Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaar
Annem hastaneye gitmişti iyi bir hematolog
Annemin değerlerine bakıp zayıflaması gerektiğini söylemiş.
Ayrıca abartmamak kaydıyla makarna yiyebilirsin, o kadar kh kilo yapmaz aksine yağ yakımına yardımcı olur demiş. Asıl bomba geliyor.
BEZELYE HAVUÇ PATATES piştiğinde kalorisi çok çok artar o yüzden buharda az pişmiş ya da çiğ tüket ama bunları yemek halinde yemeni yasaklıyorum o zaman kilo veremezsin demiş. Haftada 1 defa 1 tabağı geçmeme kaydıyla izin vermiş.
Bende bılıyorum tam bır bomba olduğunu bezelye 3 lusunun. Yanına bı de pirinç Ppilavı tam bomba
Zaten çok nadır tukettıgımızden göz ardı edıyorum bombalıgını:)))
Makarna da üstüne yapılan soslarla bomba oluyor. Sade ya da yoğurtlu tukettıgınde masum oluyor. Esım yıllar oncesı futbolcuyken antrenörlerı söylermiş bunları o da bana söylüyor. :))

Yaaa, ben çok özledim aktif olmayı.
Bu cuma değil, sonrakinden sonra inşallah buralarda olabileceğim.
Kilomla ilgili çok güzel iltifatlar alıyorum ve en güzeli şu süreçte baya dengelemeye alıştım ama aktifleşince çok hızlı göndermem lazım.
Her aralık ayında yıllık hedef koyuyorum kendime pek çok konuda.
Kilo konusunda en fazla 60 kilo demiştim. Belki daha altı bile olur.

Kilomla ilgili çok güzel iltifatlar alıyorum ve en güzeli şu süreçte baya dengelemeye alıştım ama aktifleşince çok hızlı göndermem lazım.
Zaten canım kilo verebilmekten çok verdiğimiz kiloyu koruyabilmek zor.Sen dengeleme işini öğrendiysen gerisi corap söküğü gibi gelir..:KK36:
40 dk yürüyüş Cikilatacanavari Cikilatacanavari cezadan
dahada yürüyorum anadolu Hisarı cengelkoy arası 50 dk yürüdüm durmaksızın bacaklarım yanıyor ..
...
Supersinn..:KK9:

Kafadan bişey uydurup yaptım inşallah güzel olur..Elimde kabak karnım da ac ne yapacağımı bilemedim..:rolleyes:
Kabakla sarımsağı robottan geçirdim.icine peynir,baharat,biber salçası, yulaf kepeği,yulaf ezmesi ,yogurt,çok cokk az yağ ve yumurta koydum.Tepsiye açıp fırına attım.
Şu an burnuma guzel kokular geliyor ama bakalım tadı nasıl olacak?:kk77:

Evettt öncelikle dünkü menümü paylaşayım..

Menüm;
10:30
Yarım simit ve yarım poğaça

Ara: Küçük bir kase kiraz

18:30
1 parça lavaş
2 küçük şiş Adana
Salata
Ayran

Akşam da azcık dondurma yedim..

2,5 su
2 maden suyu

Spor;
20 dk yüzme
30 dk badminton

Uzun zamandan sonra ilk defa simit poğaça yedim tadı cok şekerli geldi. Dondurma bile bukadar şekerli gelmedi bana.:KK48:
1 haftadır ağzıma şekerli hiç bir sey surmemistim.
Şimdi yine aynı şekilde devam edicem 1 hafta daha bu tarz hiç bisey yemicem. Küçük hedefler koyup ilerlemek daha iyimis bu hafta nasıl geçti anlamadım. Aslında bir hafta olarak plânlamamıştım ama dünkü beslenmem tamamen bulunduğum ortama ayak uydurdugum için oldu.
Spor da aynı şekilde oldu yoksa dün sporda yapmicaktim.

:KK54:

morordek morordek

Bu da bugünkü Menüm;

1 el kadar pide
Karpuz,peynir

2 dilim kabak,yumurta,peynir yulaf kepeği,yulaf ezmesinden oluşan börek gibi görünen ama börek olmayan bir yemek

1 kase yogurt

3 L su

Aksam 1 L yesil çay,5&1 çayı ,limon,soda karışımı içerim

Spor;
400 jumping jack ile ısınma
30 dk ağırlıklı kalça bacak hareketleri

100 jumping jack
10 burpee

30 dk ağırlıklı omuz,sırt,kol hareketleri

50 dk ZUMBAAA

1 dk plank

10 şınav

morordek morordek

Ozlemcm nasıl olMuş kabak bence güzel olmuştur. bende geçen Ayça kayada gördüm kabaklari halka gibi doğrayıp yumurta peynir baharat karisimina bulamis fırında kızartmis güzel görünüyordu. bende denedim yumurta çok gwldi börek gibj oldu 3 öğün dur yiyorum .
kabağı ince rendeleyip yogurtlu cacık gibj oluyor cigden yapınca birazda cevizle. :kk77:
afiyet olsun . sporlar da göz dolduruyor yalnız .

Kafadan bişey uydurup yaptım inşallah güzel olur..Elimde kabak karnım da ac ne yapacağımı bilemedim..:rolleyes:
Kabakla sarımsağı robottan geçirdim.icine peynir,baharat,biber salçası, yulaf kepeği,yulaf ezmesi ,yogurt,çok cokk az yağ ve yumurta koydum.Tepsiye açıp fırına attım.
Özlem çok merak ettim resmini de atsana tadı da güzelse bizde yapalım

Screenshot_20180729-201021_Gallery.webp
1. Pismemis, 2. Pişmiş, 3. de dilimlenmiş hali.. Böyle vavvvvv diyebilecegimiz çok süper bisey değildi ama kızımla birlikte yedik,doyduk çok şükür. Kalani buzluğa aticam zor durumda kaldıgimda indirir yerim.
En azından kesti 2.dilimi zorla yedim normal börek olsaydı kesmezdi..:KK56:
Bide uzerine sarımsaklı yogurt koyduk yalancı manti gibi oldu..:KK48:
toplight toplight si_bel si_bel

Eki Görüntüle 2173684 1. Pismemis, 2. Pişmiş, 3. de dilimlenmiş hali.. Böyle vavvvvv diyebilecegimiz çok süper bisey değildi ama kızımla birlikte yedik,doyduk çok şükür. Kalani buzluğa aticam zor durumda kaldıgimda indirir yerim.
En azından kesti 2.dilimi zorla yedim normal börek olsaydı kesmezdi..:KK56:
Bide uzerine sarımsaklı yogurt koyduk yalancı manti gibi oldu..:KK48:
toplight toplight si_bel si_bel
Valla ben görüntüyü sevdim bir ara bende yapayım bu kabak mücver in yalancısı olmuş

Vallahi ya bundan sonra bezelye yerine makarna mı yesek:kk77: aman kaptanım duymasın bu dediğini
Aslında makarna sade yendiğinde ve tabi ki çok abartılmadığında zararlı değil fazla :)
duyuyor duyuyor. :KK39::KK36:sevdiğimide duysun :KK200:
Ben de seni seviyorum Sibelcim :KK200:
Kaçamak yapmadığında aşkım kabarıyor sana hatta :KK53:
Hedefcim biz de seni özledik. Güzel yorumlar almana çok sevindim. Gerçekten güzel kilo veriyorsun, 7'lerden kurtulmana çok az kaldı :)
İçerik güzel görüntü de güzelmiş. Afiyet olsun Ozlemcim
Evettt öncelikle dünkü menümü paylaşayım..

Menüm;
Yarım simit ve yarım poğaça

Ara: Küçük bir kase kiraz

1 parça lavaş
2 küçük şiş Adana
Salata
Ayran

Akşam da azcık dondurma yedim..

2,5 su
2 maden suyu

Spor;
20 dk yüzme
30 dk badminton

Uzun zamandan sonra ilk defa simit poğaça yedim tadı cok şekerli geldi. Dondurma bile bukadar şekerli gelmedi bana.:KK48:
1 haftadır ağzıma şekerli hiç bir sey surmemistim.
Şimdi yine aynı şekilde devam edicem 1 hafta daha bu tarz hiç bisey yemicem. Küçük hedefler koyup ilerlemek daha iyimis bu hafta nasıl geçti anlamadım. Aslında bir hafta olarak plânlamamıştım ama dünkü beslenmem tamamen bulunduğum ortama ayak uydurdugum için oldu.
Spor da aynı şekilde oldu yoksa dün sporda yapmicaktim.

:KK54:

morordek morordek
Ah o sabahki poğaça ve simit olmamış :olamaz:

İyi geceler kızlar.

Kahvaltı
3 dilim yumurtalı ekmek/ az yağda kızarmış
Peynir zeytin

Öğlen yarım şeftali 2 bardak ayran

Akşam
Yarım kase sütlü tatlı
4 yemek kaşığı etli türlü

Şekersiz yeşil ve siyah çay
2 maden suyu
2 lt su

Spor
Yarım saat yürüyüş 15 squat
Temizlik seferleri devam spora vakit bulamıyorum :))

Kızlar kusura bakmayın pek yazamıyorum inanın bu tatil beni benden aldı :(( menüleri yazamaz oldum ya
morordek morordek
Dünkü menüm
Sabah
Omlet ve çeyrek simit biraz zeytin çay
Öğlen
Karpuz
Akşam
Yoğurt çorbası
Salata

Spor
Yarım saat yüzme

Bugünkü menüm