- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #291.941
Bugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum günün kutlu olsun canım eşinle sevdiklerinle nice güzel yaşlara..diyeti bozmakta hediyen olsun napalım :))Bugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek![]()
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle birlikte daha nice güzel yaşlar dilerim.Bugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek![]()
Sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı,mutlu seneler diliyorum..Doğum günün kutlu olsun...Bugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek![]()
Merhaba canım ben iyiyim. Merak ettiğin için teşekkür ederimÖzlem iyi görünüyor pizza tabanı bile olabilir diyette üstüne hindi füme domates kırmızı biber falan.
ördekcim sevgine ne yazikki layık olamiycam. bugün yine berbatal merdaneni
bu arada Suzi nasıl acaba ilk zamanlar beni iyi hasladiydi kaçamakların motivasyon bozuyor diye .
Çarşamba perşembe hurma detoksu yapmayı düşünüyorum bugün hurma aldım .birde akşam limon pulbiber yogurt yapmak istiyorum
%50 kalıcı yarısı geliyo ertesi günBakalım bende ne kadar gidecek bu sabah 74.5 tum cuma hedefime bugün ulaştım heyoooo
Kalp atışını duyunca ekledim canım, teşekkür ederim.2 tane transfer edildi canım 1 tanesi tuttu
iyiki dogdun canimBugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek![]()
Canim nasil gidiyo hamilelik 8 hafta olmus masallah kuzucugaKalp atışını duyunca ekledim canım, teşekkür ederim.2 tane transfer edildi canım 1 tanesi tuttu![]()
İyi gidiyor canım teşekkür ederim . Şimdilik bir sorun yok ama bende evham hali devam ediyorCanim nasil gidiyo hamilelik 8 hafta olmus masallah kuzucuga![]()
Canım tam bir mide bulantısı diyemem ama 1 hafta kadar midem nahoş oldu. Şimdi o da geçti arada 1 gün falan öyle oluyor. Cinsiyet olarak hiçbir hissiyatım yok. İlk hamileliğimde istediğimden değil ama kesinlikle erkek diyordum, öyle hissetmiştim. Tabi sonucu göremeden kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Belki de tamamen sağlıklı olmasına takıldığım için hiçbirşey doğmuyor içimeGünaydın
Suzi iyi olmana çok sevindim canım mide bulantısı falan varmı. sence kız mı erkek mi..
parkbyull adetken detoks yapılır mı benimki yalan olcak gibi cesaret edemedim
Cikilatacanavari doğum günün kutlu olsun sağlıklı günler. Ayrıca yeni yaşın ne istediğin varsa nasip etsin.
Kilo 62. Artı 100 gr cumaya 61.5 diyorum.