordek
Dünkü menüm
Sabah
Yarım simit :KK43:
Domates
Zeytin
Peynir
Şekersiz 2brdak çay

Öğlen
Haşlanmış yarım mısır
Bir lokma börek tadına baktım annem sağolsun

Akşam
Yoğurtlu pazı
Bulgur pilavı

Karpuz
Gün içinde şekersiz kahve form çay
2 tane balık kraker bu da oğlum sağolsun yemezsem çıldırıyor :))

Spor yok gibi bişey :KK43:
Oğlumu arabasında uyutmak için öğlen ve akşam toplam yarım saat yürüyüş

Selamlar detoks tek girdim ama.bir günlük yapılan aşırı sıcak soğuk meyve yiyesim geliyor...kaptanim morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy
Dünkü menüm
Sabah:SMOOTHİE
Öğlen:ıspanak ve bir adet kabak dolma
Akşam:iki kaşık mantarlı patates yemeği yoğurt
Su 5 litre oldu
Spor:30 dk iç bacak

Bugün detoks yapiyorum hurmalı yoğurtlu olandan sabah yedim öğlen yoğurda muz dogradim yarım saat sonra yine hurmalı yapicam ama fazla hurma bana iyi gelmedi elimde en minnakindan acve var ama o bile fazla geldi beş tane yerim heralde ...

Iyi aksamlar herkese. Dunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Zeytin
Salatalil domates

Ogle
2 armut

Aksam
Yulaf lapasi

2 lt su
30 dk yuruyus

Bugumku menum
Sabah
Omlet
Peynir
Salatalik domates
2 dilim ekmek

Ara
1 armut

Aksam
Yogurtlu makarna
Sehriye corbasi

2 lt kadar su
Spor yapinca yazicam

Kızlarr bende 3 gunde 3 kilo verdiren detoks yapmaya karar verdim Cikilatacanavari Cikilatacanavari senin dedigin detoks sanirim canim pazartesi baslicam ben tuzsuz beslenmeye alistim bide daha once denemistim ve cok begnmistim tadini 3 gunluk yapicam bakalim nasl sonuc alicam cok merk ediyorum istersen beraber yapalim
Yada bana katilmak isteyen varmi aranizda kızlarr:rapci:

Kızlarr bende 3 gunde 3 kilo verdiren detoks yapmaya karar verdim Cikilatacanavari Cikilatacanavari senin dedigin detoks sanirim canim pazartesi baslicam ben tuzsuz beslenmeye alistim bide daha once denemistim ve cok begnmistim tadini 3 gunluk yapicam bakalim nasl sonuc alicam cok merk ediyorum istersen beraber yapalim
Hangi detoks bu? Ayşe Tolga'nın detoksu mu?

Hangi detoks bu?
Ayran detoksu dye geciyo canim cok kolay aslinda

3 kasik bulgur
3 kasik yesil mercimek
3 kasik nohut
Hepsi haslanmis olucak
2 salatalik rendelenmis
250 gr yogurdun icine 1 lt su koyup ayran yapiyosun icine bu yukardaki malzemeleri ekliyosun dereotu atiyosun icine istedigin baharatlari atabilirsin asla tuz yok gunde 2 lt su 45 dakika yuruyus 3 bardak yesil cay iciyosun
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 dlim tbe
Domates yesillik
Kk peynir

Saat 12 de bu karisimdan yiyosun sonra 2 saat te bir bu karisimdan 1 kase yiyosun en sonki ogunun saat aksam 20.00 de yemis oluyosun bu kadr

Ayran detoksu dye geciyo canim cok kolay aslinda

3 kasik bulgur
3 kasik yesil mercimek
3 kasik nohut
Hepsi haslanmis olucak
2 salatalik rendelenmis
250 gr yogurdun icine 1 lt su koyup ayran yapiyosun icine bu yukardaki malzemeleri ekliyosun dereotu atiyosun icine istedigin baharatlari atabilirsin asla tuz yok gunde 2 lt su 45 dakika yuruyus 3 bardak yesil cay iciyosun
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 dlim tbe
Domates yesillik
Kk peynir

Saat 12 de bu karisimdan yiyosun sonra 2 saat te bir bu karisimdan 1 kase yiyosun en sonki ogunun saat aksam 20.00 de yemis oluyosun bu kadr
Canım bulgur mu yoksa bugday mı ?aklımda bugday kalmış benim

Ayy yok bacim ben yapmam çok tiksindirdi azıcık aşım kaygısız başım yavaş yavaş gidio kilolar

Back
X