Bence her zamanki tartıldığın yerde devam et rintcim. Zeminden de fark edebiliyor. Aslında en sağlamı banyo fayansinda tartı ayaklarının tam olarak oturduğu bir yer bulup orada tartılmak. Denemek için 5 litrelik su şişesini tartmayı deneyebilirsin :) nerede doğru tartiyorsa orada tartılmak lazım ama bu zamana kadarkini baz alalım artık
Alerjik olunca öyle olmakta cok haklısın. Cevredekilere ek gıda ile ilgili bir şey anlatmak bile zorken alerjik durumlar daha özen istiyor. Ama işte anne cok yıpranıyor. Oksijen maskesini ilk kendimize takmaliyiz aslında, biz iyi olursak onlar iyi oluyorlar, bu da bi gerçek :) o yüzden ben artık kendime zaman ayırmaya çalıştığımda vicdan yapmıyorum (küçükken yalnız bıraktığımda çok kötü hissederdim çünkü, sanki kötü anneymisim gibi). İşe başlama imkanın varsa da başla. Çalışan kadınlarda bebekten sonra eve kapanmak da çok yıpratıcı. Annen de destek olabilecekse umarım güzel günler gelecektir

Benim oğlan 15 aylık oldu bu arada. Sanırım sizinkilerle 6 ay var arada :) Kasımda 2 yaşına girecekler degil mi?
Kendine iyi geleni biliyorsan öyle yap canım
Diyet işi biraz da kendi metabolizmanın farkına varmak. Kimisine akşam erken yiyip günü kapatmak iyi geliyor, kimine de hep ara öğün yapmak