Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bildirim gelince hemen açmıştım :)
İnsan kendi takımına yapar mı bunu kaptaniçem, notamız varsa bile siliver el altından :KK53::KK53::KK53:
dimi nasıl böyle bir hata yaptım ama birde derler ki iğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır öylemiydi bi garip atasözü vardı ben koca şişi batırdım kendimize :oha:

morordek morordek kaptanım diyom ki ben zayıflama sürecine girdim ama listelere girmek istemiyom ama kep istiyom mezuniyetime yaklaşınca 1-2 haftalığına listeye girip kep alsam uygun mudur?o_Oo_O
Aşk olsun kaptanım tabi ki uygundur, ben de öyle yaptım biliyorsun :) Hem sen zaten izinde olan üye oldugundan istedigin zaman dönebilirsin listeye, o hafta mezun ederiz hemen. Sana da kep çok yakışacak :KK73:

kız öyle diye geçiyo ne yapayım :KK53::KK53:

beypazarı sodasında yokmuş varsa onu kullanın kimya mühendisi bir arkadaşım söyledi
bu aradabende merak ettim şu yemek resimlerini bana da adresini atsana parky cim
sarıkız da var mı akşam bakacam ben sarıkızı çok severim kasa ile alıyorum:KK53:
yolladım canım adresi;)

Günaydın hatunlar doğum günü kutlamaları için hepinize teşekkür ederim
Dogum gunun kutlu olsun canim.

İyi gidiyor canım teşekkür ederim . Şimdilik bir sorun yok ama bende evham hali devam ediyor :-) şu 12 haftayı bir geçsek daha rahat olacağım :KK73:
Masallah 8 hafta olmus bile. Saglikli bir sekilde gelsin insallah minik.

Bildirim gelince hemen açmıştım :)
İnsan kendi takımına yapar mı bunu kaptaniçem, notamız varsa bile siliver el altından :KK53::KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70:

Suzicim sana da yazacaktım atlamışım
Maşallah 8 haftalık olmuş :emir_bebek:
Sağlıklı olsun önemli olan o tabi ki ama cinsiyet haberini de merakla bekliyorummm :rolleyes:
Sağol canım öğrenince hemen yazarım :KK73:

Dogum gunun kutlu olsun canim.

Masallah 8 hafta olmus bile. Saglikli bir sekilde gelsin insallah minik.

:KK70::KK70::KK70:
Sağol canım inşallah :KK15:

teşekkür ederim vakvakım çevrem de herkes alay etsede ben bu beslenmemden memnunum hem leziz de 30 sene hergün salatalık domates zeytin peynir yedim de noldu :KK70:

bak bir diyetisyenin sayfasında gördüm kadın bulgar göçmeni
memleketine giderken salatalık götürüyor yanında ,kalan salatalıkları ineklere veriyor nekler her şeyi yerken türkiyeden gitmiş salatalıkları yemiyormuş..juicing yaptım şifa bulacağıma hastalandım artık bizim sebzelerde ne varsa :KK66:
Yaa adresini ben de istiyorum belki de takip ediyorumdur çünkü tonla sayfa takip ediyorum

Doğum günün kutlu olsun ciklatım, nice senelere
Bu hafta spora geri dönüyorsundur umarım?

Evet motivasyon bozuyor.
Senin menülerini gören, ben her ne kadar kızsam da, kaçamak yapma hakkını kendinde buluyor olabilir. Nasıl olsa ceza var, yaparım diye düsünebilirsiniz. Burdaki menü paylaşımının sebebi bu aslında.
Diyet grubuna yazılamayacak menülerle gelmemelisiniz....

40 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

70 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Valla ister istemez mecbur spor yapmam lazım dün yediklerimden sonra karnım hala davul gibi

Slm kizlarr bgun detoksa baslicaktim hatta nohutuda hasladim ama yapamadim
Gece cok kotu oldum mide bulantisindan uyuyamadm sonunda kustum :kusmuk:sabhta kalktim baslim dedim dyete ama hic halim yoktu kahvaltiyi tam yaptim yine basladi mide bulantisi bende yattim uyudum ama hala kendime gelemedim su bile icemiyorum midem cok bulaniyo iyi olursam yarn baslicam insallah
Bu sabah ki kilom 70.2 malesef:KK43:

Gece cok kotu oldum mide bulantisindan uyuyamadm sonunda kustum :kusmuk:sabhta kalktim baslim dedim dyete ama hic halim yoktu kahvaltiyi tam yaptim yine basladi mide bulantisi bende yattim uyudum ama hala kendime gelemedim su bile icemiyorum midem cok bulaniyo iyi olursam yarn baslicam insallah
Geçmiş olsun cnm sen iyi ol da detoksa sonra da baslarsin

Geçmiş olsun Didemcim
Allahım adım çıkcak yeminle :KK53:
yazıyom sana da:KK70:
Sen en iyisi kendi fotolarını kaldır, açık hesap yap onu :KK53:

Back
X