Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek :silah:
Doğum günün kutlu olsun canım eşinle sevdiklerinle nice güzel yaşlara..diyeti bozmakta hediyen olsun napalım :))

Özlem iyi görünüyor pizza tabanı bile olabilir diyette üstüne hindi füme domates kırmızı biber falan.
ördekcim sevgine ne yazikki layık olamiycam. bugün yine berbat :kızgın::KK11::KK42::sinirli:al merdaneni
bu arada Suzi nasıl acaba ilk zamanlar beni iyi hasladiydi kaçamakların motivasyon bozuyor diye .
Çarşamba perşembe hurma detoksu yapmayı düşünüyorum bugün hurma aldım .birde akşam limon pulbiber yogurt yapmak istiyorum

Pazar menü morordek morordek
Sabah 10 bucuk
kabak mucver peynir zeytin Domates salatalık 1 dilim pizza ekmek niyetine
5 6 murdum erik
4 te 1 lahmacun ayran
Yarım künefe :kızgın:
akşam 9 çay kuruyemiş 2 hurma
3 ısırık probis yani cısSS
şu 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
yatmadan bişeyler yapmak istiyorum en azından jumper jack
yogurt kürü yapcam. erik kavonozladim onların bulasigi yeni yikadim çaya misafir geldi bu zamana kadar ayak usuneydm.
herkese iyi geceler .daha ufaklikta uyumadi bende sizmazsam iyi .:KK54:

Bugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek :silah:
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle birlikte daha nice güzel yaşlar dilerim. :KK36:

Sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı,mutlu seneler diliyorum..Doğum günün kutlu olsun...:KK200:

Özlem iyi görünüyor pizza tabanı bile olabilir diyette üstüne hindi füme domates kırmızı biber falan.
ördekcim sevgine ne yazikki layık olamiycam. bugün yine berbat :kızgın::KK11::KK42::sinirli:al merdaneni
bu arada Suzi nasıl acaba ilk zamanlar beni iyi hasladiydi kaçamakların motivasyon bozuyor diye .
Çarşamba perşembe hurma detoksu yapmayı düşünüyorum bugün hurma aldım .birde akşam limon pulbiber yogurt yapmak istiyorum
Merhaba canım ben iyiyim. Merak ettiğin için teşekkür ederim :KK54: görüldüğü üzere bu saatte uyandım ve uyuyamadım. Bende grubu bir okuyayım dedim:-) bu arada grupta olsam menülerin hala motivasyon bozardı bence :KK70:ama aşkolsun haşlama olarak yazmıyorum :KK15: maşallah metabolizman çok iyi. Kilo veriyor olman çok güzel :KK9:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum :KK36:

günaydın ballar;)
hemen dün kü menümü yazayım..

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

uyanır uyanmaz 3 bardak ılık su
sabah:tereyağına kırılmış yumurta 4 çatal aldım
bir avuç içi kadar ekşi maya ekmeğine tost
şekersiz çay

hafta sonları az buçuk geç yiyince üçüncü bir öğün olmuyor çeyrek öğün geçiştirmesi yapıyorum bir iki meyve gibi

akşam:yoğurt çilek yaban mersini zerdeçal

su 3 litre
100 mekik
30 dakika iç bacak

Günaydın 56,2çıktım bugün cuma 56,7dim dün gece 6saat yoldaydım yol ödemi diye düşünüyorum bir kısmını, cuma hedefim 55,9 morordek morordek
S Suzi1704 takvim eklemişsin canım profiline maşallah iki aylık olmuş bile tek miydi iki miydi Bebiş? Söylemişsindir de ben kaçırdım sanırım orayı
Kalp atışını duyunca ekledim canım, teşekkür ederim.2 tane transfer edildi canım 1 tanesi tuttu :KK200:

iyiki dogdun canim:KK36: keskem bozmasaydinda cuma gunu kilo vererek kendine hediye verseydin :-)

Günaydın
Suzi iyi olmana çok sevindim canım mide bulantısı falan varmı. sence kız mı erkek mi..
parkbyull parkbyull adetken detoks yapılır mı benimki yalan olcak gibi cesaret edemedim
Cikilatacanavari Cikilatacanavari doğum günün kutlu olsun sağlıklı günler. Ayrıca yeni yaşın ne istediğin varsa nasip etsin.
Kilo 62. Artı 100 gr cumaya 61.5 diyorum.

Günaydın
Suzi iyi olmana çok sevindim canım mide bulantısı falan varmı. sence kız mı erkek mi..
parkbyull parkbyull adetken detoks yapılır mı benimki yalan olcak gibi cesaret edemedim
Cikilatacanavari Cikilatacanavari doğum günün kutlu olsun sağlıklı günler. Ayrıca yeni yaşın ne istediğin varsa nasip etsin.
Kilo 62. Artı 100 gr cumaya 61.5 diyorum.
Canım tam bir mide bulantısı diyemem ama 1 hafta kadar midem nahoş oldu. Şimdi o da geçti arada 1 gün falan öyle oluyor. Cinsiyet olarak hiçbir hissiyatım yok. İlk hamileliğimde istediğimden değil ama kesinlikle erkek diyordum, öyle hissetmiştim. Tabi sonucu göremeden kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Belki de tamamen sağlıklı olmasına takıldığım için hiçbirşey doğmuyor içime:KK39:

Back
X