Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten canım kilo verebilmekten çok verdiğimiz kiloyu koruyabilmek zor.Sen dengeleme işini öğrendiysen gerisi corap söküğü gibi gelir..:KK36:

Supersinn..:KK9:

Çok haklısın Özlemcim.
Hep verdik ama geri aldık.
Belki yüzlerce kilo verdik ama koruyamadık.
Hayat stilimizi bir oturtursak bir daha da kilo almayız inşallah.

Hedefcim biz de seni özledik. Güzel yorumlar almana çok sevindim. Gerçekten güzel kilo veriyorsun, 7'lerden kurtulmana çok az kaldı :)

:olamaz:

Resmen 70'e sabitlendim kaldım ördeğim. Tık demiyor aşağı.

Ay su ayran detoksunu ben de denicem sanirim. 3 gun yapamam da 1 gun yapayim bakalim
Bgun ikinci gunum gzel gidiyo aslinda sabah braz halsizdim ama suan iyiyim detoksda kafeinli seyler icmeyin yaziyo ama nescafe ve turk kahvesi icmezsem kendime gelemiyorum 2 saat arayla onlardan ictim suan kendime geldim:halay:

Kızlar ölçülerimi aldm bugün en son 2 ay önce almıştım akşam paylaşacam sizinle öncesi sonrası olarak siz de alın farkları görelim
canim ben dun aldim yarinda detoksun son gunu cuma sabahi tekrar olcu alip hem kilo hem olcu bildirimi yaparim :KK39:

Menüm;
Uyanınca 400ml su

07:00
400ml süt ile nescafe

11:00
1 küçük zeytinli poğaça
1 h.yumurta
Domates
Ve 1 kupa çay

15:00
3 kayısı
1 bardak kefir

20:20
6 yk yogurt+ 3 yk yulaf ezmesi+1 yk yulaf kepeği + 1 yk buğday ruseymi+ 1 yk keten tohumu
Şuan yiyorum fazla oldu bitirebilecekmiyim bilmiyorum.

3 L su
2 büyük t.kahvesi

1 kupa herbalife bitki çayı

Uyumadan da 5&1 bitki çayı içerim.

Spor;
10000 adım

2 gündür programı yapamadım.Gunduz fırsat olmadi bu saatten sonra da üşeniyorum.:olamaz:

Az önce 78.5 geldim :KK6: inşallah sabah 78den de kurtulmuş olurum.:KK36:

Son düzenleme:
Menüm;
Uyanınca 400ml su

07:00
400ml süt ile nescafe

11:00
1 küçük zeytinli poğaça
1 h.yumurta
Domates
Ve 1 kupa çay

15:00
3 kayısı
1 bardak kefir

20:20
6 yk yogurt+ 3 yk yulaf ezmesi+1 yk yulaf kepeği + 1 yk buğday ruseymi+ 1 yk keten tohumu
Şuan yiyorum fazla oldu bitirebilecekmiyim bilmiyorum.

3 L su
2 büyük t.kahvesi

1 kupa herbalife bitki çayı

Uyumadan da 5&1 bitki çayı içerim.

Spor;
10000 adım 2 gündür programı yapamadım.Gunduz fırsat olmadi bu saatten sonra da üşeniyorum.:olamaz:

Az önce 78.5 geldim :KK6: inşallah sabah 78den de kurtulmuş olurum.:KK36:
Cnm yulaf ise yaradı mı kabizligina

Cnm yulaf ise yaradı mı kabizligina
Bu ara iyiyim çok şükür canım. Yulafa ek olarak keten tohumu,kefir akşamları bitki çayı içiyorum.Meyve yiyorum.
1 gün olursa bir sonraki gün sorun kalmıyor. 1 hafta sürmesinden iyidir.

Bu ara iyiyim çok şükür canım. Yulafa ek olarak keten tohumu,kefir akşamları bitki çayı içiyorum.Meyve yiyorum.
1 gün olursa bir sonraki gün sorun kalmıyor. 1 hafta sürmesinden iyidir.
Yulafı düzenli yediğinde geçiyor ama şu sıra yemiyorum hafiften yine sıkıntı oluyor

Yarın sabah al cnm şu sıralar motivasyonum pek iyi değildi iyi geldi ölçü almak
Benim de bu ara motivasyonum yerlerde kendimi cok yorgun hissediyorum. Bisey yapmak gelmiyo icimden. Yarin sabah olceyim bakalim.

Senin belden guzel gitmis. Meme neden 4 cm fazla onu anlayamadim

Back
X