- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.061
Sabah artik menumu paylasayim canlar listede olmasamda kendimi frenlerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım evet çok almadim dikkat ettim aslinda ama denizde ne kadar dikkat etsemde olmadi kalabalik ortamda ne yediğimiz belli degildiHoşgeldin canım biz de seni özledik. Olur o kadar 2 kilo kolay gider canım bi asıldın mı...
Ortak yenilen şeyler de kötü oluyor ne kadar yediğini anlamıyor mutlaka tabağa alıp yemeliyiz ama bazı durumlarda olmuyorÇok teşekkür ederim canım evet çok almadim dikkat ettim aslinda ama denizde ne kadar dikkat etsemde olmadi kalabalik ortamda ne yediğimiz belli degildi
Ben ara ara squat yapıyorum ya durup duruken kalkıp 5-6 yapıp oturuyorum belki gün içinde 100 bile oluyordur hatta geçen gün babamla kim daha çok yapacak diye yarış yaptık bizim ailede eğlence oldu bildiginfit bir yaşam için günde
1 dk jumper jack
1 dk sguat
1dk olduğun yerde koşu adı vardı ama unuttum. BBC de bir doktor dedi bunlar 2 set halinde yapılmalı tempolu bir şekilde.
Yaa ama ne gzel babanla bu tarz seylerin yarisina girmen dinc heralde baban masallahBen ara ara squat yapıyorum ya durup duruken kalkıp 5-6 yapıp oturuyorum belki gün içinde 100 bile oluyordur hatta geçen gün babamla kim daha çok yapacak diye yarış yaptık bizim ailede eğlence oldu bildigin![]()
Benim babam emekli polis öncesi sağlam şimdi sürekli yatistaYaa ama ne gzel babanla bu tarz seylerin yarisina girmen dinc heralde baban masallah![]()
Wawww tabi canım yapmasa ayıpBenim babam emekli polis öncesi sağlam şimdi sürekli yatista![]()
Haklısın kaptanım çok haklısın. Ama işte kayıvalidemi kıramadım iki gün yemedim ama kadıncağız üzüldü. Son iki gün biraz mecburiyetten oldu. Eve geçtik artık. Toparlanırım. Az kaldı hedefe...
Süpersin ciklatim
Bu hafta spora ağırlık verirsen cuma günü eksi geleceğine inanıyorum ben senin
Evet iki gündür sütlü tatlı görüyorum hadi dün ses etmemiştim ama lütfen rintcim
Bak artık listedesin biliyorsun ki verecek kilon da az zaten ama bu şekilde takılır kalırsın olduğun kiloda haberin olsun
Oh oh makaronlar
Hadi bak ceza yazmayayım diyorum bugün güzel bi spor görmek istiyorum menunde
Kardelencim tatildeyken yeterince kaçamak yapmadın mı? Sonra gördük bak ne kadar artı geldiğinin. Ne kadar güzel vermiştin, şimdi başladığın yere döndün. Bu şekilde devam edersen de eksiye gitmek hayal olacak.
İstediğinde çok güzel kilo veren oluyorsun, biliyorum seni artık az çok. Hadi canim yapabilirsin o kiloların kimseye faydası yok unutma![]()
Babanla yapman cok guzelmis. Ben de ara ara yapiyorum ama tek seferde 5 6 tane sadeceBen ara ara squat yapıyorum ya durup duruken kalkıp 5-6 yapıp oturuyorum belki gün içinde 100 bile oluyordur hatta geçen gün babamla kim daha çok yapacak diye yarış yaptık bizim ailede eğlence oldu bildigin![]()
Sabaha gore eksi gelmen cok iyi canim. Gecmis olsun bu aradaSlm kizlar bgunku menumu yazayim hemenmorordek
Sabah aslinda diyette kahvalti tabagi var ama ben gec kalinca yemedim
Kahvalti
Kk beyaz peynir
1 bardak yesil cay
Saat 12 de 1 kase ayran detoks karisimindan
1 fincan yesil cay
Saat 2 de yine 1 kase yedim
1kupa form cay
Saat 4 de yine 1 kase
1 sekersiz turk kahvesi
Arkadasim kahveye geldi yaninda tatli getirmis 1 tane bülbül yuvasi yedim malesef
Saat 6 yine 1 kase
Saat 8 yine 1 kase
Su 2lt
3 bardak odem attirici cay
Spor 1 saat yuruyus sadece sanirim ayagimi incilttim aksam 10 gibi zumba fln yapmayi dusunuyodum malesef yapamadim brazdan zeytin ezip ayagimi sarıcam üstüne basamiyorum bsey oldu ama ne oldu anlamadim ayak tabanimin tam ortasi sanki cekiliyo ustune basinca zonkluyo
Ve az once tartildim sabah ki kilomdan 100 gr fazlayim sabaha insallah süper eksiyle uyanicam cok heycanliyim![]()
aynen normalde en az 700 800 hatta 1 kilo fark ediyo bende her zman yemem icmem bitince yatana kadr tartilirim cunku ama bgun 100 gr farketmesi beni cok mutlu etti bakalim sabaha ne olcakDidemcm tüm gün 100 gr fazla.. iyiymiş normalde 1 kilo fark eder en az. Umarım seni ördekcim cezasindan da korur ne diyim .![]()
saol canim nazarmi degdi ne oluyo bilmiyorum bi hastalaniyorum bi ayagima bisey oldu sporda yapamiyorumBabanla yapman cok guzelmis. Ben de ara ara yapiyorum ama tek seferde 5 6 tane sadece
Sabaha gore eksi gelmen cok iyi canim. Gecmis olsun bu arada
Süper Didemcim çok sevindimGünaydın hanimlarrr
Bgun dogumdan sonra hic gormedigim kiloyu gordum sok oldum dünden bugune nasil 1 kilo gitti bende bilmiyorum ama cok fazla tuvalete cıktim sanirim onun etkisi var bu sabhki kilom
69.2 cok sevindim hemn detoks yemegimide hazrlamaya basladim cumaya süper gelicem insallahhh![]()
Çok güzel görünüyor Ozlemcim, yaz aylarında ideal benceEki Görüntüle 2174182
Kızlar sabah 8'de kahvaltım bu oldu.. Kefirli smothii..
Şimdi ögle yemeği yerine hafif bir kahvaltı ettim.
Akşam da bundan içmeyi düşünüyorum..
Hoşgeldin canım sormana bile gerek yok. Burası senin takımın tabi ki paylaşıma başlayabilirsin. Insallah en kısa sürede fazlalıkları atar listeye dönersin :)Kaptanim ben geldim tatilimiz bitti sadece eşimin 1 haftasi daha var 2 kilo fazlam sadece diyetisyenede başlıyorum takımda olmasamda burda menülerimi paylasabilirmiyim motive olmasi açısından
Ciklatim menulerinde az da olsa kaçamak olmasın bence cumaya kadar zaten doğum günü diye yeterince kaçamak yapmışsınMenü
Sabah
1tk findik ezmesi
1 Züber
Ara
Avüc içi kadar gozleme
Öğle
Patlıcanlı köfte 2 tane
Biraz cacık
1dilim kepekli ekmek
Aksam
3yk bulgur pilavı
3yk yeşil fasulye
Salata
Ara
Dondurma
Sade maden suyu
Su2.5 litre
Spor yok nobetteyim
İnsanın kendini bilmesi ne güzeldetoks yaparken bile kaçamak yaptım yahu.
Ayran aşı detoksu mu yapıyordun Didemcim? Bülbül yuvası hoş olmamış tabiSlm kizlar bgunku menumu yazayim hemenmorordek
Sabah aslinda diyette kahvalti tabagi var ama ben gec kalinca yemedim
Kahvalti
Kk beyaz peynir
1 bardak yesil cay
Saat 12 de 1 kase ayran detoks karisimindan
1 fincan yesil cay
Saat 2 de yine 1 kase yedim
1kupa form cay
Saat 4 de yine 1 kase
1 sekersiz turk kahvesi
Arkadasim kahveye geldi yaninda tatli getirmis 1 tane bülbül yuvasi yedim malesef
Saat 6 yine 1 kase
Saat 8 yine 1 kase
Su 2lt
3 bardak odem attirici cay
Spor 1 saat yuruyus sadece sanirim ayagimi incilttim aksam 10 gibi zumba fln yapmayi dusunuyodum malesef yapamadim brazdan zeytin ezip ayagimi sarıcam üstüne basamiyorum bsey oldu ama ne oldu anlamadim ayak tabanimin tam ortasi sanki cekiliyo ustune basinca zonkluyo
Ve az once tartildim sabah ki kilomdan 100 gr fazlayim sabaha insallah süper eksiyle uyanicam cok heycanliyim![]()