Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlar yine sabahtan safprotein gunu olsun dyip baslayip aksami sebze meyve protein olrak bitiren bi tek benim sanirim :KK12:bu hafta hic motive degilim birisi beni tutup sirkelesin bosu bosuna gitti bu hafta:mad:
Silkelenip kendine gel tatlım ya. Sen ne güzel kilolar verdin. Yazık etme haydi.

Kaptanım morordek morordek 58,5 geldim dün. Bu sabah tartılmadım. Bacak ve bel ağrım var spor yapamıyorum bu ara. Ama squat mekik elinden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
Bugün başım döndü tansiyon oynadı sanırım mecburen ara öğün ile akşam yemeğinin yerini değiştirdim .

Sabah 1 yk menemen
3 avuç içi tb krep
1 tk fıstık ezmesi şekersiz
1 çb şekersiz çay
Yarım kk peynir

Ara
1 çb süt

Öğlen
3 yk taze fasulye
2 yk pirinç pilavı
Yarım mor erik

Ara 1 yk menemen 1 dilim ekmek 1 çk bal

Akşam yarım patates haslama (mıdem bulanıyor da) 1 lokma ekmek üstünde 2 3 pirinç tanesi:bicak:

Sanırım yaş 30a gelince metabolizma cidden yavaşlıyor.
Bir de hep aksilikler denk geldi. Bugün de eşim çok hasta. Yemekleri ona yaptım. Mecbur ben de ondan yedim kh oldu.
Oğlan ben yemezsem asla yemiyor. Bana uzatıyor. O lokmayı yersem o da bir sonrakini yiyor.
Akşam yemeğinde bir lokma ekmeği pilava batırmış onu verdi ya. Oğlum ekmek pilav olur mu dedim hıı hıııı diyor.
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ben acaba kh diyeti mi yapsam. 1 ay sadece pirinç patates yedim 6 kilo verdim (oğlumun alerjisinin sakinlemesi ve neye olduğunu bulmak için)
Bazen böyle oluyor. Gün boyu olanca kh denk geliyor. :bicak:

Üşenmedim hesapladım 1 ç.k bal için 1 dk boyunca squat yapman lazım :))))
Tmm biliyorum kötüyüm :KK62::KK70:
Yok kötü değilsin de 1 dilim pasta
1 2 tane serbetli tatlı
80 gr çikolata
Bu ları yesem ne kadar yapmam gerekirdi onu da hesaplar mısın :kk77:
Ahh emnis ah bacağımda çok ağrı var. Dün Edi uyanınca 45 dk evde dolandık uyumadı sonunda gece ağladım sinirden ve ağrıdan. :silah:

Hahhahah ailemizin çirkef gelini :))
:kahve: şuan melek gibiyim ayy orada hava soğuk mudur ona göre kıyafet götürelim gibi gitmeyi benimsediğimi gösteren cümleler kuruyorum :))))) hahaha ama birde iş kesinleşsin bütün bahanelerimi sıralıycam onlarıda arka planda oluşturuyorum şuan hahaha

Öncelikle teşekkür ederim güzel sözlerin için. En azından kaptanlık işini pek elime gözüme bulastirmadigima sevindim :)

Senin durumuna gelecek olursak, aslında sorunu bulmuşsun gibi. Sağlık problemin yoksa, belki de gerçekten bilinçaltındaki bir sey seni yemeye itiyordur. Diyetisyene başla mutlaka. En azından yeme isteğin geldiğinde, sağlıklı şeyler yemene vesile olur belki. Bu işin sırrı irade gerçekten. Umarım en kısa sürede o iradeyi bulabilirsin :) Biz burada elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bazen bizim de elimizden bir şey gelmiyor, kişinin kendinde bitiyor iş :)
Kaptanim ben gruba giremesemde burda paylaşım yapmak istiyorum ar

Ayy emnis ben eskiden insan üstü yiyormuşum valla ne kadar zayıfladım bilmiyorum gruba faydam var mı ama kendi yeme içmemi baya düzene sokmuşum. Cherry Mom Cherry Mom
Ahah benim yediğimi kurbanlık danalar yemiyordu be:)) öğlen kahveye pasta akşam çayla pasta aralarda bisküviler simitler poğaçalar ohooooo bundan sonra akıllandım

bugünki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1domates
1 salatalik
1 yemek kaşığı lor
5 adet zeytin

Ara
1 kase yoğurt

Öğlen
5 yemek kaşığı bezelye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase yogurt
Ve salata

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
5 yemek kaşığı kuru fasulye susuz
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt ve salata
2 buçuk litre su icildi ve yürüyüşümude yaptim

Yok kötü değilsin de 1 dilim pasta
1 2 tane serbetli tatlı
80 gr çikolata
Bu ları yesem ne kadar yapmam gerekirdi onu da hesaplar mısın :kk77:
Ahh emnis ah bacağımda çok ağrı var. Dün Edi uyanınca 45 dk evde dolandık uyumadı sonunda gece ağladım sinirden ve ağrıdan. :silah:
:(( Nolcak bizim bebelerin hali bilmem bende 3saat uğraşmayla uyutuyorum Allah'tan öyle kucakta gezdirme yok
Yani aramızda kalsın (burada nasıl olacaksa laf :) ) Emzirme biter bitmez kendimi psikiyatriste attım ilaca başladım daha iyiyim şükür eskiden uyumadığında cinnet geçirir gibi olup kocama atardım Emre'yi şimdi yok o haller .doktor 1 yıl kullanıcaksın dedi kadın beni baya deli buldu demek :)

Screenshot_2018-08-08-22-14-03.webp

Bugün bukadar adim atabilmisim

Cuma hedefimin altındayım şuan kaptanım :KK54:çalışmalarım devam ediyor :))
morordek morordek
Supersin emniscim :)
Ayyy dua edinde kurban bayramında eşimin köyüne gitmeyeyim hemde iki hafta offfff offfff offf :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Dualarım seninle :KK48:
Haklisin canim dogru soze ne denir. Bugun saf protein yaptim yarinda yapabilirsem cok iyi olacak. Cumaya etkisini goruruzlm umarim:dua:
Yarın da böyle devam et canım
Kaptanim ben gruba giremesemde burda paylaşım yapmak istiyorum ar
Karabibercim paylaşım yapabilirsin tabi ki.. Cuma günü kilo bildirmeye de başla, izin kilona düşünce listeye de alırız

bugünki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1domates
1 salatalik
1 yemek kaşığı lor
5 adet zeytin

Ara
1 kase yoğurt

Öğlen
5 yemek kaşığı bezelye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase yogurt
Ve salata

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
5 yemek kaşığı kuru fasulye susuz
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt ve salata
2 buçuk litre su icildi ve yürüyüşümude yaptim
Gayet güzel menü canım

violin menünü göreyim canım benimki olmadı ozaman
çarşamba menü morordek morordek
sabah 10 buçuk
1 haşlanmış yumurta
2dilim hindi füme ve kaşar
3 zeytin
1 poğaça beyaz un yok karşık tahillı.
ara 1 armut
kuruyemiş
kaçamak isteği bastırmak için 1 kase nesfit sütle tarçınlı
4 buçuk
4 yk bulgur pilavı 2 yk nohut
cacık
7 gibi 2 ısırık simit
1 dilim kaşar
şu 2 lt
Spor 50 jumper jack
10 dk parktaki bisiklet
gece jessica yapacagim
Yazicam menumu simdi canim. Gecen gun 7. Takimda kuru fasulye ve pilav yiyen biri elestiriliyodu. Nohutla pilav gorunce aklima geldi:bicak:

Back
X