Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar. Burasi cok durfun bu aralar. Hayir olsun insallah. Dunku menumu yazayim.
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates

Ogle
Yulaf lapasi

Aksam
Kabak detoksu tarifi
Coban salata

3 lt su
Spor yok malesef

violin35 violin35 Merhaba,

En son çk istikrarlı gittiğini hatırlıyorum. Şu an kaç kilodasın merak ediyorum, takibindeyim? ;)

violin35 violin35 Merhaba,

En son çk istikrarlı gittiğini hatırlıyorum. Şu an kaç kilodasın merak ediyorum, takibindeyim? :KK66:
60.6 idim canim gecen hafta. Malesef kilo vermem durdu gibi. Uzunca bir sure 60in altina dusmemistim. Umarim bu hafta kirarim bu direnci.

Slm kizlarr nasilsiniz benim kilo fenalarda detoks sonrasi kilo alanlarin kervanina bende katildim insallah cumaya hepsi gitmis olur cok canım skldim artik detoks fln sok dyetler fln uzak dursun benden spor ve duzenli beslenmeyle halledicem ben bu isi insallah:dua:

Slm kizlarr nasilsiniz benim kilo fenalarda detoks sonrasi kilo alanlarin kervanina bende katildim insallah cumaya hepsi gitmis olur cok canım skldim artik detoks fln sok dyetler fln uzak dursun benden spor ve duzenli beslenmeyle halledicem ben bu isi insallah:dua:

Detoks sonrasi neden oyle oluyo acaba canim? Saglikli ve az porsiyonlarda yemek daha mantikli bence de.

önemli olan dengeli beslenmek zararlı şeyleri yemeden hareketle düzenli uykuyla kilolardan kurtulmak kolayda hep mucize peşindeyiz metobolizmamiza zarar veriyoruz tedavi oluncak hormanlara baktirip porsiyon azaltmak yeterli kilo kaybetmek için. diyorumda bende yapamıyorum . Inşallah ogrencez beslenmeyi gerçek anlamda vücudumuzu beslemeyi. bol bol kuruyemiş yogurt ve ekmeksiz hareketli bir yaşam işin sırrı.

Neyse canim bir daha gormus olduk iste detoks yaramiyo
Aynen canim kesnlikle:KK12:
önemli olan dengeli beslenmek zararlı şeyleri yemeden hareketle düzenli uykuyla kilolardan kurtulmak kolayda hep mucize peşindeyiz metobolizmamiza zarar veriyoruz tedavi oluncak hormanlara baktirip porsiyon azaltmak yeterli kilo kaybetmek için. diyorumda bende yapamıyorum . Inşallah ogrencez beslenmeyi gerçek anlamda vücudumuzu beslemeyi. bol bol kuruyemiş yogurt ve ekmeksiz hareketli bir yaşam işin sırrı.
evet canim haklisin bi becerebilirsek gerisi corap sökugu gibi gelicek zaten bikere hafta 2 kio vermistim hani 1. Olmustum ya o hafta kacamaksiz bol spor ve bol protein sebze tuketmistim cok gzel gitmisti bundan sonra o sekil yapicam insallah:dua:

hayırdır canım havalar mı ay tutulması mı moralsizlik mi var geçen hafta benim halimde öyleydi. tiroid falan varmi yada vitamin eksikliği. .
Bugün daha ıyıyım. Nıye öyle oldu bılmıyorum. Tiroid degerlerım normal ama nodullerım var onlar etkıler mı bılmıyorum. Ödem çok fazlaydı vücudumda 1 buçuk kiloya yakın fazla çıktım hep tartıda bugün normal çıktım çünkü odemım yoktu ıyıyıyım. Haftaya Çarşamba Dr ye gıdecegım zaten.

Afiyet olsun. Zeytını çoğaltıp birde haşlanmış yumurta eklesen ekmegı çıkartarak daha iyi olur canım.
Canim bugun diyetisyene gittim artik onun listesine uyarak yapacagim sabahları 1 haşlanmış yumurta var bundan sonra eklerim bakalim çok heyecanlıyım

Bugün bahsettiğim diyetisyene gittim eşimin bir akrabasi burda 20 kilo vermiş 2 hafta önceden randevu aldim ve 2 buçuk gibi gittik.Sağlıklı hayat yaşam merkezi devlete ait bir yer sağlık ocağında tahlil istemisti onunla birlikte gittim ve doktor çok güzel ilgilendi insülin sınırda dedi obezite sınırda az kalmış yani güzelce bana liste hazirladi 12 eylülde tekrar geleceksin dedi telefonuma adim sayar yukletti ve hergun 10 bin adim yuruceksin ve geldiginizde ben cep telefonundan kontrol edecegim dedi ve kilom 81.3 çıktı izne ayrildigimda 78 kilolara inmistim ne güzel ve 1 ay sonra sizi 78 kiloda görmek istiyorum dedi daha önce ozelede gitmis biri olarak burayi çok begendim ilgisinden dolayı size listemide paylasirim musait oldugumda

Hakikaten millet nerde bu haftada umutsuz vakayiz galiba. ..
karabiber alırız senden tuyolari. kolay gelsin sağlıklı günler.

Salı menü morordek morordek
sabah 9 buçuk 2 dilim çok tahill ekmek
kizilcik marmaleti
yagda yumurta
1 üçgen sürme peynir
domates salatalik
öğle 1 buçuk
1 tabak tavuklu şehriye
4 yk kadar mantar tavuklu yemek
1 bardak ayran
2 ceviz
4 gibi yarım armut
yarım muz
arada 7 gibi 1 poğaça evde yaptım sıvı yağ yogurt dereotu peynir siyez unu kinoa unu yulaf kepegi karabugday unu ile hiç beyaz un yok süper oldu avuçiçi kadar küçük küçük
Akşam 9da
kinoa pilavı Salata
4 yk nohut
kavun 10 tane falan üzüm
şu 2 lt
Spor 20 dk jessica 60 ip 50 jumper
1 dk spinnig olduğun yerde hızlı koşu aklıma geldikçe hareket .
menülerim fazla birde geç saate kaldı 2 gündür yarın çeki düzen veriyorum .ara öğün yapmadan 3 öğün yapcam

Eklentiler

• 20180807_184842.webp
    20180807_184842.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 33
Kahvaltı

2 dilim ekmek
1 tk fıstık ezmesi şekersiz
1 bardak süt
2 zeytin
Çeyrek kk peynir

Ara
2 yk yoğurt
2 erik küçük

Akşam
3 az yağlı Adana ev yapımı
2 dilim domates
1 dilim karpuz
1 çatal doğumgünü şeysi cısss (nezaketen)
2 bardak şekersiz ev yapımı vişne suyu

Yarım saat yürüyüş 25 mekik
Su 2 buçuk lt

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Günaydın hanımlar
Hadi bakalım cumaya çok az kaldı
Dün bir sürü alıntı yapmıştım ama bilgisayarım kafayı yediği için hepsi uçmuş. Misafirlerimizi tamamen yolladık artık. Gerci 1 hafta sonra da kuzenim gelecek. Yaz dönemi herkes gibi ben de yoğunum bu ara.
Bu hafta notamızı sildirelim artık kızlar. Bilgisayara geçince güzel bi yoklama alacağım. Durumlar neymiş bi bakalım

Back
X