ya listeye alınmadığım için kızıyordum evet

ama haklı olduğun için bişey diyemem ki ve inan ki senden çok da kendime kızıyorum. gerçekten çok istiyorum ama neden böyle olduğunu anlamıyorum

muazzam bi iştah ve yemek yeme aşkına sahibim

onu kıramıyorum bi türlü

yapmam gerekeni biliyorum ama yapamıyorum

en ufak bi engel hemen beni yolumdan çeviriyor.. mesela ne zaman ben diyete başlasam benim misafirim gelir ya da birine misafirliğe giderim hemen bırakırım diyeti yarın başlarım derim ama başlamam yarın sonra 1 hafta 10 gün sonra gene başlarım 3 gün 5 gün en fazla

zaten bi diyet günlüğüm var topu topu 3 sayfa
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/candy_candymin-resimli-saglikli-yasam-gunlugu.931018/ bazen okuyup çok ağlıyorum bazen de gülme tutuyor

her zaman her mesaj "bu sefer olacak" diye başlıyor ama olmuyor.. benim psikoloğa gitmem gerekiyor bence duygusal yeme bende zaten çok var aç değilim ama yemek istiyorum. hormonlarda bişey yok, vitamin kan değerleri hepsi iyi zaten diyet yapınca da gitmeye başlıyor o yüzden sağlıkla ilgili bi sıkıntı yok (ama insülin direncine baktıracağım) pko yok ona da baktırdım zaten doğurup duruyorum

tiroid de temiz
ben de istikrarla bi diyeti sürdürmeyi çok istiyorum yapabileceğime de inanıyorum ama iradem zayıf heralde

inşallah bu sefer olacak diyorum yine

valla 3.takıma girdim, gittim 90 kilo üzeri grubuna da yazdım, kendi günlüğüme de yazıyorum, instada da hesap açtım

5 koldan sardım kendimi bu sefer

bi diyetisyen eksik kaldı onu da eylül sonu gibi (şimdi param yok

) kesin kararlıyım başlıyorum. bu kadar sene de denemediğim bi diyetisyen kaldı

ilk yapmam gereken şeyken di mi

gerçi çok denedim tabi ama ikinci kontrole hiçbir zaman gitmedim şimdi haftalık kontrole gidicem
seni de çok seviyorum ayrıca

gördüğüm en kontrollü kaptan sensin (kaptaniçem
toplight
ım alınmasın o biraz yufka yürekli

) takım olarak kıymetini bilmeleri lazım çünkü gerçekten kaptanlık emek işi bunu kaptan olmadan anlamak zor (iki haftalığına kaptan yardımcılığı yapıp kapanmak üzere olan bi grubu (5 mi 7 mi hatırlamıyorum) yenilere devredip kaçmıştım

her yiğidin harcı değil yani

bence harikasın
o zaman neden gittin diceksin

hem listeye giremeyeceğimi anladım

hem de burası çok kalabalıktı ve herkes çok yazıyordu kemikleşmiş bi ekipti ben kaynayamadım arada takip edemedim iki gün giremiyorsun huuu takım uçmuş

o yüzden kaçtım arada göz kırpmak daha güzel